Şimdi Ara

Dövme yaptıramayanlar için Hint Kınası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dövme yaptıramıyorum.Malum abdest mevzusu... Ama hint kınası diye birşey duydum.Bir nevi geçici dövme sanırsam.Ama güzel modeller bulamadım.Eğer güzel modeller bulursanız yaptırmayı düşünüyorum.Birde daha önce yaptıranlar fiyatları ve memnuniyetleri hakkında bizleri bilgilendirirlerse memnun olurum...

• Hintler, kafirler ineğe taparlar onların kınasını yaptırmak günahtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Hintler, kafirler ineğe taparlar onların kınasını yaptırmak günahtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serbest Çağrışım

Hintler, kafirler ineğe taparlar onların kınasını yaptırmak günahtır.
    Arkadaşım hertürlü günahtır. Sen sanıyor musun ki o Hint kınası derini kapatmayacak? Hiçbir türlü abdestin kabul olmaz, cünüb şekilde gezersin. (Allah'ım korusun) Kıyamet koparsa yer yarılınca içindeki sırat köprüsünden aşağı düşersin, gerisi mechul. Şeytan ve yoldaşları orada sana nasıl azab çektirirler, bunu anca Allah bilir.

Edit: Üstüne camiilere giremezsin, Kur'an'a el süremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 31 Temmuz 2010; 18:57:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantaxy

Arkadaşım hertürlü günahtır. Sen sanıyor musun ki o Hint kınası derini kapatmayacak? Hiçbir türlü abdestin kabul olmaz, cünüb şekilde gezersin. (Allah'ım korusun) Kıyamet koparsa yer yarılınca içindeki sırat köprüsünden aşağı düşersin, gerisi mechul. Şeytan ve yoldaşları orada sana nasıl azab çektirirler, bunu anca Allah bilir.

Alıntıları Göster
    aman sakın yaptırma,yanarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantaxy

Alıntıları Göster
    hint kınası abdeste engel olmaz, günah değildir. zaten yazın terlediğin denize girdiğin için 1 hafta zor kalır. konu dışı olunca arkadaşlar eğlence arıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: May Day

hint kınası abdeste engel olmaz, günah değildir. zaten yazın terlediğin denize girdiğin için 1 hafta zor kalır. konu dışı olunca arkadaşlar eğlence arıyor.

Alıntıları Göster
    biz yaptırdık bişmanız reyizz, sen yaptırma hergün rüyama zebaniler girip cehennemde yanacağım yeri gösteriyo, suratına balgam atıyom hala gitmiyo rüyamdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: May Day

bende böyle biiliyordum ama arkadaşlar birden cehenneme çevirdi olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vexille

biz yaptırdık bişmanız reyizz, sen yaptırma hergün rüyama zebaniler girip cehennemde yanacağım yeri gösteriyo, suratına balgam atıyom hala gitmiyo rüyamdan

Okurken bile tüylerim diken diken oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serbest Çağrışım

quote:

Orijinalden alıntı: Vexille

Okurken bile tüylerim diken diken oldu...

Alıntıları Göster
    Gerçek dövme derinin altına yapıldığı için abdeste mani değildir.Ama dövme mürekkebinin içerisinde ağır metaller vardır sağlık açısından sakıncalıdır en iyisi yaptırmamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

Gerçek dövme derinin altına yapıldığı için abdeste mani değildir.Ama dövme mürekkebinin içerisinde ağır metaller vardır sağlık açısından sakıncalıdır en iyisi yaptırmamak.

Alıntıları Göster
    kullanılan boya su bazlı boya ise sorun olmuyor örneğin matbaa mürekkebi
    fakat bu boyalarda zamanla siliniyor..

hint kınasınıda 10liraya felan yapıyorlar 10-15gün gidiyor...
    çok hevesen eden yaptırabilir aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

la zaten hepimiz yanacaz gidecez yaptır nolacak yaptır

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

la zaten hepimiz yanacaz gidecez yaptır nolacak yaptır

Alıntıları Göster
    Eğer dövme yaptırmak günahsa (herkes ayrı telden çalıyor ben inanmıyorum) asıl geçici dövme yapmak abdesti engeller çünkü derinin üstüne yapıyorsunuz ama kalıcı dövme derinin içine yapılıyor. Kadınlarda ojenin bile silinmesi gerekiyorsa geçici dövme kesinlikle abdesti engeller.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Eğer dövme yaptırmak günahsa (herkes ayrı telden çalıyor ben inanmıyorum) asıl geçici dövme yapmak abdesti engeller çünkü derinin üstüne yapıyorsunuz ama kalıcı dövme derinin içine yapılıyor. Kadınlarda ojenin bile silinmesi gerekiyorsa geçici dövme kesinlikle abdesti engeller.

Alıntıları Göster
    SÜBHANALLAH İBRETLİK BİR PAYLAŞIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E649F4E69

SÜBHANALLAH İBRETLİK BİR PAYLAŞIM.

Alıntıları Göster
    yobaz team was here

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

orjinal kontrollü bir dövmecide yapılan dövmenin mürekkebinde metal yoktur.sadece dandik merdiven altı yerlerde olabilir.ilerde bi mr falan çektireceginiz olur o zaman patlıyo agır metal içeren dövmeler.
  • quote:

Hint kınası düğünlerde vb. yerlerde yapılan kınayla aynı. O zaman kadınlar günay işliyor her daim. Hint kınasının normal kınadan farkı yoktur. Sadece renk farkıdır.

• Beyler hint kınası su geçiren bir yapıya sahiptir.Bu nedenle abdeste engel değil.
    Kalıcı dövmede deri altına olduğundan oda abdeste engel değil.
    Ve bu bilgi tamamen doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ¤ Legolas ¤

Beyler hint kınası su geçiren bir yapıya sahiptir.Bu nedenle abdeste engel değil.

Bende böyle biliyordum ama bir yerde de şöyle duydum nasıl geldiysek öyle gidelim mantığına uymadığı için günahmış hani çıkarken dövme yoktu girerken bedenimizin bir parçasıymış gibi bir boyaya sahip olmak aykırı oluyormuş bu yüzden yasakmış.

Tabii bunu diyen adamın bir şeyden çaktığı yok bence anti-gusüldür günahtır demek daha mantıklı ve erkek açısından caydırıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

quote:

Orijinalden alıntı: ¤ Legolas ¤

Beyler hint kınası su geçiren bir yapıya sahiptir.Bu nedenle abdeste engel değil.

Bende böyle biliyordum ama bir yerde de şöyle duydum nasıl geldiysek öyle gidelim mantığına uymadığı için günahmış hani çıkarken dövme yoktu girerken bedenimizin bir parçasıymış gibi bir boyaya sahip olmak aykırı oluyormuş bu yüzden yasakmış.

Tabii bunu diyen adamın bir şeyden çaktığı yok bence anti-gusüldür günahtır demek daha mantıklı ve erkek açısından caydırıcı

o kişi kimse ultra saçmalamış.Öyle olsa yara izi kalmasıda günah olur.
    Geçici dövme günah değildir öyle olsa normal kınada günah olur aralarında fark yok.Ikiside deri üstüne ve ikiside su geçiriyor.
    Kalıcı dövme ise günahtır.Günah olmasının sebebi vücuduna zarar veriyor olmandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ¤ Legolas ¤ -- 1 Ağustos 2010; 9:48:19 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.