Şimdi Ara

Dövüş sporu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , malum üniversite sınavının verdiği stresten ötürü bir dövüş sporuna başlamak istiyorum. Daha önce 3.5-4 seneye yakın karate yaptım 3.kyu kahvrengi kuşağa kadar çıktıktan sonra siyah kuşak beklenmeden bıraktırıldım bir nevi içimde kaldı. Şimdi tekrar başlamak istiyorum fakat bilenler bilir japon bazlı dövüş sporları muay thai , kickbox vs box'a göre daha komplike daha tekniği bol bir spor kendi gözlerimlerince.Yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok memnun olurum yapmadığım spor adına bu kadar net konuşmak istemiyorum :) Karate'yle arasında ki farkları söylerseniz daha memnun olurum çünkü karate gerçekten bir savunma sporu ama sokakta geçersiz tabir-i caiz ise salon sporundan başka birşey değil. Adana'da yaşadığım için aslında yapabileceğim şeyler sınırlı yoksa jiu jitsu düşünüyordum fakat bu işlerin ustaları ya istanbulda ya da ankarada. Arada kaldım ne yapim ne yapmayim istediğim şeyler yok , var olanlar da belli başlı şeyler . Düşüncelerinizi bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.