Bildirim
Download Sayacı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
daha modemi almadıysan air ties al onlarda kurulum cd si ile beraber veriyolar ben onu kullanıyom ama download sayacına gerek yok ne kadar indirdiğini öğrenebilirsin -
modemi aldım o yüzden yeni bir modem seçme şansım yok ama ne kadar dowload ettiğimi öğrenmek istiyorum bilgi verirseniz sevinirim -
Du meter kullan -
Du meter yerine du meter la aynı özelliklere sahip ama bedava olan netmeter programını da kullanabilirsin.www.inndir.com da var.. -
ttnetin sayfasındaki yetmiyor mu? -
ttnetin sayfasındaki yanlış gösteriyo -
quote:
Orjinalden alıntı: alizee
ttnetin sayfasındaki yanlış gösteriyo
nasıl yanlış gösteriyo ? -
net limiter en güzeli.sadece sayaç değil upload downloada da sınır koyuyorsun. -
Ben dumeter kullanıyorum. Download'larımı ise getright kullanarak sınırlıyorum... -
quote:
Orjinalden alıntı: alizee
ttnetin sayfasındaki yanlış gösteriyo
Yanlış ta gösterse sonuçta resmi kayıt orası. -
dumeter forever ama şöyle bir olay var ttnet herzaman daha az gösteriyor ve faturayada aynısı yansıyor yani hata payı %5,5 -
En İyisi Burası TTNET KOTA BİLGİLERİ -
telekomun sayfası her zaman doğruyu yansıtmıyor deniniz ya ..belki benim gb fazla gösteriyor..böyle birşey olma ihtimali var mı -
arkadaşlar ttnet sayfasından baktım 2.5 gb download yapmıştım o ay bana bi fatura geldi 500mb geçmişim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X