Arkadaşlar, Corsa için double din almayı düşünüyorum. Biraz araştırdığımda çok fazla marka olduğunu gördüm. navitech, avt, necvox, .... bir sürü duymadığım marka var bunlardan hangisini önerirsiniz? necvox 9690 modelinin birçok yerde 2.eline rastlıyorum. Bu cihaz sorunlu mu ki bu kadar kişi satıyor?
Bütçen ne kadar?
bahsettiğin markaların hiçbiriside sorunlu değildir. sadece pioneer;jvc;sony;alpine gibi cihazlardan daha ucuzlar o kadar.
necvox'ların çok olma sebebi ise;malum sorento'lar da bu alet var standart olarak;ve de en çok çalınan parçalardan birisi;kimsenin günahını almak istemem ama satılan necvox'ların ortalama %50-60'ı kesin çalıntıdır. satanı bu yüzden çok;kötü bir marka olduğundan değil.
400-500 ytl bütçen varsa necvox iyi bir seçim olacaktır.
necvox 6960 veay xetec in duble din lerinin öneririm.
aklınızda olsun necvoxların bazılarında (veya tamamında) cihaz açılırken wolkswagen amblemi çıkıyormuş.
Bütçem biraz kısıtlı, taksitle alabilirim ama minton-trident gibi cihazları da istemiyorum. Önceki aracımda Pioneer 6950 kullanıyordum kalitesinden memnundum. Yine o ayarda bir indash beni tatmin edecektir diye düşünüyorum
arkadaşım benimde seninki gibi bir sorunum vardı.markalı ve kaliteli bişey istiyordum.ancak markalı double dinler 106 ekran plazma fiyatına. ne mi yaptım.trident fw-8700 aldım. memnunmuyum.evet tatmin ediyor. usb ve bluetoot da var özellikle bluetoot çok güzel...
Arkadaşım benim araçta alırken SUNNY SJ 3060 LCD/TV ALICILI DOKUNMATİK EKRAN DVD PLAYER vardı. Cihazdan memnunum oldukça. Her ne kadar pioner kadar olmasa da cihaz piooner kullanan birçok arkadaşımı hayrete düşürdü.
Bence tek eksiği navigasyon desteği olmaması. DVD olduğu için SD karta ihtiyaç duymuyor bence. Hepsiburada da ürün indirimde. Bi düşün derim.
PIONEER AVH6850DVD 1310$
quote:
Orjinalden alıntı: HqTech
Arkadaşım benim araçta alırken SUNNY SJ 3060 LCD/TV ALICILI DOKUNMATİK EKRAN DVD PLAYER vardı. Cihazdan memnunum oldukça. Her ne kadar pioner kadar olmasa da cihaz piooner kullanan birçok arkadaşımı hayrete düşürdü.
Bence tek eksiği navigasyon desteği olmaması. DVD olduğu için SD karta ihtiyaç duymuyor bence. Hepsiburada da ürün indirimde. Bi düşün derim.
Ses kalitesi nasıl? Memnun musunuz acaba?
Teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: audiocu
aklınızda olsun necvoxların bazılarında (veya tamamında) cihaz açılırken wolkswagen amblemi çıkıyormuş.
Merhaba,
Bir Xetec 620 buldum, sahibi çıkma olduğunu pert araçtan aldığını söylüyor,
Alırsam benim açımdan yasal bir sıkıntı doğar mı acaba?
Teşekkürler,
quote:
Orjinalden alıntı: _crash_
quote:
Merhaba,
Teşekkürler,
Satan kişi faturasını verebiliyor mu? Faturaya seri numarasını da yazabiliyor mu? Bunları sorun. Eğer dediği gibi ise bunlardan çekinmemesi lazım...
quote:
quote:
Merhaba,
Teşekkürler,
bu cihaz elden mi?, yoksa dükkandan mı? bunlardan herhangı bırıyse bırıyse satan kişinin kımlıgının arkalı önlu fotokopısının bulundugu bır A4 kagıdına cahızın markası, modelı, kac lıradan hangi tarıhte kıme satıldıgını gösteren bir resmi belge niteliğinde kağıt doldurur ve imza attırırsanız sorun çıkmaz. ben Notebook tamircisinde çalıştıgım zamanlarda ıkıncı el notebook alıdıgımız zaman bu şekilde belge doldururduk, akılınızda olsun.
quote:
quote:
quote:
Merhaba,
Teşekkürler,
bu cihaz elden mi?, yoksa dükkandan mı? bunlardan herhangı bırıyse bırıyse satan kişinin kımlıgının arkalı önlu fotokopısının bulundugu bır A4 kagıdına cahızın markası, modelı, kac lıradan hangi tarıhte kıme satıldıgını gösteren bir resmi belge niteliğinde kağıt doldurur ve imza attırırsanız sorun çıkmaz. ben Notebook tamircisinde çalıştıgım zamanlarda ıkıncı el notebook alıdıgımız zaman bu şekilde belge doldururduk, akılınızda olsun.