Şimdi Ara

double layer DVD nasıl yazılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süredir dvd yazıyorum ama hiç çift katmanlı dvd yazmadım ve şu an yazmam gerekiyor, biliyorsunuzki bu medyalar hiçde ucuz değil yani riske girmeden doğru ve net bilgilere ihtiyacım var.
    bu işi başarı ile yapan arkdaşlara soruyorum, nasıl yapıyorsunuz.
    bende nero6, alchol120, imgburn ve clone CD yüklü, hangisini kullanmalı?
    ve nasıl yazdırmalı yani hardiskten kalıp olarak mı yoksa sanal bir dvd romdan mı?
    sanal dvd romlarım:alchol120, poweriso,daemon.
    8gblık imaj mdf formatında hardiskimde, sanal dvdlerden powersio hariç hiçbiri görmedi, poweriso da tek katmanı görüyor sanırım. çift katman göstren sanal DVD yok mu?
    yazma programlarından baktığım zaman harddiskte olduğunu görebiliyorum ama "bütün dosyalar (all files)" ı seçtğimde yani kendi destekledikleri formatta göstermiyorlar.
    bu şekilde yazdırabilir miyim yoksa önce bir format dönüştürme olayına mı girişmeliyim?
    doğru bir yazma için hangi formata hangi programla dönüştürmeliyim?
    ucuz olsa tek tek bütün olsalıkları deniycem valla ama insan bu kadar paraya kıyamıyor, yardım lütfen.
    medya olarakta memorex dvd+r almaya karar verdim, iyi mi?

• arkadaşım double layer DVD yazabilmen için dvd nin de double layer formatında olması gerekir yani çift katman büyük bi ihtimal o yüzden yazamıyosun ben geçen gün sordum fiyatını baya bi pahalı double layer dvd ler 9 ytl idi sadece bi tanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the enemy -- 11 Şubat 2007; 12:18:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: strider_venom

uzun süredir dvd yazıyorum ama hiç çift katmanlı dvd yazmadım ve şu an yazmam gerekiyor, biliyorsunuzki bu medyalar hiçde ucuz değil yani riske girmeden doğru ve net bilgilere ihtiyacım var.
    bu işi başarı ile yapan arkdaşlara soruyorum, nasıl yapıyorsunuz.
    bende nero6, alchol120, imgburn ve clone CD yüklü, hangisini kullanmalı?
    ve nasıl yazdırmalı yani hardiskten kalıp olarak mı yoksa sanal bir dvd romdan mı?
    sanal dvd romlarım:alchol120, poweriso,daemon.
    8gblık imaj mdf formatında hardiskimde, sanal dvdlerden powersio hariç hiçbiri görmedi, poweriso da tek katmanı görüyor sanırım. çift katman göstren sanal DVD yok mu?
    yazma programlarından baktığım zaman harddiskte olduğunu görebiliyorum ama "bütün dosyalar (all files)" ı seçtğimde yani kendi destekledikleri formatta göstermiyorlar.
    bu şekilde yazdırabilir miyim yoksa önce bir format dönüştürme olayına mı girişmeliyim?
    doğru bir yazma için hangi formata hangi programla dönüştürmeliyim?
    ucuz olsa tek tek bütün olsalıkları deniycem valla ama insan bu kadar paraya kıyamıyor, yardım lütfen.
    medya olarakta memorex dvd+r almaya karar verdim, iyi mi?

arkadasim cift katmanli dvd deler arkadasimin dedigi gibi pahali eger cozum ekonomik olsun diosan standart olan 4.7 gb dvd lere yazmani tavsiye ederim

• arkadaşlar ilk yazımda bütün ayrıntıları yazdığımı sanıyordum ancak yine anlaşılamadığımı görüyorum.
    DL medya almam gerektiğini ve pahalı olduklarını biliyorum zaten, bilmediğim konu nasıl yazdıralacağı.
    ve evet kesinlikle DL medya kullanmak durumundayım. DL medya kullanlardan ricam bir imaj dosyasını hangi programın hangi sürümü ile hangi ayarlarda nasıl yazdırdıkları?
  • Kardeş bende dvd yazdım ama dl dvd yazmadım. Ama şöyle birşey var Nero 7 de, (Nero kullandığım için bunu örnek veriyorum) yazdırmak için nero yu açtığın zaman alt kısımda dvd 8 gb ve dvd 4.5 gb gibi bir seçenek var orayı 8gb a getirirsen problemsiz yazabilirsin.
  • arkadaş iki kere açıklamış ama kimse konuyu anlayıp açıklayıcı birşey söyleyememiş söyleyemediği gibi sırf bişeyler yazmış olmak için laf kalabalığı yapmışlar. aynı sorunu ben de yaşıyorum. macbook var bende ama işletim sistemi bozuk haliyle yeninden yüklemem gerek ama macosx dvd si yok internetten indirdim ancak iso formatında ve 7.9 gb. dl dvd yazdırmak zorundayım. hangi programlar dl dvd yazdırmada daha başarılı ne kadar hızda yazdırmalıyız daha önce yazdıran arkadaşalr varsa lütfen yardımcı olsunlar, bilgisi olmayan ya da konuyu anlamayan arkadaşlar birşey yazmazsa hem onlar boşa zaman harcamamış olur hem de biz okumakla zaman kaybetmemiş oluruz. ancak konuyu yanlış anlayıp anladığını düşünerek cevap yazanlara bir sözüm yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    XP CD'si nasıl yapılır. ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.