Bildirim
Dota2 Clan Hydra Replays / 29:07 YeniVideoGeldi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yorum, eleştiri ve önerilere açığız arkadaşlar... -
Bu videoyu kimse izlemez kardesim nedenmi sıkıcı cünkü keşke videoyu editleye editleye 10 dkya indirip güzel bir şarkıyla oyunun güzel yerlerini koysaydın ozaman cok cana yakın olurdu. -
quote:
Orijinalden alıntı: healheal
Bu videoyu kimse izlemez kardesim nedenmi sıkıcı cünkü keşke videoyu editleye editleye 10 dkya indirip güzel bir şarkıyla oyunun güzel yerlerini koysaydın ozaman cok cana yakın olurdu.
kesinlikle katılmıyorum. maç replay'leri izlenir tabi ki ama turnuva maçı olsa izlenir mesela, yada navi olursan izlenir, mtw olursan izlenir, mouz olursan izlenir. 10 dk olmadığı için değil yani. -
quote:
Bu videoyu kimse izlemez kardesim nedenmi sıkıcı cünkü keşke videoyu editleye editleye 10 dkya indirip güzel bir şarkıyla oyunun güzel yerlerini koysaydın ozaman cok cana yakın olurdu.
Yorum için teşekkürler ama lorrid arkadaşımızında dediği gibi bu bir maç replayı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lorrid
quote:
kesinlikle katılmıyorum. maç replay'leri izlenir tabi ki ama turnuva maçı olsa izlenir mesela, yada navi olursan izlenir, mtw olursan izlenir, mouz olursan izlenir. 10 dk olmadığı için değil yani.
Kardesim senin dedin dogru ama bir yere kadar mtw olursa navi olursa izlenir dogru ama bu izlenmez :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Lorrid
quote:
kesinlikle katılmıyorum. maç replay'leri izlenir tabi ki ama turnuva maçı olsa izlenir mesela, yada navi olursan izlenir, mtw olursan izlenir, mouz olursan izlenir. 10 dk olmadığı için değil yani.
Yorum için teşekkürler cm replayları yolda oynandı şu an çekimdeyiz yavaş yavaş izlenmeyi planlıyoruz. -
Güzel güzel -
Bence de izlenir ben izledim sahsen 7 yıldır dota oynuyorum ama çevremde oynayan insanları izler ve eksik bir şeylerim varsa oradan öğrenirim.Güzel bence devamını bekliyoruz kardeşim . -
quote:
Orijinalden alıntı: cyberteror
Bence de izlenir ben izledim sahsen 7 yıldır dota oynuyorum ama çevremde oynayan insanları izler ve eksik bir şeylerim varsa oradan öğrenirim.Güzel bence devamını bekliyoruz kardeşim .
Teşekkür ederim devamı en yakın zamanda gelicek. -
Hocam konuyla alakasız ama bir şey sormak istiyorum.Bu replayları pc lerde ayrı programlamı kaydediyorsunuz, yoksa oyunda indirme seçeneği var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom7
Hocam konuyla alakasız ama bir şey sormak istiyorum.Bu replayları pc lerde ayrı programlamı kaydediyorsunuz, yoksa oyunda indirme seçeneği var mı?
Bu replay live arkadaşım yani oynarken çekildi ama diğer replayları ayrı programla kaydedicez. -
2.Video eklendi arkadaşlar. -
oyunu nerden türkce yapıyoz? -
quote:
Orijinalden alıntı: ismkdc
oyunu nerden türkce yapıyoz?
Steam'i Türkçe yaparsan oyunda Türkçe olur. Steam'i Türkçe yapmak için:http://forum.donanimhaber.com/m_45020489/tm.htm -
Tamam yaptım güzel oldu ama tam türkce deil oyun -
quote:
Orijinalden alıntı: ismkdc
Tamam yaptım güzel oldu ama tam türkce deil oyun
Skill açıklamaları felan Türkçe o iyi oluyor :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X