Şimdi Ara

Download hızım kafasına göre takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Vodafone 24megabit hızında evde internet kullanıyorum fakat hızım kendiliğinden 1 megabite düşüyor. Tekrar bilgisayarı açıp kapattığımda yine 24 megabit hız alıyorum. Sorunun modemde veya internet sağlayıcısında olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı modeme bağlı diğer cihazlarda böyle bir sorun yaşamıyorum. Ağ sürücülerimi güncelleştirdim. Windows Update'leri yaptım. Kaspersky ile virüs taraması yaptım. Modemi resetleyip tekrar kurulum yaptım. Ağ ayarlarını sıfırladım. Son günlerde yüklediğim bütün programları sildim ama ne yaptıysam sorunu çözemedim. Format atmadan önce bir de buraya konu açayım dedim. Daha önce başına böyle bir sıkıntı gelen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bende 24 mbit internet kullanıyorum benim yaptığım hız testlerinde 5mbit felan ölçüyordu sonra modem kablolarını ve splitter'ı değiştirdim hepsini yeni ve sağlıklı olanlarını taktım Allah şahit yaptığım testlerde 22-23 mbit hızlara yükseldi

• Schwa kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ben 16 MBit hızında kullanıyordum benim hızım da kafasına göre 3-4lerde takılıyor. İşine gelince de yükseliyordu çok saçma bir olay
    Kullandığınız internet sağlayıcısının makinelerinde bir sorun olabilir. Benimki şuan düzgün. Denediğiniz çözümlerden geriye aklıma tek kalan şey, bina girişinizdeki ankastre kutusunda bir sorundan şüphelenip adresinize birkaç görevli gönderebilirler. Yetkili kontrol ettikten sonra bir sorun bulamazsa, en yakındaki baz istasyonlarını kontrol edecekler. Eğer internetiniz düzelmez ise şu yolu izleyin : Denetim Masası / Ağ / Ağ ve Paylaşım Merkezi / Ethernet ya da Wİ-Fİ / Özellikler / IPv4 Protokolü. Bu yolu izledikten sonra belirlediğiniz bir DNS olup olmadığını kontrol edin. Geriye kalan tek çözüm ise Hamachi gibi farklı bilgisayarlardaki kullanıcıları aynı ağda toplamaya yarayan uygulamalar bazen interneti yavaşlatabiliyor. Görev Çubuğu’na sağ tıklayıp Görev Yöneticisini açın. Ve kullanıcıları aynı ağda toplayabilen bir program varsa onu sonlandırın. Örneğin Hamachi’nin interneti yavaşlatan görevi : “Hamachi Client Tunneling Service”’dir Sorununuz çözülmez ise Yeni kablolar alıp takmayı deneyin sorun çözülmez ise, Mealesef Elimde çözüm kalmadı. ~ Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk Çelikağ -- 2 Temmuz 2021; 22:34:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.