Metaya biraz ters düşüyor ama denedim gayet güzel.Sadece birbirine uyumlu champlar olması gerek.Farmdan çok gank atan jungler olunca daha da iyi oluyor. Ben shacoydum birde shyvana vardı.Shyvananın manası yok shaconunda e sinden slowu var dolayısıyla kırmızıyı o maviyi ben aldım buff sorunu olmadı.Ganklediğimizde zaten rahat alıyoruz adam. 2 smite 2 jungler yani drake i çok erken kestik.Baronuda çaldırma korkusu yaşamadık Yeni bir meta olarak düşünülebilir bence.Sizce?
2 jungle durumuna engel olmak için 2 li lanelerde expi arttırdılar .Uygun olabilir fakat mid ve late gamede büyük sorunlar yaşatır bu durum .
quote:
Orijinalden alıntı: Eleutherioss
2 jungle durumuna engel olmak için 2 li lanelerde expi arttırdılar .Uygun olabilir fakat mid ve late gamede büyük sorunlar yaşatır bu durum .
2 jungle şu şekilde olur botta tanky bi ad olur urgot gibi jungla yanınada alistar koyarsın support olacak şekilde paraları almadan sadece ganklarda milleti ağlatır hatta m5 turnuvada yapmıştı ve başarılı olmuşlardı
quote:
Orijinalden alıntı: Mec_Cem
2 jungle şu şekilde olur botta tanky bi ad olur urgot gibi jungla yanınada alistar koyarsın support olacak şekilde paraları almadan sadece ganklarda milleti ağlatır hatta m5 turnuvada yapmıştı ve başarılı olmuşlardı
Millet öyle bir şeyle karşılaşmadığından karşı taraftaki anlık şoktan dolayı kazandılar maçı . Şimdi o taktiği clg falan artık yemez .
Gayet mantıklı ama premade ve skype şart yoksa fail olma olasılığı yüksek
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
Gayet mantıklı ama premade ve skype şart yoksa fail olma olasılığı yüksek
Hiç görmedim ama düşündüğümüzde, adamlar 1 gank yer 2 gank yer, 3.de akıllanıp kule altı oynar bütün laneler. O zaman da jungle temizlemek gerekicek. Hangisi temizler ki öyle bir durumda? Biri düşük kalmalı
quote:
Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta
Hiç görmedim ama düşündüğümüzde, adamlar 1 gank yer 2 gank yer, 3.de akıllanıp kule altı oynar bütün laneler. O zaman da jungle temizlemek gerekicek. Hangisi temizler ki öyle bir durumda? Biri düşük kalmalı
Kule altıda girilebilir.Girilmese bile hep kule altında oynarsa kendisi kaybeder cs olarak ve kule gider elbet. Bizde skype yoktu bugün rankedda ben shaco aldım sonra adam shyvana aldı troll dediler ikimizede başta ama sonra gg Önemli olan birinin slowu olması ötekininde maviye ihtiyaç duymaması.Shaco-shyvana rastgele denk geldik ama bayağı uyumlu. Chat çalışmadığı için janna solo bot oynamıştı ama ganklerimiz sayesinde sıkıntı yaşamamıştı ve ad carry gibi farmlamıştı. Ha ad carrymiz yoktu o ayrı konu neden kimse almadı bilmiyorum
quote:
karşı jungle i tırtıklayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
quote:
Bir lee sin , udyr , shyvana varsa karşıda . Gidersen cesedin çıkar o jungledan .
Ayrıca vonfere o bir kere öyle gelir.Aklı başında birileri varsa karşıda size zindan eder o ganglerinizi .
quote:
quote:
quote:
Bir lee sin , udyr , shyvana varsa karşıda . Gidersen cesedin çıkar o jungledan .
Ayrıca vonfere o bir kere öyle gelir.Aklı başında birileri varsa karşıda size zindan eder o ganglerinizi .
Alıntıları Göster
En iyisi Blitzstar oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: R1D1
En iyisi Blitzstar oluyor.
Alıntıları Göster
rammuz+şayvana deneyin.rammuz gank atar şayvana counter yapar arada gank atar
quote:
quote:
quote:
kardeş 2 kişi birden tırtıklayınca o jungler hangi birine yetişcek?ayrıca ms quintleri varsa udyr e açsa bile yakalayamaz.ki ms quints siz jungler jungler değildir benim için.
quote:
quote:
quote:
quote:
kardeş 2 kişi birden tırtıklayınca o jungler hangi birine yetişcek?ayrıca ms quintleri varsa udyr e açsa bile yakalayamaz.ki ms quints siz jungler jungler değildir benim için.
2 si birden gitmesi riskli olur ve exp rahat olmaz . Zaten benim dediğim champlere bakarsan rahat yakalayan championlar .
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
2 si birden gitmesi riskli olur ve exp rahat olmaz . Zaten benim dediğim champlere bakarsan rahat yakalayan championlar .
Alıntıları Göster
kesinlikle üzerinde düşünülmesi gereken bir konu olduğunu düşünüyorum.
ararsan illa ki uyan bi takım - uyan jungler lar bulursun. bi de buff alma - buff çalma sistemini oturtabilirsen üç koridora da soluk aldırmadan agresifçe bitirirsin oyunu. ne kadar geri durabilir insanlar? hele ki ilk kuleler gittikten sonra neredeyse gg. o kadar da dipte duramazlar sonuçta.
yani early game de koridordakilere fazla exp + iki jungler doğasından gelen abartı ganklar sayesinde rahat farm. mid game de (ilk kuleler alındıktan sonra) muhteşem agresif bi oyun tarzı.
late game de de bunun ekmeğini yersiniz sonuçta.
quote:
Orijinalden alıntı: notaist
kesinlikle üzerinde düşünülmesi gereken bir konu olduğunu düşünüyorum.
ararsan illa ki uyan bi takım - uyan jungler lar bulursun. bi de buff alma - buff çalma sistemini oturtabilirsen üç koridora da soluk aldırmadan agresifçe bitirirsin oyunu. ne kadar geri durabilir insanlar? hele ki ilk kuleler gittikten sonra neredeyse gg. o kadar da dipte duramazlar sonuçta.
yani early game de koridordakilere fazla exp + iki jungler doğasından gelen abartı ganklar sayesinde rahat farm. mid game de (ilk kuleler alındıktan sonra) muhteşem agresif bi oyun tarzı.
late game de de bunun ekmeğini yersiniz sonuçta.
Alıntıları Göster
1-2 video izledim. Aşırı derecede ofansif bir oyun tarzı. 5 kişi premade girilmeden yapılması çok zor bir olay. Az sonra deneyeceğiz 1-2 oyun, deneyimlerimizi eklerim konuya :D
quote:
1-2 video izledim. Aşırı derecede ofansif bir oyun tarzı. 5 kişi premade girilmeden yapılması çok zor bir olay. Az sonra deneyeceğiz 1-2 oyun, deneyimlerimizi eklerim konuya :D
Alıntıları Göster
Çok riskli.Düzgün wardlamayla gankler engellenirse dezavantaja düşüyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Yirikalische
Alıntıları Göster
Durmadan gank atıyoruz diyorsun da bir süreden sonra wardlı ve defansif oynamaya başlayacaklar ve sizin farm/lvl almanız gerekecek
quote:
Orijinalden alıntı: worstop1
Durmadan gank atıyoruz diyorsun da bir süreden sonra wardlı ve defansif oynamaya başlayacaklar ve sizin farm/lvl almanız gerekecek
Alıntıları Göster
Çok riskli ve çok az cs kasıyorsun.Latede çöp
quote:
Orijinalden alıntı: erayyirik
+1
quote:
Orijinalden alıntı: erayyirik
Oracle alıp temizlenebilir.Karşıdaki junglerında rahat rahat gank atabileceğini hatta kurt bile içi rahat kesebileceğini düşünmüyorum. Bir yanından twitch bir yanından shaco çıktığını düşünsene
quote:
Orijinalden alıntı: berkcetinsav
Çok riskli ve çok az cs kasıyorsun.Latede çöp
Böyle bir durum olabilir.O yüzden farmdan çok ganke dayalı junglerlar iyi olur yazdım.Shaco,twitch gibi junglerlar pek cs kasmaz daha çok ganke ve counterjunglinge odaklanır mesela. Başarılı olursa 20 dk. da surr çektirir onuda unutmamak gerek.