Şimdi Ara

Dövüş sporları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbul anadolu yakası kadıkoy ataşehir çevresinde BJJ salonu bılen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin06

s.a arkadaşlar benim 4 yaşında bir kardeşim var ve onu bir dövüş klübüne yazdırmayı düşünüyorum onunla birlikte akşam 6 dan sonra gitçem sonra alcam eve getireceğim iş nedeni ile 6 dan sonra müsait oluyorum böyle bir kurs biliyormusunuz ve bir dövüş kursuna yazdırmadan önce jimnastik kursuna yazdır dediler vücudunun ilk önce esnemesi lazım imiş acaba sizin önerileriniz neler

yaş 22de Capoeiraya başladım yaşım ileri olmasına rağmen gerek kondisyon gerek vucut olarak iyi gelişme gösterdim.
    6-7 yaşımda dövüş sporlarına hevesliydim gidemedim ozamanlar Bence capoeira yapsın kendisi için çok daha iyi eğlenceli bir deneyim olucaktır. Sakatlanma riski hiç yok denecek kadar az ısınma ve kültür-fizik çalışmasına çok önem veriyoruz. Çalıştığım salonda ufak yaşlarda başka öğrencilerde var sayıları çoğalırsa seansı ayırmayı düşünüyoruz.

sokkata kendini korumak isteyen arkadaş içinse
    Capoeiradan öncede 1.5 yıl Wing tsun çalıştım WT yapmak daha iyi yanında kick boksun antremanlarını kendi kendine yada ek olarak ders almalısın ikisinin birleştiği bir Jeet Kune Do(JKD) var Bruce Lee nin WT yi temel alarak geliştirdiği dövüş sanatı. Sana WT yapmanı öneririm EBMASla yaparsan 3 ay süreyle Kick-Boks ile karma yap benceyada EBMAS dışında daha sert çalıştıran yerler olduğunu duydum kadıköyde Avcı Wing tsun'un bence AWTO Ebmastan daha iyi bir seçim olur ekstradan hiç bi dövüş eğitimi almadan sokaktaki işini görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: derkrieger

yok kardeşim, vallahi billahi yok .
    shaolin'in de wushu ile bir alakası yoktur.
    modern wushu komunist Çin idaresince geliştirilmiş modern bir kung fu yorumudur.
    halbuki klasik bir sürü kung fu vardır; shaolin, wudang, tanglang, hung gar, choy li fut, jai men, paquazhang, xingyi.
    sen istediğine inan kardeşim ama Shaolin falan öğrendiğin veya öğreneceğin yok senin. SANDAya devam et onun geleceği daha sağlamdır.
    İstanbul'da ehil olarak Shaolin öğreten adam yok, az-biraz öğretebilecek bir insan var, o da Shaolin falan öğretmiyor, jeet kune do öğretmeyi tercih ediyor.
    diğer Shaolincilerin hepsi üfürmedir, onu da açıktan yazayım.
    inanmanı beklemiyorum, yaşın genç, keşke shaolin ile falan hiç zaman kaybetmeyip sanda+taolu ile yetinsen diyorum, zaten shaolin'in kungfu tarihindeki rolü çok ama çok abartılıdır onu da diyeyim, bu ünün ana nedeni o 1970lerin filmleridir, daha ziyade.

çocuk doğru söylüyor.wushu çindeki bütün dövüş sporlarının toplanmasıyla çıkmıştır.yani shaolinide içinde barındırır.sanda shaolinin modern versiyonudur.ben dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kılıç kullanan insanıyım.kimse beni yenemiyor allah tarafından ilahi güç verildi.spartacus dizisindeki gannicus la ve spartacusla gerçek hayatta kılıç düellosu yaptım.ikiside önümde süründü.istersen evinin adresini ver.seni bulup bir güzel yeneyim.bir daha insanlarla böyle konuşmamayı öğrenirsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.