Şimdi Ara

_Dövme_Yaptıracam_Fikir_vermek_İsteyen_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
46.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoca Ben tam karar veremedim 2-3 gün içerisinde bana bir kaç tane model verirseniz sevinirim. Aklımda tasmalı doberman kafası var ama sizden güzel resim alırsam oda olabilir.. Saygılar

• yakında bunu yaptırcam koluma
  • Yahuşur. Fkat ben vücüt çalışıyorum... Biraz estetik olsun dedim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Cem_hira_26

Hoca Ben tam karar veremedim 2-3 gün içerisinde bana bir kaç tane model verirseniz sevinirim. Aklımda tasmalı doberman kafası var ama sizden güzel resim alırsam oda olabilir.. Saygılar

/>

Dostum bu pitbull. Dövme modellerine burdan bakabilirsin.

• Tşk. Google amca beni kandırmış :)http://www.eviltattoo.com/dg2.html werm o zmn
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Cem_hira_26

Hoca Ben tam karar veremedim 2-3 gün içerisinde bana bir kaç tane model verirseniz sevinirim. Aklımda tasmalı doberman kafası var ama sizden güzel resim alırsam oda olabilir.. Saygılar

/>

bune bee

• pişman olacağın bir şey yapma silmesi zor olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şöyle kaliteli bi marijuana yaprağı .D
  • ilk ben yazayım

günah

• quote:

Orjinalden alıntı: Dx

ilk ben yazayım

günah

ben de ilk cevap, derinin altina yapiliyor yani uzerini engelleycek bir etken yok,
    bir de bunu ekleyeyim, Iran Turkiye, Pakistan ve ortadogulu kadinlarin ellerine yuzlerine bakarsaniz kinalar vardir, ve kina derinin uzerinde kalir 2-3 hafta bu bir celiski
  •  _Dövme_Yaptıracam_Fikir_vermek_İsteyen_
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil92

quote:

Orjinalden alıntı: Dx

ilk ben yazayım

günah

ben de ilk cevap, derinin altina yapiliyor yani uzerini engelleycek bir etken yok,
    bir de bunu ekleyeyim, Iran Turkiye, Pakistan ve ortadogulu kadinlarin ellerine yuzlerine bakarsaniz kinalar vardir, ve kina derinin uzerinde kalir 2-3 hafta bu bir celiski

evet sünnet düğünlerindede elimize kına sürülür ve derinin üstünde 1 2 hafta kalır kalitesine bağlı olarak ve çocukken sakızdan çıkan dövmeler buna örnek
    gerçekten çelişki...
    dövme önerileri: bob marley, sevdiğin bir kişiyi hatırlatan nesne, Atatürk imzası, marijuana yaprağı, güzel bir kadın resmi, liste uzar gider.... senin ilgi alanına göre değişir
    birde dövme illa güzel gözüksün diye yaptırılmaz bir kişiyii olayı veya anıyı hatırlamak içinde yaptırılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 27 Ekim 2008; 21:11:26 >

• dudağa dövme

_Dövme_Yaptıracam_Fikir_vermek_İsteyen_
  • kürek kemiğine yaptırmanıı tavsiye ederim.
    özellikle efsanevi bir karakter olursa güzel olur.
    ben ilk anka kuşu düşünmüştüm.şimdi ise osmanlı tuğrası düşünüyorum.ya da bir elinde spray,diğer elinde sopa tutan çinli bir bilge.
  • Yaptırma.
  • Ben sol Koluma Mustafa Kemalin imzasını yaptırıcam
  • Bu it dövmesi estetik,Atatürk'ün imzası estetik degil demekki.ilginc
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

Ben sol Koluma Mustafa Kemalin imzasını yaptırıcam

k.atatürk şeklinde olan imza atatürkün değil diyor kimi kaynaklar

asıl imzası mustafa kemal şeklindeymiş. "k.atatürk" imzası sonradan ressamlar tarafından türetilmiş deniyor

ne kadar doğru bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

Ben sol Koluma Mustafa Kemalin imzasını yaptırıcam

k.atatürk şeklinde olan imza atatürkün değil diyor kimi kaynaklar

asıl imzası mustafa kemal şeklindeymiş. "k.atatürk" imzası sonradan ressamlar tarafından türetilmiş deniyor

ne kadar doğru bilemem.

Gerçek imzası olup olmadığı pekde farketmez aslında düz Mustafa Kemal bile yazdırırım ama K.Atatürk imza şeklinde daha güzel olduğu için

Aslında ben doğrudan KemalisT yazdırmayı düşünüyorum güzel duvar yazısı gibi falan

•  _Dövme_Yaptıracam_Fikir_vermek_İsteyen_
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.