FDM kullanıyorum. mac os imac üzerinde. chorome web tarayıcısı kullanıyorum. indirmelerin web tarayıcından değilde FDM nin direk içinden inmesini istiyorum. FDM nin tercihler kısmından yapıyorum iniyor ama pc yi açıp kapayınca tekrar chrome tarayıcı üzerinden indirmeye başlıyor. direk fdm nin içinden sabit inmesini istiyorum. ayarlarda neyi yanlış yapıyorum çözemedim |
Free Download Menager İndirme Sorunu
-
-
Chrome web mağazasından free download manager'ı aratın ilk çıkan uygulamayı tarayıcınıza ekleyin.
-
zaten kullanıyorum.genelleme olarak değil direk isim olarak free download manager uygulamasını. ayarlardan nasıl düzeltirim onun soruyorum
-
Free download manager'ı kurarken tarayıcıya eklenti kurması gerekiyor eğer kurmadıysanız tarayıcı üzerinden indiriyor. Dediğim gibi fdm eklentisini tarayıcınıza eklerseniz uygulama üzerinden indirme yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fdm sağ üst köşede üç çizgiye tıklayın, tercihler, tarayıcı entegrasyonu ve istediğiniz tarayıcıyı seçin eklenti durumunu kontrol edebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekli zaten malesef sorun devam ediyor
-
Sorununuzu yanlış mı anlıyorum acaba?
Bendeki FDM 5.
İlk çalıştırınca şu ayaları yaparım hep, hiç hoşlanmam catch özelliğinden çünkü...
-
bendeki türkçe 6.24 sanırım sürüm. indirme sürekli uygulama penceresinden insin direk tarayıcıdan değil. yani chrome daki indirme oku yoluyla değil. ayarları yapıyorum olıyor pc yi açıp kapayınca tekrar bozuluyor nerede hata yapıyorum bilmiyorum. indirirken uygulamada yasak diyor indirmiyor sonra chrome tarayıcıdan indiriyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X