Şimdi Ara

Dövüşmeyi Öğreneceğim Kısa Süreli Spor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 Yaşındayım. Bu yaşıma kadar fazla kavga etmedim. Ettiklerim genelde dövüşmeyi bilmeyen tiplerdi. 1-2 teknikten başka bir şey bilmiyorum. Adam akıllı yumruk, tekme atmasını bile bilmiyorum. Yani dövüşmeyi bilen bir adam olsaydı çok kötü harcardı beni zaten. Şimdi " Sokakta bıçak taşıyorlar, yumruk işlemez " diyen tipler çıkacaktır elbet. Ama çok kez kavga etme eşiğine geldim çocuklarla kimisinin boyu uzundu, kimisi kaslıydı o yüzden geri vites yapmak zorunda kaldım. Onlarla erkek gibi dövüşecektim ama yapamadım. O yüzden dövüşmeyi öğreneceğim, maximum 6 ay gideceğim dövüş sporu lazım. Fazla ağır olmasın çünkü kendime vakit ayıramam.

• hocam 6 ayda tam öğreneceğin bir dövüş sanatı yok ama ne kadar gitsen yarar tabii
    kick boks en çabuk öğrenilenlerden öyle denildiği gibi fazla sert falanda değil biraz antrenöre bağlı ama dikkatli olursan sorun çıkmaz karate falanda olabilir ama antrenör çok önemli yoksa 2 yılda gitsen tırt
    dövüş sanatı çokda 6 ay az bunlar bana en doğru gelenler
  • en kısa sürede boks etki gösterir
  • kesinlikle boks diyorum 6 ay da diger dövüs sanatları zor zaten digerleri sokakta pek ise yaramıyor sürekli yumruk yumrugasın tekle bile zar zor atıyosn o yüzden boks 6 ay da etkili olucaktır yalnız salonunu iyi sec iyi bi hoca esliginde 6 ay da cok rahat teke tekte kendini savunacak konuma gelirsn
  • Muay thai hocam 3ayda etkisini gorursun tabi antrenore gore degisir fakat cok agir antremanlar ve sokak dovusune cok yakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle boks
    boks zaten tüm dövüş sporlarının temelidir
    hangi dövüş sporuna başlarsan başla, öğreneceğin ilk şey boks'tur
    bu yüzden kısa sürede en çok verimi boks üzerinden alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.