Şimdi Ara

Dövme için söz yada resim yardım lütfen yaratıcı panpalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herkese öncelikle iyi akşamlar hemen durumu özet geçiyim;Önümüzdeki hafta kısmetse bir arkadaşımla taksimde dövme yaptırıcam(mekan kesinlikle güvenilir isteyene pm atabilirim).Aklımda birkaç tane cümle veya şekil var ancak son netleştirmeleri yapmak istiyorum.
    Sol kolumda dirseğimin aşağısına(bilmem ne kadar anlatabildim düşünüyorum yazı olursa.
    -Too beautiful to die,to wild to live
    -The only easy day was yesterday
    -There is always hope
    -One life one chance
    -Biraz iddalı ama çok hoş Made in Heaven
    Yada şekil olursa beyler
    mesela galatasaraylıyım çok büyük bişey olmazsa takımla ilgili güzel bir çizim filan olabilir
    Yada at olabilir ismim peygamberin atının adıymış(burak)

Yada bu dediklerimle alakası olmayabilir sadece orjinal anlamlı olsun
    Biliyorum bana özel birşey size sormam saçmada gelebilir kimilerinize ama ben saçma olduğunu düşünmüyorum.Önerileniriz bekliyorum yaratıcı panpalarım

Kamyon arkası yazı yazanlar komik değilsiniz olum

• pupuupuppuuppu
  • kendimi ararken olmaktan korktuğum yerdeyim, seninleyim yazdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-75E5D0A4D

kendimi ararken olmaktan korktuğum yerdeyim, seninleyim yazdır
    laf cidden güzel ama türkçe olmaz be
  • Ölüm, yaşamın ta kendisidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücuda söz, yazı vs. yazdırmak çok saçma. Genelde bu işe gönül vermiş çoğu dövmeci yazı yapmıyor. Bence resim yaptır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu 3 boyutlu dövmeler çok hoş duruyor olabilirse öyle birşeyler düşünebilirsin. Bir de neden Türkçe değil de ingilizce ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurTrlmz

Şu 3 boyutlu dövmeler çok hoş duruyor olabilirse öyle birşeyler düşünebilirsin. Bir de neden Türkçe değil de ingilizce ?
    dövme başlı başına gereksiz bence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absenthia

dövme başlı başına gereksiz bence ?

Alıntıları Göster
    cünüp gezersin full abdest geçersiz oluyor derinin altında olduğu için en kötüsü de pişman olursan çıkarnası çok meşakatli
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

cünüp gezersin full abdest geçersiz oluyor derinin altında olduğu için en kötüsü de pişman olursan çıkarnası çok meşakatli

DH Abdest tutmaz team olay yerinde.
  • quote:

pek din muhabbeti seven adam değilim ama, derinin altından sanane dostum, üstünün temiz olması gerek zaten. mantık olarak düşündün mü zaten derinin altını temizleyemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurTrlmz

Şu 3 boyutlu dövmeler çok hoş duruyor olabilirse öyle birşeyler düşünebilirsin. Bir de neden Türkçe değil de ingilizce ?
    Şu an 17 yaşındayım. Tam bir GoT hayranıyım. Seri bitsin ve güzel bir vücut yapayım eğer Stark Ailesin'de bir onursunluk olmazsa göğsüme bunu yaptıracağım.

• quote:

Kendinle çelişmişsin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

pek din muhabbeti seven adam değilim ama, derinin altından sanane dostum, üstünün temiz olması gerek zaten. mantık olarak düşündün mü zaten derinin altını temizleyemezsin.

gerçek dövme yaptırırsanız cünüp kalmazsınız abdest kabul olur gerçi şu zamanda onunda pek bi önemi yok.

• quote:

Sen cok yanlis gelmissin kardes, deri ustunde olursa abdest tutmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanetOlasıZenci

quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

gerçek dövme yaptırırsanız cünüp kalmazsınız abdest kabul olur gerçi şu zamanda onunda pek bi önemi yok.

Alıntıları Göster
    http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=4049

6- Dövme yaptırmak günahtır. Ancak gusle, abdeste mani değildir; çünkü dövme deri altından yapılmaktadır. Deri üstünden yapılsa ve çıkmayan bir boya olsa, altına su geçmezse, zamanla vücut onu atar. Onun için zamanla atan boya sürülmez. Peki çıkmayan yağlı boya yapılsa ne olur? Çıkmadığı için zaruret olur ve yine gusle mani olmaz. Yani dövme kesinlikle gusle mani değildir.

sanırım yanlışmışum

• Omnia amor vincit

• quote:

http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=4049

6- Dövme yaptırmak günahtır. Ancak gusle, abdeste mani değildir; çünkü dövme deri altından yapılmaktadır. Deri üstünden yapılsa ve çıkmayan bir boya olsa, altına su geçmezse, zamanla vücut onu atar. Onun için zamanla atan boya sürülmez. Peki çıkmayan yağlı boya yapılsa ne olur? Çıkmadığı için zaruret olur ve yine gusle mani olmaz. Yani dövme kesinlikle gusle mani değildir.

sanırım yanlışmışum

Alıntıları Göster
    born to die

• quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

quote:

Kendinle çelişmişsin zaten

nerede çelişmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Şu an 17 yaşındayım. Tam bir GoT hayranıyım. Seri bitsin ve güzel bir vücut yapayım eğer Stark Ailesin'de bir onursunluk olmazsa göğsüme bunu yaptıracağım.

ben memeciyim kardeş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.