Şimdi Ara

Dövüş sporları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu yaz liseye geçiyorum ve fitness'a başlıyacağım yanında bir dövüş sporuna başlamak istiyorum.Gerektiğinde kendimi koruyabileciğim, kavgalarda güçlü olacağım bir dövüş sporu arıyorum.Ben kickbox'u düşündüm ancak genede size danışmak istedim.Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Teşekkürler...

• Kick box iyi bi seçim Ama bulunduğun yerde muay thai varsa daha iyi olur. Unutma; Kick boxing, muay thai'den türetilmiş bir spordur.
  • şunuda öğrenmek istiyorum bazı yerlerde okudugum kadarıyla antremanlarda çok darbe alırsın beyin hücrelerin ölür,Ağzın yüzün dağılır diyorlar dogrumudur acaba?Ben çok professional düşünmüyorum acıkcası böyle korunamyı ögrenmeyi,vurmayı ögrenmeyi,dövüsmeyi ögrenmeyi istiyorum.
  • bu arada wing tsun a baktım sokak kavgaları için en iyi dövüş sanatı diyolar, ne diyosunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackFuckingDaniels -- 29 Haziran 2010; 22:38:00 >
  • Neredesin? Aylık ne kadar bütçe ayırabilirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkadiz

bu arada wing tsun a baktım sokak kavgaları için en iyi dövüş sanatı diyolar, ne diyosunuz?

yok oyle bir sey kick box daha iyidir wingtsun uzun vadeli antremanları yumuşak
    kick boks ta 3 ayda kendini savunmayı ogreneceksen wingtsun da 1-2 sene
  • Müsabık olmak istemiyorsan kimse vurmaz sana Antrenörünle konuşucaksın, durumu anlatıcaksın. Onlar da ona göre davranıcak. Ama yine de iyi bir salona gitmen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağlı Güreş GAY Sporudur
    9 yıl önce açıldı
    Ölüm Dövüşü
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Neredesin? Aylık ne kadar bütçe ayırabilirsin?

İstanbul Kartal-Maltepe arasında Dragosdayım aylık 400 belkide daha fazla bütçe ayrabilirim
  • Arkadaşlar ne diyosunuz wing tsun mu kickbox mu? Wing tsun için burda EBMAS'ı buldum kickbox'u daha araştıramadım tam.
  • KİCK BOX !!!
  • s.a arkadaşlar benim 4 yaşında bir kardeşim var ve onu bir dövüş klübüne yazdırmayı düşünüyorum onunla birlikte akşam 6 dan sonra gitçem sonra alcam eve getireceğim iş nedeni ile 6 dan sonra müsait oluyorum böyle bir kurs biliyormusunuz ve bir dövüş kursuna yazdırmadan önce jimnastik kursuna yazdır dediler vücudunun ilk önce esnemesi lazım imiş acaba sizin önerileriniz neler
  • Esneklik isteyen bir dövüş sporuna başlasın. Yaşı küçük, çok kolay esner onun vücudu Jimnastiğe falan gerek yok yani
  • Kickboks iyidir birader tavsiye ederim. Savunmada saldırıda var. Ancak dikkat etmen gereken şey hocandır, mutlaka iyi bir hoca bulmalısıdın.

Kickboks attığında yumruklarla güçte kazanırsın. Zaten birkaç ay yap, sırt kası çıktığından bunun farkına varırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkadiz

quote:

Neredesin? Aylık ne kadar bütçe ayırabilirsin?

İstanbul Kartal-Maltepe arasında Dragosdayım aylık 400 belkide daha fazla bütçe ayrabilirim

Krav Maga öğren:http://www.kravmaga-tr.com/
  • judo yap. boşver şimdi WTyi falan hele o krav maga'dan uzak dur.
    judo'yu sevmezsen tekrar konuşalım.
    ama genç arkadaşlara şimdilik sadece judo ve de gürşi tavsiye edeceğim.
    seni çok GÜÇLENDİRİR paran da cebine kalır.
  • @derkrieger

hocam katılıyorum. Ama kick box - muay thai de iyi bir seçim olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkrieger

judo yap. boşver şimdi WTyi falan hele o krav maga'dan uzak dur.

Krav Maga'dan niye uzak dursun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: derkrieger

judo yap. boşver şimdi WTyi falan hele o krav maga'dan uzak dur.

Krav Maga'dan niye uzak dursun?

tam detaylı bi bilgim yok ama türkiyedeki krav maga hakkında pek iyi şeyler duymadım,sadece derkrieger değil bi çok kişi bazı hoş olmayan şeylerden bahsediyor.

Bi de eğitim çok pahalı yahu İsrailde fiyatlar bu kadar abartı değildir eminim

Bu işler duymayla olmuyor. Gidip denemek lazım

• Tenekeye vur. Tın eder. İçini aç boştur. Anca vurunca ses çıkarır. Bazende çöp atarsın içindekini gerçek sanır. Ne yapsın tek bildiği o...
  • Yaz. O cevap yazdıklarımı da buraya yazarım tek tek.

Kimi buradaki hocasının arkasından söver, ama aynı zamanda da dersine gider. Kimi WT yaptım der ama çalıştığı hocanın ismini vermez. Sonra kick box cu çıkar... Burada "yazan" dolu. Benim hocam için youtube da süper yorumlar var. Senin söylentilerin gibi. Ama kendisi o kadar iyi değildir. Hatta bir ara bırakmayı büşünmüştür. Bunu sadece deneyenler bilir, internetten görenler değil. O yüzden gidin görün. Türkiye'de herkes sidik yarıştırıp birbirine laf atar. Aikido hocası seminerde "ben başka sistemlere laf atan hocalardan değilim" der. Sonra refleks WT hareketine "bu işe yaramaz, böyle olursun" der... Bunun gibileride nette gidip başkalarına b.k atarlar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.