Şimdi Ara

Download Sayacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limitli İnternet için kullanacagım download sayacı olarak çalışan program arıyorum.Kullanan memnun olan varsa tavsiye bekliyorum

• daha modemi almadıysan air ties al onlarda kurulum cd si ile beraber veriyolar ben onu kullanıyom ama download sayacına gerek yok ne kadar indirdiğini öğrenebilirsin
  • modemi aldım o yüzden yeni bir modem seçme şansım yok ama ne kadar dowload ettiğimi öğrenmek istiyorum bilgi verirseniz sevinirim
  • Du meter kullan
  • Du meter yerine du meter la aynı özelliklere sahip ama bedava olan netmeter programını da kullanabilirsin.www.inndir.com da var..
  • ttnetin sayfasındaki yetmiyor mu?
  • ttnetin sayfasındaki yanlış gösteriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: alizee

ttnetin sayfasındaki yanlış gösteriyo

nasıl yanlış gösteriyo ?
  • net limiter en güzeli.sadece sayaç değil upload downloada da sınır koyuyorsun.
  • Ben dumeter kullanıyorum. Download'larımı ise getright kullanarak sınırlıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alizee

ttnetin sayfasındaki yanlış gösteriyo

Yanlış ta gösterse sonuçta resmi kayıt orası.
  • dumeter forever ama şöyle bir olay var ttnet herzaman daha az gösteriyor ve faturayada aynısı yansıyor yani hata payı %5,5
  • En İyisi Burası TTNET KOTA BİLGİLERİ
  • telekomun sayfası her zaman doğruyu yansıtmıyor deniniz ya ..belki benim gb fazla gösteriyor..böyle birşey olma ihtimali var mı
  • arkadaşlar ttnet sayfasından baktım 2.5 gb download yapmıştım o ay bana bi fatura geldi 500mb geçmişim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.