Şimdi Ara

Dövme yaptırdım bepanten yok. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
65.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olucak işmi şimdi bu kaliteli yerlerden dövme yaptırın Ben mesela parayı bulayım discovery chanell daki miami İnk e yaptırcam Bi para bulsam Direk Miami
  • Bende dövme yaptırmak istiyorum 16 yaşındayım ama arkadaşlarım ve büyüklerim askerlik yaparken sorun olur falan diyorlar doğru mu bu ? Karışırlar mı yani ?

Lütfen soruma cevap verin bu yaşta ne dövmesi gibi öğütlerden sıkıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

Bende dövme yaptırmak istiyorum 16 yaşındayım ama arkadaşlarım ve büyüklerim askerlik yaparken sorun olur falan diyorlar doğru mu bu ? Karışırlar mı yani ?

Lütfen soruma cevap verin bu yaşta ne dövmesi gibi öğütlerden sıkıldım

Askerde gittiğin birliğe göre değişir.Bizim orda sorun olmuyordu kimse takmıyordu yani.Ama kimi yerlerdede kötü muamele görebiliyormuşsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKLq

Edit Çini mürekkebi ile yapıldı dövme. Kırsatiyede satılanlarından.

Sözün bittiği yerdeyiz. Amanin.
  • Ancak bildigim bir çok yerde çini mürekkebi ile dövme yapılıyor?
  • Çocuk mürekkebi tam deriye işliyememiş. Dün bir dövmeciye gittim , adam 1 hafta sonra dövmenin çogu silinir zaten dedi. Sonrada gel ben ona güzel bir tribal yaparım belli bile olmaz o dövme dedi.
  • yaptırmayın şöle dandik yerlere ya

50 lira verceğine 100 lira ver hem sağlam dövmen olsun hem de vucudun zarar görmesin

benim kuzen dudağını deldirdi arkadaşına dedim o kadar bak deldirme mikrop kapar
    aha şimdi iltihap kaptı delinen yer

ne bilim hiç mi haberlerde görmuyorsunuz sahte boyalar kanser yapıyor vs diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 19 Mayıs 2009; 14:13:08 >
  • aşırı derecede kanadı mı??

hocam izbe bir yerde yaptırdın galiba
    ben 2 gün önce yaptırdım, bırak kanamayı kan pıhtılaşması yok

bu arada bepanthen şart, günde 2-3 kere sür

edit: çini mürekkebi ile yapılmış
    sözün bittiği yer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 19 Mayıs 2009; 15:09:29 >
  • kesın sız evde normal ıgneyle yaptınız bu olayı
  • quote:

Çocuk mürekkebi tam deriye işliyememiş. Dün bir dövmeciye gittim , adam 1 hafta sonra dövmenin çogu silinir zaten dedi. Sonrada gel ben ona güzel bir tribal yaparım belli bile olmaz o dövme dedi.

sıçtık sıvayalım diyorsun resmen gel ben oraya güzel bir tribal yaparım diyen dövmeciden uzak dur bence. gerçek dövmeci tribal sevmeyen dövmecidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

quote:

Çocuk mürekkebi tam deriye işliyememiş. Dün bir dövmeciye gittim , adam 1 hafta sonra dövmenin çogu silinir zaten dedi. Sonrada gel ben ona güzel bir tribal yaparım belli bile olmaz o dövme dedi.

sıçtık sıvayalım diyorsun resmen gel ben oraya güzel bir tribal yaparım diyen dövmeciden uzak dur bence. gerçek dövmeci tribal sevmeyen dövmecidir

yani abi öyle sıçtık sıvayalım bare böyle kalmasın. Ben dedim düzeltsene şunu triballe diye.Tribalden başka şekil sevmem kolay kolay bunuda nasıl aklıma girip yaptırdılarsa..Yaptırıcagım yeride mersinde oturanlar bilir sanırım.Ünlü bir yer , aynı hataya 2.kez düşmem

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.