Şimdi Ara

Dota2 Nedir Nasıl Oynanır İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere yardımcı olmak amaçlı bu yazıyı giriyorum Dota ya Gönül vermek isteyenler için kendim gerekli kaynagı oluşturamadım ama çok kaliteli bir yerden bir kaynak buldum umarım işinize yarar takım olmak isteyenler eklesin ''Absolud'' Steam ismim kaliteli kişileri bekliyorum :D

ARKADAŞ YAZMIŞ TEBRİK EDİYORUM DÜŞÜNCELERİMİ YANSITMIŞ BİRE BİR

http://www.yorumlaniyor.com/dota2-nedir-nasil-oynanilir-inceleme/ BUYRUN İNCELEYİN SİZDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intkomandosu -- 30 Ekim 2014; 13:17:32 >

• Hep de arkadaş olur zaten
  • işine mi gelmedi ?
  • YGS /LYS yüzünden ara verdim oyuna. Ne kadar da özledim. :( Bu sene 2.senem hazırlıkta oyuna ara vermem gerekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shefy kullanıcısına yanıt
    Yurtdisinda egitim aldigimdan oynayamiyorum dota. Ama bir bilsen oyle ozluyorum ki. Yaz gelsin turkiyeye doneyim yemeyip uyumayip dota oynucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shefy

YGS /LYS yüzünden ara verdim oyuna. Ne kadar da özledim. :( Bu sene 2.senem hazırlıkta oyuna ara vermem gerekti.

Özlenmez olurmu :D hayırlısı olsun diyelim :D istedigin bölümü kazanırsın inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

Yurtdisinda egitim aldigimdan oynayamiyorum dota. Ama bir bilsen oyle ozluyorum ki. Yaz gelsin turkiyeye doneyim yemeyip uyumayip dota oynucam

:D hadi hayırlısı eklerşirşek oynarız :) aklında bulunsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.