Şimdi Ara

# MR (Emar) Çektiricem Tecrübeliler-Bilgi Sahibi Olmak İsteyen İçeri #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sol el , dil-dudak ve ağız uyuşması şikayetiyle özel bir hastanede mr çekilicek.
    Bahsedildiği kadar korkunç bir alet mi acaba , kimse olmuyor diyorlar ?
    Sanırım yarı açık mr cihazını kullanmayı talep edicem , bakalım yarın sonuçları yazarım.

Edit: Mr çekildi.Beklediğimden daha iyiydi , sadece biraz sıkılıyorsunuz o kadar onun dışında sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TTK YGLort -- 3 Eylül 2014; 11:41:06 >

• Ne korkuncu ya, korkunc diyenler 40+ kalbi olanlar falandır icine girince gordugun sey sadece plastik, biraz sesi var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azal -- 3 Eylül 2014; 1:19:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstündeki metalleri cıkartıp giriyorsun korkulacak birşey yok sadece biraz ses yapıyor o kadar

• Eğer eskiden kalma bi metal protes felan varsa vücudunda çok hoş oluyor

• Konu başlığını EmAr yaparsan boşu boşuna kalabalık yapmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHIA

Eğer eskiden kalma bi metal protes felan varsa vücudunda çok hoş oluyor

Nasıl oluyor hocam titriyor mu metaller?

Dişlerdeki dolgular da metal sanırım tesir eder mi onlara da?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MR diye yazılır o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vücuduna aciyip sigara bile içmediysen korkulcak çok şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

quote:

Orijinalden alıntı: DHIA

Eğer eskiden kalma bi metal protes felan varsa vücudunda çok hoş oluyor

Nasıl oluyor hocam titriyor mu metaller?

Dişlerdeki dolgular da metal sanırım tesir eder mi onlara da?

Titremek? Hocam paramparça eder sizi, MR aletine yapışır ne varsa metal üzerinizde

• MR korkutucu gelebilir ama bana göre en güvenilir tetkik yönetimi. korkutucu gelebilirden kastım cok sesli o kadar. onun dışında birşeyi yok. birde BT ye göre %100 daha güvenli. Bilgisayarlı Tomografi de aşırı derece radyasyon var ve bir çok ülke de yok. ama MR ses dalgalarıyla çalışır ve %99 güvenlidir bence
  • ben 30dk falan kaldım zevkliydi garip garip sesler dinliyorsun
  • Ben 2 defa girdim biri 20 dk biri 40 dk falan sürdü. Çok büyütüecek bir şey yok. Canın sıkılıyor bitse de gitsek havasında olacaksın tek kötü yanı çok ses çıkarıyor(bana göre).
  • Valla çıkardığı sesler çok ürkütücü,bir de kapalı yer yatıyorsun iki seksen elleri de ya geriye uzatıyorlar ya da bağlatıyolar zaten bi de hasta olduğun için girilen bişey içerde aklına belli şeyler geliyor güzel değil tabi.
  • Boyun ve baş mr çekilecektir büyük ihtimal. Açık mr olacağını sanmıyorum özel radyoloji merkezlerinde var genelde. Zaten açık olduğu zaman mr kalitesi düşük oluyor açıkta tesla kuvveti düşük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkulacak bir şey yok tabuta girdim gibi düşün.
  • 1 sene içinde yaklaşık 10 defa mra girmiş birisi olarak söylüyorum kesinlikle kötü bir ortam. ama bu benden kaynaklanıyor birazda. ilk başlarda yoktu ama zamanla kapalı alan fobisi gelişti sanırım. son 2-3 mr a ameliyat sonrası yapılan o ağır uyuşturucu iğnelerden yapılarak sokuldum. asit bir olay gibi gelebilir size ama ciddi anlamda kapalı alan korkusunu tetikleyebiliyor. İçerideki seslerde insanı çok rahatsız ediyor. Size tvsiyem en ufak bir kapalı alan korkusu varsa mr cihazına girmeden önce gözünüzü kapatın ve çıkana kadar da sakın açmayın. kendinizi olabileceğiniz en güzel yerlerde falan düşünün. Ben anca öyle mücadele ediyordum. uyuşturuculara rağmen gözümü açamıyordum. sakın gözün korkmasın bu kişisel bir sorun çünkü herkeste böyle olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 3 Eylül 2014; 2:37:26 >
  • korkunç değilde kafa kulak bırakmıyor acayip bir sesi var ayak için girmiştim ben kafayı sokarsan ne olur bilemiyorum artık
  • Kalp hastasisin galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.