Şimdi Ara

dövüs sporları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bugun bir spor salonuna kick boks için yazılmaya gittim fakat ne boks ne kick boks için yaşımın uygun olmadıgını yaşımın geçtini söyledi ve bütün hevesim kaçtı açıkcası yaşım 24 çokmu geç kalmışım bu tür sporları yapak için gerçekten bilgi verirseniz sevinirim herkeze teşekkürler şimdiden

• benim tek öğrenmek istediğim dövüş sporu krav maga
  • Dostum bence saçmalamışlar. Öyle şey mi olur ya. Sporun yaşı yoktur. Tamam çocukluktan beri bu spor ile uğraşan biri ile aynı seviyeye gelemezsin ama bu sporu hiç yapamayacağın anlamına gelmez. Bu arada benimde yaş 24 . Altı yedi sene önce judo ile uğraşmıştım. 35 yaşında bir abi de geliyordu ve yeni başlamıştı. Sporun yaşı olmaz.
  • Dövüş sporlarıyla ilgili bilgi almak isteyenler;

http://forum.donanimhaber.com/m_64158227/tm.htm

Konuyu açan arkadaş;

Kick box için çokta geç değil ama daha iyisi de var. Bazı sporlarda yaşın hiç önemi yok. Sana tavsiyem Wing Chun.
  • ben muay thai istiyordum fakat bulundugum semtte olmadıgı için ona yakın olan kick boks u istedim ama böle bişeyle karşılaştım
  • Yaşla ne alakası var? Sanki prof dövüşçü hazırlıyorlar.
  • muay thai ye git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor salonu kavgaları
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallahi ne bilim arkadaşım bi spora başlim dedim ondada körün taşı gibi aldığım cevap bu oldu moralim bozuldu döndüm sarıyer e yakın bildiginiz spor salonları varmı
  • muhtemelen yaş ortalaması düşük bir yere gitmişsin o yüzden öyle söylemişlerdir yoksa bu işin yaşı yok.daha profesyonel bir yere bak.
  • benim bildiğim bakırköyde Halis AVŞAR hocanın yeri var bir de Üsküdar da Eyüp KUŞCU hoca var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.