Şimdi Ara

Free Download Menager İndirme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FDM kullanıyorum. mac os imac üzerinde. chorome web tarayıcısı kullanıyorum. indirmelerin web tarayıcından değilde FDM nin direk içinden inmesini istiyorum. FDM nin tercihler kısmından yapıyorum iniyor ama pc yi açıp kapayınca tekrar chrome tarayıcı üzerinden indirmeye başlıyor. direk fdm nin içinden sabit inmesini istiyorum. ayarlarda neyi yanlış yapıyorum çözemedim

• Chrome web mağazasından free download manager'ı aratın ilk çıkan uygulamayı tarayıcınıza ekleyin.

• mavione kullanıcısına yanıt

zaten kullanıyorum.genelleme olarak değil direk isim olarak free download manager uygulamasını. ayarlardan nasıl düzeltirim onun soruyorum

• eyefive kullanıcısına yanıt

Free download manager'ı kurarken tarayıcıya eklenti kurması gerekiyor eğer kurmadıysanız tarayıcı üzerinden indiriyor. Dediğim gibi fdm eklentisini tarayıcınıza eklerseniz uygulama üzerinden indirme yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyefive kullanıcısına yanıt

Fdm sağ üst köşede üç çizgiye tıklayın, tercihler, tarayıcı entegrasyonu ve istediğiniz tarayıcıyı seçin eklenti durumunu kontrol edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavione kullanıcısına yanıt

ekli zaten malesef sorun devam ediyor

• Sorununuzu yanlış mı anlıyorum acaba?

Bendeki FDM 5.

İlk çalıştırınca şu ayaları yaparım hep, hiç hoşlanmam catch özelliğinden çünkü...

Free Download Menager İndirme Sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM DOWNLOAD HIZ SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cafyon C kullanıcısına yanıt

bendeki türkçe 6.24 sanırım sürüm. indirme sürekli uygulama penceresinden insin direk tarayıcıdan değil. yani chrome daki indirme oku yoluyla değil. ayarları yapıyorum olıyor pc yi açıp kapayınca tekrar bozuluyor nerede hata yapıyorum bilmiyorum. indirirken uygulamada yasak diyor indirmiyor sonra chrome tarayıcıdan indiriyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.