Şimdi Ara

## Dota Rehberi## Dota Tarihi--Dota Nedir?--Nasıl Oynanır?--Sorularınız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
13
Favori
73.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kanıksanmış Düşünce

Hayır hocam bu değil malesef.Simsiyah renkte böyle bi skilli var çoğalıp kesiyordu diye hatırlıyorum.Havada uçarak ilerliyor.Birçok heronun antisi diye demişlerdi bana hatta.Sağol genede yazdıkların için

Tamam Spectreyi diyosun diğer mesajı düzelteyim Onuda yazcam şimdi sana
  • Spectre http://www.dota2wiki.com/wiki/Spectre

+ ları

+İyi base Dmg sayesinde oyun başlarında kolay creep kesimi-farm
    +Daggeri sayesinde Hem Kaçma Hem Kaçanı kovalama (Süper bi skil)
    +Ultisi Figtlarda Etrafı karıştırır.Takimdan uzaksan fight donuyorsa direk ultiyle dahil olursun ve kacanida avlarsin
    +Kasinca hem carry hem tank gorevi ustlenir

- leri

-Iteme dayali hero
    -Oyun baslarinda kasmayinca etkisiz
    -Dagger + ulti baya mana yedigi icin mana sıkıntısı cekiyor baslarda

Skil

Dagger ve dispersion skilini fullerim geri kalan ulti ve haunt veririm

Item

-Phase bot-Vanguard- bu itemlerden sonra direk Radiance kasarim- Sonra Manta- Tarasque gerisi sana kalmis

Hatam varsa duzeltiniz kendi yorumlarimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Never More -- 26 Haziran 2012; 13:19:31 >

• beyler benimde build istediğim birkaç hero var şimdiden teşekkürler.

necrolic
    bristle
    yurnero
    broodmother

ayriyetten şöyle düşündüm. aghanim kasıldığında sadece damage artan herolara discord kassak nasıl olur. mesela lina'ya aghanim yerine veil of discord çıktık. %25 resist düşürüyor yani sadece ulti değil diğer skillerede faydası oluyor. hem daha ucuz yanına başka birşey yapılabilir. sizin fikriniz nedir?
  • Brıstle

itemler
    -Phase Bot-Vanguard-Tarasque-Radiance-Assault

Skiller-
    -Slow' a 1 kez veririm -Spray ve 3. Skill veririm ultisi çok önemli atlanmadan verilmelidir.

Yurnero

İtemler
    -Phase Bot - Battle Fury -BKB- Deso - Aganim -Assault-MKB

Skiller
    -5 LVL e kadar 2 stat 3 kez 1. skile veririm(Dönme skili) Sonra ulti ve 3. SKil fullerim karşıda nuker herolar varsa heal skiline vermem Stat fullerim

Brood Mother

Skiller
    -Carry gittiğim için slow vermem başlarda Web ve spider fullerim lvl 6 dan sonra ulti ve Slow

itemler
    -Soul Ring-Pt- sonra Direk BKB - Orchid-Mkb-Butterfly
  • çok güzel bir konu olmuş açtığımda kim bilir 50 sayfadır dedim ama 2 sayfa çok az dh da pek fazla ilgilenen yok galiba ama dünyada çok fazla :D

bu kadar tutulması pvp özelliklerinin çok iyi olmasından kaynaklanıyor olsa gerek.

Oyun oynanışı açısındanda şunları söylemeliyim,

İtem buildlere bakarak item build yapmamak lazım yani her oyunda item build değişebilir gördüğünüz gibi çok fazla kombinasyon var bir heroya 5 oyunda 5 farklı botta kasılabilir diğer itemler içinde bu geçerli.

Hangi heroya hangi itemlerle ne açığı varsa onu kapatmayı tecrübe sağlar ne kadar çok oynarsanız o kadar geliştirirsiniz.

Ben 2 yıl önce başlamıştım botlarla hiç oynamadan garenaya atladım :D Botlar size pek bişey öğretmez hatta bilgisayar olduğu için bazen pudgeyle hook bile yemiyorlar :D

Neyse botları geçip online oynayabilirsiniz. Karşı taraftaki adam sizi öyle bir ezerki adamı örnek alırsınız. Yani dota yenilerek öğrenilir ben öyle öğrendim hiç olmazsa.
    eğer bir arkadaş grubunuz varsa tanından yenmez zaten o noob diye dalga geçmeler oyun sırasında sinirlenip birbirinize küfretmeler dotanın gerçek tadıdır.

Ankara Kızılayda Sakarya Sokak Rıhtım Dünerin üstü :D Meram internet kafe var kafede 300 masa varsa 200ü dota oynar landa her saat oyun bulabilirsiniz. Arada leave attı diye dayak yiyenler bile oluyor :D Yani oyunu online oynamak herzaman daha kolay öğretir.

Herhangi bir sorusu olan varsa pmle yada burda sorabilir bu konuyu takip etmek bir onurdur. İpodunuz ve ingilizceniz varsa herolar hakkında bütün skill bilgileri falan dota guide diye uygulama var orda bulabilirsiniz bazen ilginç bilgiler bulunabiliyor.

Mesela,

Pugna decrepify attığı adama mjollnir yada deso kasarsa vurabilir :D FunFact

Saygılarımla...

• quote:

megaman01

Tesekkurler iyi yorumlarin icin 2007-2009 senesi arasinda ankaradayken meram kafeye baya gelmisligim vardir gercekten cok guzel ortami var herkes birbirini taniyor hemen kaynasmistik arkadaslarla
  • @megaman01
    Güzel yazmışsın dostum. Bende okul döneminde dota oynamak için maltepeden kızılaya yürüyüp merama giderdim bazen. Gerçekten kaliteli oyunlar oluyor orda.
    Pugnanın özelliğinide şimdi öğrendim demekki bakmak lazım o dota rehberine. Bende yaklaşık 2 senedir oynuyorum ama hala bilmediğim şeyler var :)
    Bu konuyu da yeni gördüm sayılır, ilk baktığımda bende şaşırdım 2 sayfa olmasına. Favorilere ekledim takipteyim bundan sonra bende burada bilgilerimi paylaşıp sizin bilgilerinizden istifade ediyorum. Never More arkadaş da sağolsun ilgileniyor herkesle, bütün soruları cevaplıyor. Bu konu daha çok değerlenir.
    Iyi günler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never More

quote:

Hayır hocam bu değil malesef.Simsiyah renkte böyle bi skilli var çoğalıp kesiyordu diye hatırlıyorum.Havada uçarak ilerliyor.Birçok heronun antisi diye demişlerdi bana hatta.Sağol genede yazdıkların için

Hocam Spectre değilmiş şimdi arkadaşa sordum adı Shadow Fiend'mış.Google dan resimlerine de baktım.Bunun dizilimi ve item yapamı lazım.Teşekkür ederim şimdiden.

Bu arada içimizde çok oynayan çıkarsa ezik falan demeyin şimdi yeni başladıkda arada sırada garena veya başka bir yerden oynabiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Never More

quote:

Hocam Spectre değilmiş şimdi arkadaşa sordum adı Shadow Fiend'mış.Google dan resimlerine de baktım.Bunun dizilimi ve item yapamı lazım.Teşekkür ederim şimdiden.

Bu arada içimizde çok oynayan çıkarsa ezik falan demeyin şimdi yeni başladıkda arada sırada garena veya başka bir yerden oynabiliriz.

Çoğalmasının SEbebi manta style basmasıdır.Sen siyah çoğalan ve havada giden deyince direk spectre gelir akla yine tutturamadık :) Onuda yazarım kardeş sorun olmaz

• Kusra bakmayın tam olarak neyin ne olduğunu pek bilmediğim için çok sağ olun yardımınız için.
  • Shadow Fiend (Never More)

İlk önce şunu diyeyim.Bu heroyu oynamak için Dota'yı baya iyi bilmeniz gerekiyor çünkü bu Hero Shadow Raze skilini ustaca kullanmayı gerektiriyor.Ve kasmadığı takdirde oyun sonlarında ekmek olabilecek bir herodur.Yeni başlayanlara kesinlikle önermem botlara karşı oynamanızı tavsiye ederim.

Bu videoyu izleyince ne demek istediğim anlaşılır : SF 'ye adını vermiş bir ustanın videosuhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7gnnNPElrNQ

+ ları

+Shadow Raze skili sayesinde (Ustaca kullanılması gerek) Early gamenin en iyi horolarından biridir.
    +NecroMastery Skili sayesinde oyun başlarında en iyi dmg atan herolardandır.
    +Ultisi doğru kullanılırsa Bir team fightı almak 5-6 saniyenizi alır.
    +Presence of the Dark Lord (Pasif Armor Kırma) Kırdığı armor gerçekten iyi dmg atmanızı sağlıyor.

- leri

-İtem kasamazsa oyun sonlarında karşıya kill kazandırmaktan bi işe yaramaz
    -Raze Skilleri oyun başında etkilidir oyun başında alabildiğimiz kadar kill alıp oyun sonu temmellerini atmamız lazım
    -Stuner herolara karşı kırılgandır.

Skiller

-Necro Masteriyle başlanır----Raze---Necro-raze-raze-Necro-Raze-Necro Fullendikten Sonra ulti ve 3.skil'e veririm

İtem
    -PT-Shadow Blade veya dagger (Genelde Shadow kasarım)- Manta-Desolatör-BF oyun uzarsa Satanic

Dipnot:Ultiyi düşmanın içine girebildiğiniz kadar girip atın 1k üstü canı olan heroya tek attığımı hatırlıyorum :)

Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Never More -- 26 Haziran 2012; 21:37:45 >

• şimdi düşündümde stream(canlı yayın) izleyerekte gayet oyunu öğrenebilirsiniz edinebilirsiniz oyunlar genelde ingilizce spikerler tarafından sunuluyor ama bazen wepla turnuvaları oluyor onları izleyebilirsiniz oyunlarwww.own3d.tv den yayınlanıyor westournament te weplanın turnuvasıdır wepla.com dan bilgilarine ulaşabilirsiniz

GLHF
  • çok iyi konu olmuş. bende de dota 2 var normal dotada favori herolarım magnatur ve mort :D magnatur kasınca 5v1 de alıyo
    sanada fazla yüklenmesinler bütün heroların item build i var;
    http://www.dotastrategy.com/hero.html
  • Magnatur kasarsa 5v1'de alıyor demişsin de herkesten önce kasarsan hemen hemen bütün herolar imba olur. Dota bu en iyi hero diye birşey yok.

• Benim için sorun değil hocam elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.Magna benimde en sevdiğim herolardandır.
  • @maybe4you
    herkesle aynı şekilde kassada alır bi stun atıyo 5.5 sn ve herkes aynı yere topluyo sonra vurunca herkese işliyo bide mkb kastın mı :D oyhş
    herkes kastı mı mortun şansı yok ama bi keresinde oyun uzamıştı morta pt mkb fly bf satanic bash kastım :D dk ile vs attık çok rahat aldı adam çok fazla bişi kasmamasına rağmen ya :D
  • Mort vs dk
    dk rahatlıkla alıyor nasıl ? Bi de satanik var mort'da. Ayrıca avatar diye bi item var çok işe yarıyor :)

• Arkadaşlar birşey soracağım. Konuyla çok alakası yok ama. Bu wepla nasıl bişi oluyor. Ben şu anda garenadan oynuyorum eskiden eurobattle da oynamıştım. Wepla'nın farkı ne artısı var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Arkadaşlar birşey soracağım. Konuyla çok alakası yok ama. Bu wepla nasıl bişi oluyor. Ben şu anda garenadan oynuyorum eskiden eurobattle da oynamıştım. Wepla'nın farkı ne artısı var mı ?

Farkı yok oda bir oyun platformu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Mort vs dk
    dk rahatlıkla alıyor nasıl ? Bi de satanik var mort'da. Ayrıca avatar diye bi item var çok işe yarıyor :)

aynen bende anlamıyorum adam ne biçim armor kasmış 2000 critic vuruyom işlemiyo adama :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.