Şimdi Ara

Dövme yaptırdım bepanten yok. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
65.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 tl hiç normal bi rakam değil buişte bi gariplik var ve dövme yaparken kanamasının nedeni eğer alkol aldıysan bu sebeple kanar onun dışında okadar çok kanaması anormal yani ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin.umarım sağlığında bi sorun olmaz bende yaptırdım bikere bile kanamadı.bide tam yaz ayındayız yazın güneşlenmeden önce falanda dövme sağlığın için krem sürmen gerekiyor gene dövmenin uzun ömürlü olması için.ve şuan en az 1 hafta su değmicek o yüzeye bilgin vardır umarım
  • şaka gibi ya biri demiş kullanılan malzemenin fiyatı çok pahalı, biri demiş kanserojen madde var

Arkadaşlar öncelikle dövmelerde kullanılan boyalar labaratuar ortamında hazırlanıyor. Kanserojen madde ile uzaktan yakından alakası yok. İğneleri ise içinde özel bir gaz olan tek kullanımlık steril paketlerde bulunuyor.

Malzemelerin fiyatlara gelince iğnelerin tanesi 1.5$ filan, boyaları ise Tüpleri 50tl civarı. Dövme için birkaç damla boya kullanılıyor. Yani siz hesaplayın masrafı

Ama resmini görmüştüm dövmenin buraya koyduğunda dostum açıkçası hiçte güzel bir dövme değildi. İleride değil 1 ay sonra pişman olacağın cinsten birşey gibi. Yaptırdığın yere dikkat et demişler çok doğru. Aşırı kanadı demişsin, dövmenin aşırı kanamaması lazım. Buda yapan kişinin boyayı yedirmek için yardıra yardıra çalıştığını gösterir demekki yapan arkadaştada pek iş yok Olan olmuş artık bence sen para biriktirmeye başla üstünü coverlatmak için o dövmenin.

Demedi deme ibrahim

• quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

quote:

Orjinalden alıntı: kiloverecegim

dostum oranın kabuk tutmamasını sağlaman gerekir.

kabuk tutarsa dövme zarar görür.

bence ne yap et bul bi nöbetçi eczane ya da evi karıştır en kötü ihtimalle nivea krem falan sür çok hafif nemli kalsın orası

Ne demek kabuk tutmamasını sağlaman gerekiyor?

Kabuk tutmadan geçmezki dövme yarası...

benim yaptırdığım dövme yara olmadan geçmişti. kabuk falan bağlamadı. illa kabuk tutup da iyileşecek diye bişey yok. bakımını kötü yaparsan kabuk bağlar.
  • @ MightyMouse

Bakımla ne alakası var dostum,benim sırtımda kocaman 2 tane var,her ikisinde de bakımı vs. gayet güzel yaptım,ama dediğim gibi kabuk olmadan geçmez,sadece yazı olursa bir ihtimal ama içi doldurulmuş resimler mutlaka kabuk olur,yapılacak tek şey kabuğun çok sert olmaması için her gün 2-3 defa bepanten sürmek,o zaman yumuşuyor...

Diğer kanama olayıda,öyle abartı kanaması normal değil,kesinlikle işcilikle ilgili bir sıkıntı yaşamışsınız,yada dövmenin yapıldığı alet el yapımı bir alet olabilir...

Fiyat olarak ise,arkadaşına yaptırdığını söylemiş zaten,ben 1500 tl lik dövme için arkadaşıma 100 lira verdim oda ayıp olmasın diye,yoksa onuda almayacaktı.Sonuçta bu işin para olan kısmı işcilik kısmı,yoksa kullanılan malzeme 3-5 tl bile tutmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

quote:

Orjinalden alıntı: kiloverecegim

dostum oranın kabuk tutmamasını sağlaman gerekir.

kabuk tutarsa dövme zarar görür.

bence ne yap et bul bi nöbetçi eczane ya da evi karıştır en kötü ihtimalle nivea krem falan sür çok hafif nemli kalsın orası

Ne demek kabuk tutmamasını sağlaman gerekiyor?

Kabuk tutmadan geçmezki dövme yarası...

kabuk tutarsa boya atar... sürekli deri pomadı falan sürülürse kabuk tutmadan geçer... ama kurumaması lazım dövmenin... en azından krem yoksa bir ıslak mendil falan ( kolonyalı değil ) koyulur...

• 40 tllik dövmeye sağlıksız demişssiniz de sanki dövme yaptırmak normalde sağlıklıymış gibi
  • yaralı bölge iltahap kapacak sonra kangren olacaksın orayı keserler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

şaka gibi ya biri demiş kullanılan malzemenin fiyatı çok pahalı, biri demiş kanserojen madde var

Arkadaşlar öncelikle dövmelerde kullanılan boyalar labaratuar ortamında hazırlanıyor. Kanserojen madde ile uzaktan yakından alakası yok. İğneleri ise içinde özel bir gaz olan tek kullanımlık steril paketlerde bulunuyor.

Malzemelerin fiyatlara gelince iğnelerin tanesi 1.5$ filan, boyaları ise Tüpleri 50tl civarı. Dövme için birkaç damla boya kullanılıyor. Yani siz hesaplayın masrafı

Ama resmini görmüştüm dövmenin buraya koyduğunda dostum açıkçası hiçte güzel bir dövme değildi. İleride değil 1 ay sonra pişman olacağın cinsten birşey gibi. Yaptırdığın yere dikkat et demişler çok doğru. Aşırı kanadı demişsin, dövmenin aşırı kanamaması lazım. Buda yapan kişinin boyayı yedirmek için yardıra yardıra çalıştığını gösterir demekki yapan arkadaştada pek iş yok Olan olmuş artık bence sen para biriktirmeye başla üstünü coverlatmak için o dövmenin.

Demedi deme ibrahim

Bence dikkate al.Memati dinlemedi başına gelenleri gördük...

• Bende ATATÜRK imzası attırtcam boynuma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRoM24

Bende ATATÜRK imzası attırtcam boynuma.

aynen kardeşim bende istiyorum bursada güvenilir sağlam bi yer bulsam hemen
  • Ben sana zararlı demiştim.
  • Bende yaptiricam az kaldi :)
  • Ya ankarada yaptırabileceğim bir yer varmı bildiğiniz.
    Hint kınasıyla değil bildiğiniz boya tüpüyle.
    Yani bu işlerle uğraşan insanlar,kozmetik salonu falan değil.Öyle bir yer bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • Bende alnıma üçüncü bir göz, jr ın üstünede fil hortumu dövmesi düşünüyordum
  • quote:

Olan olmuş artık bence sen para biriktirmeye başla üstünü coverlatmak için o dövmenin.

Demedi deme ibrahim

Converlatmak ne kadara mal olur ?

Cünkü cocugun yaptıgı dövme çok kötü ve şu an bir tarafına oldugu gibi kan oturmuş. Kırmızı gözüküyor bir tarafı yani.

Edit Çini mürekkebi ile yapıldı dövme. Kırsatiyede satılanlarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKLq -- 15 Mayıs 2009; 19:08:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKLq

quote:

Olan olmuş artık bence sen para biriktirmeye başla üstünü coverlatmak için o dövmenin.

Demedi deme ibrahim

Cünkü cocugun yaptıgı dövme çok kötü ve şu an bir tarafına oldugu gibi kan oturmuş. Kırmızı gözüküyor bir tarafı yani.

Sende buna izin verdin öylemi

• quote:

Orjinalden alıntı: mcmert

quote:

Orjinalden alıntı: DarKLq

quote:

Demedi deme ibrahim

Sende buna izin verdin öylemi

şaka de bu

• Allah sana akıl fikir versin. çini mürekkebi ile dövme mi olur. bayağı kötü olacaktır orası. şimdiden acil şifalar.
  • off dostum çok fena oturmuşsun malesef. 1 ay gibi bir süre sonra iyice oturunca mürekkep leke gibi birşey olacak orası şekil filan belli olmayacak. Bildiğin sırtında mürekkep lekesi ile dolaşacaksın. Dövmecileri bir araştır bulunduğun çevredeki cover yaptırmak istediğin büyüklüğü filan göster onlar sana fiyat söylerler.
  • Biraz da siz araştırın, daha fazlasını bulabilirsiniz.
    http://www.haber7.com/haber/20050522/Dovme-futbolcuyu-kanser-yapti.php
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.