Şimdi Ara

Dowland hızı 400 KB yi geçmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunum kısaca şu

Ben torrentden oyun ve film indirmeyi seven bir insanım ancak son 1 aydır ne indirdiysem hız 400 kb/s nin üstüne çıkmıyor şuana kadar gördüğüm maksimum hız 406 kb/s bu nedendir acaba

Modemim Airtires

Kullandığım program Utorrent 3.1

Ne yapmamı önerirsiniz

• internet hızınız nedir oradan başlasak ?
  • http://imageshack.us/photo/my-images/59/adszyga.png/

400 ün üzerine çıkmaması normal mi ?
  • Bu teste göre 2 kat daha hızlı download hızinız. Hangi tarifeyi kullandıgınızi bilmiyormusunuz ? Modem arayüzüne girip oradaki baglantı değerlerini görmek lazim. Bu test olmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airtisın hangi modelini kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Bu teste göre 2 kat daha hızlı download hızinız. Hangi tarifeyi kullandıgınızi bilmiyormusunuz ? Modem arayüzüne girip oradaki baglantı değerlerini görmek lazim. Bu test olmamış.

Hiç dikkat etmedim ki sadece TTNET Sınırsız olduğunu biliyorum her ay 55 Lira ödeniyor ayrıca Modem

Airtires RT-104

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolBoy53 -- 14 Aralık 2011; 17:03:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

http://imageshack.us/photo/my-images/59/adszyga.png/

400 ün üzerine çıkmaması normal mi ?

Buna göre 400e bile çıkması normal değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

Airtisın hangi modelini kullanıyorsun?

ben de ttnet fiber internet kullanıyorum hız kotası 75 gb yani 4.günümden geçme ihtimalim yok telefondan torrent indirme yapınca 1 mb/syi
    ama leptopumda u torrent 3.4.3 pro ile indirme yaparken 400kb/s yi geçmiyor hızı halbuki tonla zamunda tracker da ekledim ne yaptıysam olmadı 45 farklı oyun film indirdim hepsinde de aynı hız yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Modellerde bir sınırlama yok. Ya hattiniz 4 mb destekliyor yada program tam olarak çalışmıyor hız testi yaptinizda kaç veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.