Şimdi Ara

Download düşük Upload normal ve Int. Ağ gecidi(Yardım Rica Ediyorum))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ttnet kunlanıyorum ve ankadar oturuyorum.Site yüklenmesi gibi bir sorun yok upload lada bir sorunum yok fakat download hızım çok kötü.İnternet hızım 2Mbit bildiğiniz gibi speedtest sonucumun(download sonucu) 1700-1800 arası bir değer alması lazımken 1000-1200-hatta bazen 600 olduğu oluyor.Ttnet i aradım onlar benim hattımı kesip ip'm le ordan internete bağlandılar(onun gibi bişe).Orada değer 1700 çıkmış speedtest de.Bana eğer bendeki bu download hızı düşüklüğü sebepleri olasılıklarını söylerseniz önlem alabilirim şimdiden sağolun.(Kis 2009 , Ad-aware 2009 , Spy ware doctor 5.1 ile taratma yaptım sorun çözülmedi)Ek olarak bide son günler içerisinde aniden Ağ balantılarımda Lan yada yüksek hızlı internet yhani Yerel Ağ bağlantısı vb. şeylerin olduu katagori dışında birde internet ağ gecidi die bir katagori cıktı WAG354G üzerinde IGD-1.0 adında bu nedir?

• eğer modemin wireless modemse şifre koymamışsan senden başkaları dosya indiriyor olabilir bu yüzden senin download hızında düşük çıkabilir...
  • Modem ayarlarından bu. bende de bu sorun vardı hallettim. wag354g modemin sayfasına gir ve şu şekilde olsun uçuyor internet..

birde modemin yan sanayi firmware i var. ben onu yükledim. daha iyi olduğu söyleniyor.neptune diye araştır bulursun.

Ha pardon Local DHCP SERVER ENABLE olacak. Burda yanlış çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 27 Eylül 2009; 17:55:25 >

• Hat degerlerinizi kontrol etseniz iyi olur..

SNR Margin: ADSL sinyalinin gurultu seviyesidir. 6 dB'den az olmasi halinde ADSL baglantisi kurulamaz. Iyi degeri 14 dB ve ustudur.

Line Attenuation: Bu hat zayiflamasini gosteren degerdir. Hattin bir ucundan cikan sinyal degerinin alindigi yerdeki sinyal degerinden cikarilmasiyla bulunur. Ne kadar az olursa o kadar iyidir. En kotusu 60 dB gibidir. 60 dB'den fazla degerlerde hat problemi var demektir. Hizli baglantilarda problem ya$amamak icin bu degerin 40 dB'den az olmasi gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.