Şimdi Ara

Double jungler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdan Blackkburn'la yapıyorduk.Maokai ve Shyvana dı sanırsam.1 manaless hero gerekiyor jungle için.(lee sin, shyvana gibi)İyi oluyor gerçekten.Gerçi uzun süredir yapmıyoruz
  • Üstte denildiği gibi 1 manasız ve 1 slowu olan veya sağlam bir cc'si olan champ gerekiyor. Shyvana-shaco denedik az önce. Çok rahat oldu oyunu domine ettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Üstte denildiği gibi 1 manasız ve 1 slowu olan veya sağlam bir cc'si olan champ gerekiyor. Shyvana-shaco denedik az önce. Çok rahat oldu oyunu domine ettik.

Hocam fazla yapmayın yeni bir meta oluşmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Üstte denildiği gibi 1 manasız ve 1 slowu olan veya sağlam bir cc'si olan champ gerekiyor. Shyvana-shaco denedik az önce. Çok rahat oldu oyunu domine ettik.

Valla açıkcası benim çok hoşuma gitti. Lee sin+shaco falan da olabilir farklı kombinasyonlar bulunabilir. Umarım yeni meta olur çünkü çok hoş bir olay :D
  • quote:

quote:

quote:

Valla açıkcası benim çok hoşuma gitti. Lee sin+shaco falan da olabilir farklı kombinasyonlar bulunabilir. Umarım yeni meta olur çünkü çok hoş bir olay :D

Kazanıyorsanız ne mutlu . Bence manaya ihtiyaç duymayan hero direk karşı red'den başlasın fakat bu yaptığınız, işin riskini iki kat arttırıyor

• Maokai+Lee sin deneyin.Maokai snare ile atladğı zaman lee de shield atıyor maokai ye falan.%80 başarı ihtimalı her gank
  • böyle bi durumda adamlar alt koridorda iki kisi kasmaz zaten,itemsizde is yapabilen bi support kendi jungle ına yardım eder.Shaco lee twitch gibi iteme yada levele bagımlı herolarda mid game dogru ise yaramaz.Yani dediginiz sey olmazda dotadaki gibi bi jungle bi roaming oynayan olabilir roamluycak heroda alistair,leona,nautilus gibi cc si olan ve iteme cok bagımlı olmayan champion olması lazım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kazanıyorsanız ne mutlu . Bence manaya ihtiyaç duymayan hero direk karşı red'den başlasın fakat bu yaptığınız, işin riskini iki kat arttırıyor

İlk oyunda ezici üstünlük kurduk. Lee sin denemeyi planlıyorum bir de, yanıma duo arıyorum işte :D

• Mundoda olabilir aslında OP Slow ormanda sınırsız sustain
  • 2-3 ay önce arkadaşlarla alistar noc yaptık, alistar shaco yaptık, alistar malphite yaptık, shaco nocturne yaptık bunların hepsi win oldu

edit: en zevkli şey karşı junglerı milyon kez kesmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Aster -- 29 Nisan 2012; 21:23:20 >
  • Geçen bir arkadaşla alistar-blitzcrank denedik tek jungler gibi jungle kesip buffları paylaştık birlikte gank attık gayet güzel oldu ama sonra bişeyden fail olduk neyden olduğunu hatırlamıyorum.
  • quote:

Mundoda olabilir aslında OP Slow ormanda sınırsız sustain

Daha sağlam cc'si veya gap closer'ı olan bir champ daha yararlı olabilir aslında
  • Denemiştim arkadaşla gerçekten iyi oluyor.
  • Soyle bırşey yapandı gordum normal gamelerde jungler olmuyor onu solıyım onceden 2-1-2 yerıne 1-2-2 gıtmek nedenı orta turretın dhaa hayatı onem taşıması ve başka lanelerden gelıcek tehlkeyı azaltmak ayrıca dragon un yanında 3 kısı yerıne 4 kısı olması
  • nunu maokai amumu alistar skarner gibi supportive tank junglerlar double yapınca late sorunu ortadan kalkıyor. Ayrıca snare+slow bulunduğu için gank potansiyeli artıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Soyle bırşey yapandı gordum normal gamelerde jungler olmuyor onu solıyım onceden 2-1-2 yerıne 1-2-2 gıtmek nedenı orta turretın dhaa hayatı onem taşıması ve başka lanelerden gelıcek tehlkeyı azaltmak ayrıca dragon un yanında 3 kısı yerıne 4 kısı olması

Alahını seven tercüme etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 29 Nisan 2012; 23:07:27 >
  • 2 oyundur karşıma double jungle geliyor , ne iş high elo biri mi yaptı bu aralar ? (east)
     Double jungler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 29 Nisan 2012; 23:21:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

2 oyundur karşıma double jungle geliyor , ne iş high elo biri mi yaptı bu aralar ? (east)
     Double jungler

7/0/2 ve 1 cs?
    Smite'ı ne yapmış o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

2 oyundur karşıma double jungle geliyor , ne iş high elo biri mi yaptı bu aralar ? (east)
     Double jungler

Bu aralar değil de birkaç ay önce Reginald-Alistar Dyrus-Blitzcrank double jungle yapmışlardı.Şimdiye kadar izlediğim en komik streamdi.Çok feci ezdiler ve sonraki oyunlarda millet alistar-blitzcrank insta ban yapıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 30 Nisan 2012; 12:17:15 >

• bana full support janna ile solo top oynadıkdan sonra herşey mantıklı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonfere

Metaya biraz ters düşüyor ama denedim gayet güzel.Sadece birbirine uyumlu champlar olması gerek.Farmdan çok gank atan jungler olunca daha da iyi oluyor.
    Ben shacoydum birde shyvana vardı.Shyvananın manası yok shaconunda e sinden slowu var dolayısıyla kırmızıyı o maviyi ben aldım buff sorunu olmadı.Ganklediğimizde zaten rahat alıyoruz adam.
    2 smite 2 jungler yani drake i çok erken kestik.Baronuda çaldırma korkusu yaşamadık
    Yeni bir meta olarak düşünülebilir bence.Sizce?

bencede artık ezber sistemden çıkmak lazım.Düşüncene katılıyorum kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.