Şimdi Ara

Download hızım çok düşük (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam 1 alet internete baglanıyor cünkü modem 1 girişli modemin markası COM21 DP1110XB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor94hazer

hocam 1 alet internete baglanıyor cünkü modem 1 girişli modemin markası COM21 DP1110XB.

xbox nasıl bilemiyorum ama IP ayarlarını elle yapmamanız gerekiyor. Otomatik IP al seçeneği varsa onu seçin.
  • öyle zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor94hazer

öyle zaten

Hmm. Uydunet'te xbox kullananların olduğunu biliyorum ama nasıl ayarlıyorlar hiçbir fikrim yok
  • tmm hocam.İlgin için teşekkür ederim
  • usta benmde bi sorum var bnm internet doping internet ağ bağlantılarından bakıyorum 12.00 Mbps olarak gözüküyor ancak indirme hızm en fazla 100kb/sn ?
    acaba bnm makinemi kaldırmıo? eğer öyleyse bilgisayarın hangi parçası interneti etkiler???
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAftertoucher

usta benmde bi sorum var bnm internet doping internet ağ bağlantılarından bakıyorum 12.00 Mbps olarak gözüküyor ancak indirme hızm en fazla 100kb/sn ?
    acaba bnm makinemi kaldırmıo? eğer öyleyse bilgisayarın hangi parçası interneti etkiler???

Download hızım çok düşük

Eğer bahsettiğin 12.00 Mbps aşağıdaki gibi biryerde yazıyorsa bunun anlamı modemin ile bilgisayarın en fazla bu hızda iletişim kurabilir demek oluyor. Hızınızı burada asıl etkileyen servis sağlayıcısı ile modeminizin iletişimi. Bu iletişim de 1mbps...

Eğer tarifeniz 16mbps olsaydı o zaman da modeminizle bilgisayarınız en fazla 12mbps hızla iletişim kurabildiği için siz en fazla 12mbps ile bağlantı kurabilirdiniz.

Sanırım modeminiz USB modem.

• ankaradaki çalışma ne zaman bitecekmiş bilgisi olan var mı..1 haftadır baydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

quote:

Orijinalden alıntı: TheAftertoucher

usta benmde bi sorum var bnm internet doping internet ağ bağlantılarından bakıyorum 12.00 Mbps olarak gözüküyor ancak indirme hızm en fazla 100kb/sn ?

Download hızım çok düşük

Eğer bahsettiğin 12.00 Mbps aşağıdaki gibi biryerde yazıyorsa bunun anlamı modemin ile bilgisayarın en fazla bu hızda iletişim kurabilir demek oluyor. Hızınızı burada asıl etkileyen servis sağlayıcısı ile modeminizin iletişimi. Bu iletişim de 1mbps...

Eğer tarifeniz 16mbps olsaydı o zaman da modeminizle bilgisayarınız en fazla 12mbps hızla iletişim kurabildiği için siz en fazla 12mbps ile bağlantı kurabilirdiniz.

Sanırım modeminiz USB modem.

cevap için teşekkürler...

• Wifi ayarlarında,ağ özelliklerine girdim,orada tcp ipv4 özelliklerini aşagıdaki ip adresini kullanı işaretleyip,192.168.2.111 yazdım ve dns adresini de malum google yaptım.Download hızı normale döndü.

• roker22 R kullanıcısına yanıt
    Tebrikler 10 yıl aradan sonra ilk yazan siz oldunuz
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Nostalji yaptım konuyu görünce.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    1mbps
  • Benim de vardı bir megabit internetim. Hey gidi yıllar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.