Şimdi Ara

Dövüş sporları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediklerimi istek olduğu takdirde ıspatlayabilirim. İnsanları durduk yere eleştirmiyorum ama sürekli karalama yapılmasınada tahammül edemiyorum. İnternette yazanlarada %100 inanmayın. Kendi gözünüzle görüp karar vermeniz en önemlisi.

"hele o Krav Maga'dan uzak dur" çok iddialı bir söz. Değil mi?
  • Mister No'm lütfen, hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?
    Bazı arkadaşlar şimdiye kadar en ufak bilgi kırıntısı yazmaz, ona buna kişisel saldırıda bulunur, sonra da milletten cevap bekler.
    Şimdi benim WT hakkında yazdıklarımı herkes okudu bildi.
    En iptidai seviyede çalışan beyin sahibi bile bilir ki bu adam WTden anlıyor. Bunu Ata da biliyor aslında ama ne hikmetse direkt hakarete vuruyor.
    Halbuki sorduğu soruların cevabı çoktan verildi ama dikkatli değil, amacı da bir şey öğrenmek değil zaten.
    Krav'dan enden uzak dur dediğimi kısaca anlatayım;
    bir kere Bülent Çetin yetersiz bir KMcidir, Lejyonda öğrendiği az KMyi satmaktadır.
    zaten dünyanuın heryerinde KMnin bu sorunu vardır, kalite kontrol yani. Süper Kravcılar da var ama buna mukabil çok daha fazla sayıda kötü Kravcı ortalıkta hocayım diye geziniyor.
    İlaveten Türkiye'deki organizasyon FAHİŞ fiyatlar talep ediyor.
    İşte uzak dur dememin sebeplerinden bazıları bunlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: pacs life

@derkrieger

hocam katılıyorum. Ama kick box - muay thai de iyi bir seçim olabilir.

kesinlikle katılıyorum. KBde lisansım var, etkili olduğuna şahidim. MTyi ise yapmadım, teknklerini çalışmışlığım var, ama MTyi zaten dünya biliyor. ikisi de mükemmel tercihler olurlar.
    zaten yazmaya kalsak bir sürü iyi ekolü tavsiye ederim;
    boks, KB, judo, güreş, BJJ, ashihara, kyokushin, enshin, KUDO, SAMBO, Luta Livre, MMA, MT, kuraş :) , Kali-Arnis, JKD (JKDde de kalite kontrolü sorundur ama İstanbul'da iyi en az iki hocası olduğunu biliyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkrieger

Mister No'm lütfen, hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?
    Bazı arkadaşlar şimdiye kadar en ufak bilgi kırıntısı yazmaz, ona buna kişisel saldırıda bulunur, sonra da milletten cevap bekler.
    Şimdi benim WT hakkında yazdıklarımı herkes okudu bildi.
    En iptidai seviyede çalışan beyin sahibi bile bilir ki bu adam WTden anlıyor. Bunu Ata da biliyor aslında ama ne hikmetse direkt hakarete vuruyor.
    Halbuki sorduğu soruların cevabı çoktan verildi ama dikkatli değil, amacı da bir şey öğrenmek değil zaten.
    Krav'dan enden uzak dur dediğimi kısaca anlatayım;
    bir kere Bülent Çetin yetersiz bir KMcidir, Lejyonda öğrendiği az KMyi satmaktadır.
    zaten dünyanuın heryerinde KMnin bu sorunu vardır, kalite kontrol yani. Süper Kravcılar da var ama buna mukabil çok daha fazla sayıda kötü Kravcı ortalıkta hocayım diye geziniyor.
    İlaveten Türkiye'deki organizasyon FAHİŞ fiyatlar talep ediyor.
    İşte uzak dur dememin sebeplerinden bazıları bunlardır.

-Neden yetersiz bir Krav Maga'cı?
    -Dünyanın kaç yerinde, kaç krav maga hocasıyla çalıştında "her yerde bu sorun var" diye bir söz söyleyebiliyorsun.

NOT: Yukarıdaki sorular copy-paste yapılmadan, mantıklı ve "gerçeğe" dayalı cevaplar bekliyor sayın uzman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 5 Temmuz 2010; 17:31:07 >

• Arkadaşlar, sizin bildiğiniz Kickbox için İstanbul anadolu yakasında Kartal-pendik-maltepe(çok iyi ise caddedede olabilir) buralarda iyi hocası olan iyi bir spor salonu olan bir kurs varmıdır eğer var ise beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • Arkadaşlar kickbox için maltepedeki Birol Topuz fight academy hakkın bilgisi olan warsa(iyi mi kötü mü) beni aydınlatırsa çok mutlu olurum lütfen yardım!!!
  • kickboks'tan sonra şimdi adım adım sanda'Yı öğreniyorum. geliştiriyorum diyeyim.

sorum şu, sanda'yı öğrenirsek, güreş ,bjj ve judo gibi sporların öğrenenmesekte olurmu. yani yeri dövüşü için ya da atmalar için bu etkiyi gösterir mi?
  • Ztmalar bu etkiyi gösterir mi derken bunu demek istedim zaten. Sadece atmalar yok düşürmelerde var ancak genelde bu zor oluyor.
  • quote:

judo yap. boşver şimdi WTyi falan hele o krav maga'dan uzak dur.
    judo'yu sevmezsen tekrar konuşalım.
    ama genç arkadaşlara şimdilik sadece judo ve de gürşi tavsiye edeceğim.
    seni çok GÜÇLENDİRİR paran da cebine kalır.

derkrierger hklı ama judoda kndini savunmak uzun sürer kata fln da gösteriolar.Ben dha önce 1 sene karateye gttim kata öğrenmekten kendimi savunmaya dair hiçbşi öğrendim.Şuan ebmas wt e gdiyorum dha 3 hfta oldu ve karatede 1 senede öğrendiimden çok dha fzla şey öğrendim ve cidden çok etkili hareketler sen bnce ya kick boks a ya wt ye git ama benm önerim ebmas wt
  • sana tavsiyem hiçbirine uyma kesinlikle kung fu wushu yap filmi bile var kung fu panda ben 1 ayda savunmayı öğrendim kung fu en iyisi kick boksta yumruk tekme diz ve dirsek darbeleri var başkada bişey yok ama kung fu da silahtan tut kataya güreşe kadar herşey var önce finda ondan sonra sanda ondan sonra shaolin ondan sonra tao olay budur müsabakalara katılırsın jet li gibi olursun filmler bile çevirirsin karşında sopalı 10 kişi bile duramaz bende kung fu wushu yapıyorum kick boks melez bir spor dövüş sanatı bile değil muay tai berbat ötesi bir spor her spora karşı saygımda var orası ayrı ama kung fu uzak doğu dövüş sanatlarının atası ilk çıkanı şarkıları bile var çizgi filmleri bile dostum düşünmeden kung fu yu seç benden sana tavsiye bir surata tekmeyle indirirsin adamı uçarak tekmeler yumruklar atarsın gösterişte olur kızlara karşı

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaann

sana tavsiyem hiçbirine uyma kesinlikle kung fu wushu yap filmi bile var kung fu panda ben 1 ayda savunmayı öğrendim kung fu en iyisi kick boksta yumruk tekme diz ve dirsek darbeleri var başkada bişey yok ama kung fu da silahtan tut kataya güreşe kadar herşey var önce finda ondan sonra sanda ondan sonra shaolin ondan sonra tao olay budur müsabakalara katılırsın jet li gibi olursun filmler bile çevirirsin karşında sopalı 10 kişi bile duramaz bende kung fu wushu yapıyorum kick boks melez bir spor dövüş sanatı bile değil muay tai berbat ötesi bir spor her spora karşı saygımda var orası ayrı ama kung fu uzak doğu dövüş sanatlarının atası ilk çıkanı şarkıları bile var çizgi filmleri bile dostum düşünmeden kung fu yu seç benden sana tavsiye bir surata tekmeyle indirirsin adamı uçarak tekmeler yumruklar atarsın gösterişte olur kızlara karşı

Muay Thai'nin nesini beğenmiyor musunuz? Varsayımlardan uzak, gerçek bir dövüş sporu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

quote:

sana tavsiyem hiçbirine uyma kesinlikle kung fu wushu yap filmi bile var kung fu panda ben 1 ayda savunmayı öğrendim kung fu en iyisi kick boksta yumruk tekme diz ve dirsek darbeleri var başkada bişey yok ama kung fu da silahtan tut kataya güreşe kadar herşey var önce finda ondan sonra sanda ondan sonra shaolin ondan sonra tao olay budur müsabakalara katılırsın jet li gibi olursun filmler bile çevirirsin karşında sopalı 10 kişi bile duramaz bende kung fu wushu yapıyorum kick boks melez bir spor dövüş sanatı bile değil muay tai berbat ötesi bir spor her spora karşı saygımda var orası ayrı ama kung fu uzak doğu dövüş sanatlarının atası ilk çıkanı şarkıları bile var çizgi filmleri bile dostum düşünmeden kung fu yu seç benden sana tavsiye bir surata tekmeyle indirirsin adamı uçarak tekmeler yumruklar atarsın gösterişte olur kızlara karşı

Muay Thai'nin nesini beğenmiyor musunuz? Varsayımlardan uzak, gerçek bir dövüş sporu.

hiçte bile dövüşten çok diz darbelerine ve kafayla dalmaya dayanıyor

• quote:

Ercaan hocam yaşın kaç?

• quote:

Kardeşim Muay Thai'yle ne zamandır uğraşıyorsun? Ve ilk aylar neler öğreniyorsunuz söyleyebilir misin? Merakımdan soruyorum Wing Tsun'la uğraşmasam onu düşünüyordum.
  • quote:

quote:

Ercaan hocam yaşın kaç?

sanane herkezde yaşımı soruyo 14 yaşım var mı bi diyeceğin kung fu ya laf yok hiyaaaaaaaaaa hayt voooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• Adam Sigung beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

quote:

Kardeşim Muay Thai'yle ne zamandır uğraşıyorsun? Ve ilk aylar neler öğreniyorsunuz söyleyebilir misin? Merakımdan soruyorum Wing Tsun'la uğraşmasam onu düşünüyordum.

5 ay oldu. Önce yürüyüş ve gardı öğreniyoruz, sonra eşli çalışmalara geçiyoruz, kum torbasında çalışıyoruz, el torbası , lapa çalışmaları yapıyoruz. Biraz daha ilerleyince salonda sparring (antreman maçı) yapıyoruz. Yumruk , tekme , diz , dirsek teknikleri ve clinch (boyun güreşi) gibi teknikler var.

• quote:

quote:

quote:

hiçte bile dövüşten çok diz darbelerine ve kafayla dalmaya dayanıyor

Kafayla dalmak mı Söylesene hiç muay thai maçı izledin mi, veya hiç muay thai antremanı izledin mi?

• Sokakta kavga anında hiç işine yaradı mı, kullanma şansı buldun mu? Bir de aylık ne kadar ödüyorsun aidat olarak söyleyebilir misin?
  • quote:

quote:

quote:

Ercaan hocam yaşın kaç?

sanane herkezde yaşımı soruyo 14 yaşım var mı bi diyeceğin kung fu ya laf yok hiyaaaaaaaaaa hayt voooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

belli.
    "hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?"
    Muay Thai hakkında yazdığın hreşey o kadar yanlış ki !!!
    ama Kung Fu hakikaten muhteşem bir şeydir o konuda haklısın, gerçi kung fu hakkında da bilgin zayıfmış.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.