Şimdi Ara

Dövüş, güreş ve kılıç kullanmada yengeç burcu üçlüsü mü daha iyi ve başarılı oğlak burcu üçlüsü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Dövüş, güreş ve kılıç kullanmada yengeç burcu üçlüsü mü daha iyi ve başarılı oğlak burcu üçlüsü mü?

(En Son Oy Tarihi: 22.4.2023)
Giriş
  • Dünya tarihinde dövüşte, güreşte ve kılıç kullanmada genellikle oğlak burcu ve yengeç burcu birbirlerine ölesiye rakip olmuş ve bu burçların yani yengeç ve oğlakların hepsi ve en iyileri bu 3 alanda diğer burçların insanlarından daha başarılı olmuşlardır.peki dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 2 dövüşçüsü muhammet ali ve mike tyson dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 2 güreşçisi brock lesnar ve goldberg ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 2 kılıç ustası ve ortaçağ silahşörü miyamoto musaşhi ve ercan yılın.bu adamlar kendi alanlarındaki karşı rakipleriyle teke tek düello yapsalardı yani mike tyson muhammet aliyle brock lesnar goldbergle ve ercan yılında miyamoto musaşhiyle teke tek karşılaşsalardı sizce yengeç burcu olanlar mı yani mike tyson brock lesnar ve ercan yılın yoksa oğlak burcu olanlar mı yani muhammet ali goldberg ve miyamoto musaşhi mi kazanırdı?

Not:bahsi geçen ercan yılın benim.annem ben 14 yaşımdaykene bir falcıya tarot falı baktırmış ve falcı uzak bir ülkeye gideceğimi orda kafama kask takıp elimde sopa gibi bir nesne tutup bu işte düellolara çıkacağımı ve çok başarılı ve yenilmez olacağımı hatta yaptığım işteki ustalığımdan dolayı patron lakabı alacağımı söylemiş.şu anda amerikaya gitmek üzereyim yani o uzak yol amerika.ve amerikada ortaçağ kılıç kurslarına katılıp armored combat league'e yani zırhlı kılıçlı ringlerde boks gibi yapılan ortaçağ kılıç ve silah dövüşlerine katılıcam.ayrıca kılıçla tabanca mermisinin hızına aynı anda tepki verebiliyorum.bazen aynı anda olmasada çok yakın bir hıza ve reflekse sahibim.forumda hala videolarım mevcut.oralardan bakabilirsiniz.yani bunları konuya kendimi yazdığım için dalga geçmeyin diye söylüyorum.gelecekteki başarılarımdan dolayı miyamoto musaşhinin rakibi olarak kendimi yazdım.bir tarafımdan uydurmuyorum adam gibi olacak olanı söylüyorum.

• Başak disiplin ve detaycılığı ile ezer.

Birde iman güçlü karakterler iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide başak burcu dünyada her alanda en az en iyinin çıktığı hatta neredeyse yaptığı işte en iyi olan insanların neredeyse hiç çıkmadığı bir burç.başak burcu olupta dünyada herhangi bir konuda en iyi olan bir insan ne gördüm nede duydum.

• Akrep ezer geçer.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.