Yandex disk, google drive gibi sitelerin download linklerini yapıştırarak bilgisayara download işlemi yapmadan direkt olarak upload gerçekleştirebileceğimiz bir site varmıdır? Tanıyan eden duyan varsa bizleri de tanıştırırsa çok mukaddes bir amaç uğruna yardım etmiş olur
Yani yandex veya google drive dan çekebilirmisin bilmiyorum denemedim ama dropbox ta bahsettiğin olay var. mesela sen ve ben birer dropbox kullanıcısıyız ve sen dropbox ına herhangi bir dosya upload edip benle paylaşırsan, ben "bu dosyayı dropboxıma kaydet" seçeneği ile indirme derdi olmadan, dosyayı kendi hesabıma alabiliyorum.
ama dediğim gibi yandexteki dosyayı buraya aktarabilirmisin hiç bir fikrim yok denemek lazım.
yandex ve google drive da da var o özellik fakat benim bahsettiğim o degildi. E-kitap arşivi yapıyorum bunun icin yunpandan 36 tblık hesap aldım. Genelde e-kitaplar yandex yada google drivedan paylasıldıgı icin önce bilgisayara indirip sonra upload etmem gerekiyor. Vakit kaybı. sanırım yunio direk olarak linkten kendi serverına indirip senin cloud alanına yüklüyormus ama o da paralı. Bu şekilde başka bir site var mı acaba diye sormuştum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme