Şimdi Ara

Double jungler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne kadar gank atarsanız atın sizin iyi olmanız önemli dğeil lanedeki adamlar akıllı olmalı yoksa fıs milletin öyle bir farm yapma alışkanlığı olmuş ki gank atarsın umursamaz minona bakmaktan geldiğini bile görmez 2 jungler oynancaksa 2 si yakaladımı öldürcek boş dönmüycek ancak öyle olur yoksa lanelere kalırsa iş imkanı yok.
  • dün jungle zilien gördüm ,eğer armor runes u olursa gayet te iyi oluyo passive sayesinde +exp, ulti sayesinde gankta kill wermiyo, movment speed skili sayesinde baya rahat gank atıyo falan bence değişik şeyler denenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonfere

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Çok riskli.Düzgün wardlamayla gankler engellenirse dezavantaja düşüyorlar.

Oracle alıp temizlenebilir.Karşıdaki junglerında rahat rahat gank atabileceğini hatta kurt bile içi rahat kesebileceğini düşünmüyorum.
    Bir yanından twitch bir yanından shaco çıktığını düşünsene

quote:

Orijinalden alıntı: berkcetinsav

Çok riskli ve çok az cs kasıyorsun.Latede çöp

Böyle bir durum olabilir.O yüzden farmdan çok ganke dayalı junglerlar iyi olur yazdım.Shaco,twitch gibi junglerlar pek cs kasmaz daha çok ganke ve counterjunglinge odaklanır mesela.
    Başarılı olursa 20 dk. da surr çektirir onuda unutmamak gerek.

bi yandan tw bi yandan shaco muhteşem olut aslında. mana regen olayını hallederlerse double invis adamlar fena dağıtır ortalığı.

millet sürekli pink ward almak zorunda kalır, bi oracle la da adamların tüm parasını heba edersin.

denemek lazım, twitch - shaco - lee sin üçlüsünden ikili kombinasyonları.

• quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

nunu maokai amumu alistar skarner gibi supportive tank junglerlar double yapınca late sorunu ortadan kalkıyor. Ayrıca snare+slow bulunduğu için gank potansiyeli artıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Soyle bırşey yapandı gordum normal gamelerde jungler olmuyor onu solıyım onceden 2-1-2 yerıne 1-2-2 gıtmek nedenı orta turretın dhaa hayatı onem taşıması ve başka lanelerden gelıcek tehlkeyı azaltmak ayrıca dragon un yanında 3 kısı yerıne 4 kısı olması

Alahını seven tercüme etsin

Jungler olmayan oyunlarda top'a iki kisi gidecegine mide 2 kisi gitsin diyor
  • Bu metaya bu kadar ilgi olacağını beklemiyordum.Arkadaşlarla rankedda geliştireyim bir, gerçi troll derler ama takmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonfere -- 30 Nisan 2012; 17:39:09 >
  • Şuana kadar benim oyunlarda denk geldiklerim hep batırdı. Sürekli düşük level kaldılar etkilerini yitirdiler. O yüzden bol ccli hafif tanky karakterler olması lazım bence. Ayrıca biraz yüksek eloda botda tek kalan carry zor anlar yaşıyor. Eğer ormancı arkadaşlar bastırıp oyunu late game e taşınmadan bitirirlerse yada overfeed olurlarsa win alınıyor ama iş late e gelince işle zorlaşıyor.
  • Double jungler olur da m5 in yaptığının dışında bi bot lane nası olcak onu yazan olmamış,mavi verilmiş urgot dışında lane'de pek takılabilcek bi ad carry biliyo musunuz karşıda support+ad carry varken
  • Bence çokgüzelolabilir. Level sıkıntısı çekmemek istiyorsnız. Bir kişi bizm jungleda başlar. Manasız karakter karşının redden başlar. Bizimki orda 3 lvl olur. Diğeride bizim jungleda 3 lvl olur. Manasız gankerımız. Yakın olan laneye gank atar. Diğer manalı gankerde yakın olan yereatar. Biri yukarı biri aşağı olucaktır. 2 tarafta kill aldımı oyun bitti. Bundan sonra hep beraber gank atabilirler. Counter jungle müthiş olabilir
  • Karşı jungleyi tırtıklıyayım derken seni tırtıklayabilirler arada.
    Late gamede ezilicek bir oyun tarzı,early de defansiv oynayıp,çok kolay altedilebilecek bi still.
  • metaya uygun değil gibi bir durum yok aslında ama çift jungle çok fazla dikkat ve takım çalışması gerektirir.öncelikle junglerlardan biri blue buff diğeri red buff alacak.yani biri amumu diğeri lee sin olabilir.kendi junglelarını paylaşacaklar yani.zaten 2 kişi olacakları için inanılmaz hızlı tamamlarlar.sonrası tamamen rakip jungleı özellikle de buffları tırtıklamak üzerine kurulu olacak.dediğim gibi uygulanması oldukça zor ve koordine olmak zorunda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.