Şimdi Ara

Download Mananger Script

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftalardır iyi bir script arıyorum yüzlerce script denedim hiçbiri istediğim gibi değil. Çok geniş bir klasörü, içindeki dosya ve klasörlerle birlikte gösterecek bir download script'i arıyorum. Tabii ki böyle scriptler var ama bazı özellikleri eksik veya fazla.
    a)Ziyaretçiler dosyaları silemeyecek ve adlarını değiştiremeyecekler, ancak çok daha önemlisi kesintiye uğramış download'ları devam edebilecek. (Resuming broken downloads)
    b)Klasördeki dosyalara direk link vermeyi önleyecek. (anti-leech protection)
    c)mümkünse birden çok bağlantıya izin vermeyecek. (flashget,download accelerator vb. gibi)

Hem resume destekleyip birden çok bağlantıya izin vermemek zor biliyorum, ve tabii apache'den mod'larla "max connection per ip"'yi sınırlayabilirim ama aynı proxy'i kullanan farklı kullanıcılar oluyor, bu yüzden bu özellik olmasa da olur.

d)Ve yine mümkünse bazı klasörleri sadece bazı kullanıcılar görebilecek.

PHP Advanced Transfer Manager falan denedim, hatta üzerinde bazı çok güzel değişiklikler yaptım (CMS'ten otomatik kullanıcı yaratma) ama çok yavaş (50 saniyeyi geçiyor yüklenmesi) ve bazı karakterleri kullanan isimlerdeki dosyalarda hata veriyor. ([] vb.)

Apache kullanıyorum ama IIS de kullanabilirim yani başta PHP ama ASP, JAVA olabilir. Ve dosyalar 700-800 MB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theone1 -- 25 Temmuz 2006; 17:19:43 >

• bakıyorum ama gördüğüm kadarıyla hepsi kullanıcılar veya adminler tarafından yüklenen dosyaları gösterecek şekilde tasarlanmış. Bense dosyaları ve klasörleri otomatik olarak bir klasörün içine atıyorum.
  • Birde scriptci.com a bak, php bölümüne bak, orda download yöneticilerine bak, mesela pafiledb
  • pafiledb'ye baktım ama çalıştıramadım? Install yaptıktan sonra giriyorum boş ekran veriyor hata bile yazmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.