Bildirim
Dövme hakkında yardımınız gerekiyor.SS'li
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fiyat konusunda yardımcı olur + dövme beğenilipte yaptırılmaz bnce ömür boyu taşıyacaksın ve senin için anlam ifade etmesi gerekiyor
-
Resim gözükmüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice
Resim gözükmüyor.
Tamam hallettim hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaso! -- 28 Mayıs 2014; 23:36:34 > -
4 tane dovmem var kollarimda. Acikcasi cok seviyorum, baktikca mutlu oluyorum, sıkılmak gibi birsey gelmiyor aklima. Sildirmek isi pek kolay degildir ama yeni cikan lazer vs yontemlerle cok zaman alsada siliniyor diye biliyorum. Fiyati dovmecisine gore degisir. İstedigin model buyuk gorunmekle birlikte fazla detay istemiyor gibi duruyor o yuzden kendini cok cok buyuk gormeyen dovmeciler disinda fahis fiyat cekilecegini zannetmiyorum. Ayriyetten Adanadaysan sana yardimci olabilirim bu konuda. Sormak istedigin baska detaylar olursa pm atabilirsin..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
pm attım dostum -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X