Şimdi Ara

download penceresi kendiliğinden kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Download penceresi açıkken simge durumuna küçülte basıyorum yani onu aşağıya çekip başka bir işle ilgilenmek istiyorum ama basınca hemen kendiliğinden pencere kapanıyor. Fakat yükleme başlayıp hiçbir yere basmadan pencerenin üstünde beklersem yani aşağıya atmazsam yükleme devam ediyor. Sorunun çözümünü bilen varmı???

• Internet Explorer'ı bir daha kurdum o da çözmedi sorunu lütfen yardım edin google'da falan da aradım bulamadım birşey....
  • dostum firefox kullan...
  • Peki biraz garip bir soru olabilir ama hem firefox hem de explorer kullanabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: errqud_gfb

Peki biraz garip bir soru olabilir ama hem firefox hem de explorer kullanabilir miyim?

ewet tabi
  • tabi ki de kullanabilirsin...
  • çok teşekkürler firefox'u birkaç saattir kullanıyorum ve daha hızlı ve sağlam gibi hayırlısı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kücük bir ekleme daha yapayım. eer ki IE7 nin görüntüsü seni cezbediyorsa, ancak benim gibi mozilla hastasıysan, kücük bir eklenti ile IE güdümlü firefox kullanabilirsin. :D yani, icine IE gömülmüs bir firefox. istedigin zaman birbirine gecis yapabiliyorsun. ve daha da güzeli,birbirinden bagımsız sayfaları hem IEde hem firefoxta acabiliorsun.. firefox'un eklenti indirme sayfasında biraz gezin bulacaksın..
  • Ekran kartından kaynaklanan bir sorun olabilir bana kalırsa ekran kartı drverlerini bir daha kur
    bunun yanında bir virüs bulaşmış olabilir, farklı programlarla bunu denetimini yapabilirsin...

Ve unutmadan bunların hepsi sonucta bir öneri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.