Şimdi Ara

double din tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 laguna 2 araca uygun 500 tl civarinda double din taktiracagim. Hem cihaz hem montaji kusursuz yapacak yer icin tavsiyrlerinize ihtiyacim var. Ankarada oturuyorum. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sek0o0

2004 laguna 2 araca uygun 500 tl civarinda double din taktiracagim. Hem cihaz hem montaji kusursuz yapacak yer icin tavsiyrlerinize ihtiyacim var. Ankarada oturuyorum. Teşekkürler

Ankarada aydın elektronik car hi-fi var.
    https://www.facebook.com/pages/Aydin-Elektronik-Car-Hi-Fi/178780078836276

Pıoneer avh1550 var o fiyatlarda.
  • quote:

2004 laguna 2 araca uygun 500 tl civarinda double din taktiracagim. Hem cihaz hem montaji kusursuz yapacak yer icin tavsiyrlerinize ihtiyacim var. Ankarada oturuyorum. Teşekkürler

ıkıncı el dusunursenız pioneer avh 2450 bulabılrısınız temiz
  • Tavsiyeler icin cok tskler arklar ama pioneer fiyatlari hem fazla hem beklentilerimi karsilamiyor. Bluetooth,USB, Mp3, iyi bir navigasyon uzerinde olan combo bir model ariyorum.
    xtech tm-4501 icin 400 tl fiyat aldim, birde navitech nx-213f var, fiyati 650 tl... karar veremedim. Bu 2 model icin daha hesapli fiyat teklif edebilecek Ankara'da saticilar var ise gorusmek isterim. Bu konuya veya ozelden yazabilirsiniz.
    Cok tesekkurler.
  • quote:

Tavsiyeler icin cok tskler arklar ama pioneer fiyatlari hem fazla hem beklentilerimi karsilamiyor. Bluetooth,USB, Mp3, iyi bir navigasyon uzerinde olan combo bir model ariyorum.
    xtech tm-4501 icin 400 tl fiyat aldim, birde navitech nx-213f var, fiyati 650 tl... karar veremedim. Bu 2 model icin daha hesapli fiyat teklif edebilecek Ankara'da saticilar var ise gorusmek isterim. Bu konuya veya ozelden yazabilirsiniz.
    Cok tesekkurler.

Deiğim linkteki satıcıyla görüşün en iyi şekilde yardımcı olur.
  • Hazır double-din konusu varken tekrar konu açmayım.

double din tavsiyesi

Bu teyp double-din mi? Değilse ölçüleri nedir? O kadar aradım taradım hiçbir yerde ölçüleri yazmıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Hazır double-din konusu varken tekrar konu açmayım.

double din tavsiyesi

Bu teyp double-din mi? Değilse ölçüleri nedir? O kadar aradım taradım hiçbir yerde ölçüleri yazmıyor..

Double din evet.
    Ama ölçüleri hakkında bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

double din tavsiyesi

Double din evet.

Eyvallah hocam sağol. Ebay'de 25-30 euro'ya satılıyor bu teypler ama çoğu satıcı Türkiye'ye gönderim yapmıyor maalesef.Sizin bildiğiniz bu teyplerden bulabileceğim bir yer var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

double din tavsiyesi

Double din evet.

Eyvallah hocam sağol. Ebay'de 25-30 euro'ya satılıyor bu teypler ama çoğu satıcı Türkiye'ye gönderim yapmıyor maalesef.Sizin bildiğiniz bu teyplerden bulabileceğim bir yer var mı?

Önemli değil.
    Bilemiyorum ama aktepe soundu bir arayın belki yönlendirirler sizi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.