Şimdi Ara

DOta2 rus dolandırmaya çalıştı Kanısındayım ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rusun teki beni ekledi tğm inventoryne 55 dolar veriyim dedi bende dedim 65 olur..Neyse anlaştık trade ekranından yapalım dedi, ben şimdiye kadar hiç trade yapmadım...

Adam trade ekranını açtı tüm itemleri koydum sorna chat bölümüne bak dedi ,chat bölümün de kısace ingilizce" 65 dolar tradtten sonra aktarılacak" die bişi yazdı ama adamın ismi vardı başında bende copy paste yaprak aynını yazdım adama fake bu falan dedim neyse olmaz dedim falan kapattım trade i adam baya dil döktü...

Beni dolandırmaya çalışıyor kanısındayım,böyle bir özellik varmı ki?Okadar cmmnty tade nie var o zmn demi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYQUEEN -- 19 Mayıs 2013; 14:34:11 >

• Seni dolandırmaya calışmış kardeşim.
  • Sakın inanmayın arkadaşlar böyle şeylere, gerçekten ucuz yırtmışsın.Ben bir itemimi kaptırdım bu şekilde allahtan iyi bişey değildi.
    İnandırıcı olmak için chat kısmına arkadaşın da dediği yazıyı çok resmi bir dilde ve YEŞİL bir şekilde yazıyorlar.Yeşil yazmayı bilmiyorsanız inandırıcı oluyor ne yazıkki.
    Nasıl yazıldığını aşağıdaki resim açıklıyor ;

DOta2 rus dolandırmaya çalıştı Kanısındayım ama?

İtemlerinizi parayla satın alacağım diyenler inanmayın.Bir kişiden başka bir kişiye wallet dan para aktarma diye birşey yok.

• Bana da geldiler fakat item degistirerek.
    Adam itemlari koydu ben tikledim bekliyorum, sonra mrsaj atti treasure chest koy.
    Neyse koyduk o arada ana itemi degistirmis(sweet ekliyorum ayagina 5 common ekledi zaten adam, ben istemeden)
    Dikkatli olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkür ederim..Rusca bi ton küfür etmiş noob :D
    Biz türkleri kolay lokma sanıyorlar heralde
  • banada söyle bir şey olmuştu adam itemleri koydu bende koydum tam trade ederken cancel etti ve anında friendsten sildi.itemlere bir şey olmadı heralde bug falan yapmaya çalıştı.
  • yeşil yazma olayı güzelmiş farklı renkleride var mı bunu :)
  • Nedir bu ruslardan çektiğimiz arkadaş oyunda feedleyip cyka yazıp çıkarlar, micden saçma sapan konuşurlar, tradede milleti kandırmaya çalışırlar, bunlar neden bizimle dota oynuyor arkadaş çin serverinde oynucam bıktım
  • me olayını eskiden yapıyordum şu an olmuyor yapabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

Bana da geldiler fakat item degistirerek.
    Adam itemlari koydu ben tikledim bekliyorum, sonra mrsaj atti treasure chest koy.
    Neyse koyduk o arada ana itemi degistirmis(sweet ekliyorum ayagina 5 common ekledi zaten adam, ben istemeden)
    Dikkatli olun

beni çok fena yediler öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.