Şimdi Ara

double din sisteme gps programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aracımın orjinal teybi yerine dvd-navigasyon monte ettirdim.navigasyonu kullanabilmem için nasıl bir program önerirsiniz?sistemde sd kart girişi de var.haritayı programı falan sd karta yüklemek gerekiyor..forumda sözü geçen program ve haritalar sadece pdalar için mi?

yardımlarınızı bekliyorum

double din sisteme gps programı

• Cihazda hangi sistem yüklü oldugunu bilmen ve yazman gerekir ki ona göre cevap yazabilelim.
    mesela wince mi yüklü acaba.
  • evet win ce yüklü
  • WinCe yüklü ise Herhengi PDA ile calisan bir programi SD karta atarak kurmayi deneyebilirsin. Basarman yüksek olasilik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

WinCe yüklü ise Herhengi PDA ile calisan bir programi SD karta atarak kurmayi deneyebilirsin. Basarman yüksek olasilik.

PDA ile değil ! PNA ile çalışan,2DIN sistemlerde WinCE Core 4.2 yada Core 5.0 vardır resimdeki cihaz zaten çin malı üretim olan Skypine'ın bir modeli.Dolayısı ile PNA yazılımları uygundur,muhtemelen ekranı 480x234'tür.Birde çalışması için mevcut sistemin baktığı adresi path olarak bilmek gerekiyor.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 11 Nisan 2008; 9:06:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

PDA ile değil ! PNA ile çalışan,2DIN sistemlerde WinCE Core 4.2 yada Core 5.0 vardır resimdeki cihaz zaten çin malı üretim olan Skypine'ın bir modeli.Dolayısı ile PNA yazılımları uygundur,muhtemelen ekranı 480x234'tür.Birde çalışması için mevcut sistemin baktığı adresi path olarak bilmek gerekiyor.

Kolay gelsin

• cevabınız için teşekkürler.Malesef cihazdan çok fazla anlamıyorum.Geçen sene kullandığım mustek navigasyon cihazının sd kartını koydum exe dosyasını çalıştırdım ekranda sadece bir resim görülüp kayboldu.
    mevcut sistemin baktığı adresi path olarak bilmek gerekiyor derken neyi kastediyorsunuz.Bunu nasıl öğrenebilirim??
    İgo 8 bu sistemde çalışmaz mı?

quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

WinCe yüklü ise Herhengi PDA ile calisan bir programi SD karta atarak kurmayi deneyebilirsin. Basarman yüksek olasilik.

Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam dun bende bu cihazdan bağlattım
    sd karta program yükledim fakat patch linki farklı adres bunu nasıl düzeltebilirim
  • merhabalar;

Eğer lisanslı bir Navigasyon yazılımı satınalmak isterseniz firmamızı arayarak bizden yardım alabilirsiniz. bu konuda farklı yerlerden gelen müşterilerimize (araçları toyota olan) kurulum yaptık. içersinde başarsoft datası olan ve multi Sd kart şeklinde çalışan( Win Mobile , Win Ce, Syimbian) program hakkında bilgi almak için can @ basarsoft.com.tr adresine mail atabilirisiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.