Şimdi Ara

Download tam biterken kesiliyo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim şçyle bir sorunum var indirme yaparken tam indirme bitiyo bir saniye kalıyo kesiliyo öle donuyo ne ilerliyo ne başka bişey oluyo her sitede aynı şey oluyo (internet kesilmiyo) yani tam%99 da kalıyo bu sorunu bir türlü anlamadım ne olur yardımcı olun hiç bir şey indiremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayıt -- 15 Mart 2010; 0:16:51 >

• internet explorer lamı yapıyor yoksa firefoxla indirincede aynı problem varmı ikisinde de varsa modemin kendi güvenlik duvarıyla ilgili olabilir diye düşünüyorum, internet download manager 5.1.8 kullanmanızı tavsiye ederim bu şekilde sorunsuz indirmeniz lazım kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctk

internet explorer lamı yapıyor yoksa firefoxla indirincede aynı problem varmı ikisinde de varsa modemin kendi güvenlik duvarıyla ilgili olabilir diye düşünüyorum, internet download manager 5.1.8 kullanmanızı tavsiye ederim bu şekilde sorunsuz indirmeniz lazım kolay gelsin
    Acaba rapid gibi sitelerden crack li indirdigin dosyalardan dolayı sorun yaşamayasın. Eğer antivirusun var sa ve bu indirdiğin dosya da virüs var ise %99 dan sonra iner hepsi antivirus tara ve viruslu iise siler sen de indirmediğini düşünürsün bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctk

internet explorer lamı yapıyor yoksa firefoxla indirincede aynı problem varmı ikisinde de varsa modemin kendi güvenlik duvarıyla ilgili olabilir diye düşünüyorum, internet download manager 5.1.8 kullanmanızı tavsiye ederim bu şekilde sorunsuz indirmeniz lazım kolay gelsin

internet explorer kullnıyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

Acaba rapid gibi sitelerden crack li indirdigin dosyalardan dolayı sorun yaşamayasın. Eğer antivirusun var sa ve bu indirdiğin dosya da virüs var ise %99 dan sonra iner hepsi antivirus tara ve viruslu iise siler sen de indirmediğini düşünürsün bu durumda

yok kardeş bütün indirmelerde %99 da donuyo en basit bir program indirme bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayıt

quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

yok kardeş bütün indirmelerde %99 da donuyo en basit bir program indirme bile

Alıntıları Göster
    sorunun internetinle ilgili olduğunu sanmıyorm virüs taraması yaptır bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: cureshot88

yok kardeş arattım yok birşey deli olcam format atmak istemiyorum sorunu bir türlü bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayıt

quote:

Orijinalden alıntı: cureshot88

yok kardeş arattım yok birşey deli olcam format atmak istemiyorum sorunu bir türlü bulamadım

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de var. Explorer'dan Mozilla'dan indirirken olsun Free Download Manager'la ya da Jdownloader ile indirirken olsun her zaman olmasa da bu sorunu yaşıyorum. Antivirüs programı kullanmıyorum, güvenlik duvarını kapatıyorum ama nafile. İşletim sistemim vista ama windows 7 kullanan arkadaşım wireless ağıma girip bişey indirmeye kalkınca onda da %99 da takıldı. Sanırım sorun modem kaynaklı ama çözümü nedir hiç bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Aynı sorun bende de var. Explorer'dan Mozilla'dan indirirken olsun Free Download Manager'la ya da Jdownloader ile indirirken olsun her zaman olmasa da bu sorunu yaşıyorum. Antivirüs programı kullanmıyorum, güvenlik duvarını kapatıyorum ama nafile. İşletim sistemim vista ama windows 7 kullanan arkadaşım wireless ağıma girip bişey indirmeye kalkınca onda da %99 da takıldı. Sanırım sorun modem kaynaklı ama çözümü nedir hiç bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar lutfen ya bu soruna cozum bulalim... bosuna rapid premium akiyor arkadas....
    bisey indiremedim rapidden 99% takiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amigo_1106

Arkadaslar lutfen ya bu soruna cozum bulalim... bosuna rapid premium akiyor arkadas....
    bisey indiremedim rapidden 99% takiliyor.

Alıntıları Göster
    Tarayıcınızı Değiştirin Opera Veya Firefox Kullanmayı Deneyin Aynı Sorunu Almaya Devam Ediyorsanız Kullandığınız Antivirüs Ve Modem Firewall Ayarlarınızı Kontrol Edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heliosaga

Tarayıcınızı Değiştirin Opera Veya Firefox Kullanmayı Deneyin Aynı Sorunu Almaya Devam Ediyorsanız Kullandığınız Antivirüs Ve Modem Firewall Ayarlarınızı Kontrol Edin

Alıntıları Göster
    IDM kullanmayı dene hem daha hızlı indir hemde sorunun sona ersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 3 Nisan 2010; 2:31:27 >
  • Zaten hep idm ve firefox kullaniyorum.
    Sorun tarayici veya indirme yoneticisinde degil. Anti-virusla alakali oldugunu dusunmuyorum, onceden anti-virus oldugu halde indiriyordum, hem kaspersky kaldirdim sorun cozulmedi. Kesinlikle modem ayari ile ilgili. Modemde firewall kapattim, degisen bisey olmadi. Hatta QoS bile kapattim denedim.

Hotspot Shield programi kurmustum, o bi ayar yapti benim modeme, sonra programi kaldirsam da duzelmedi.

Hotspot Shield nasil bi ayar falan yapabilir modeme? Modem d-link 2640u firmware 1,22
  • quote:

Zaten hep idm ve firefox kullaniyorum.
    Sorun tarayici veya indirme yoneticisinde degil. Anti-virusla alakali oldugunu dusunmuyorum, onceden anti-virus oldugu halde indiriyordum, hem kaspersky kaldirdim sorun cozulmedi. Kesinlikle modem ayari ile ilgili. Modemde firewall kapattim, degisen bisey olmadi. Hatta QoS bile kapattim denedim.

Hotspot Shield programi kurmustum, o bi ayar yapti benim modeme, sonra programi kaldirsam da duzelmedi.

Hotspot Shield nasil bi ayar falan yapabilir modeme? Modem d-link 2640u firmware 1,22
    bi ara bende de vardı aynı sorun en ufak boyuttabi dosya bile indirsem 1 sn kala donuyodu %99 da bende bilgilerimi yedekledim format attım. Sorunu çözememiştim. 3 gün uğraştım olmadı bende 3 günü ayırdım 1 saatimi ayırıp bari format atiyim dedim öyle kurtuldum. Ben derim hiç uğraşma zaman kaybı format at.

• quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

bi ara bende de vardı aynı sorun en ufak boyuttabi dosya bile indirsem 1 sn kala donuyodu %99 da bende bilgilerimi yedekledim format attım. Sorunu çözememiştim. 3 gün uğraştım olmadı bende 3 günü ayırdım 1 saatimi ayırıp bari format atiyim dedim öyle kurtuldum. Ben derim hiç uğraşma zaman kaybı format at.

attim format sorun cozulmedi....
  • quote:

quote:

Sorun modemle ilgili. Bende aynı sorunu yaşıyorum. Şehirdışına laptopı götürüp download yapıyorum takılma yok. Eve geliyorum takılma yapıyor bazen. Vista da oluyordu 7 yükledim yine oluyor. Arkadaşımın laptoptada oluyor (aynı modemden bağlanıyoruz) demek ki modemden.

• quote:

quote:

quote:

Sorun modemle ilgili. Bende aynı sorunu yaşıyorum. Şehirdışına laptopı götürüp download yapıyorum takılma yok. Eve geliyorum takılma yapıyor bazen. Vista da oluyordu 7 yükledim yine oluyor. Arkadaşımın laptoptada oluyor (aynı modemden bağlanıyoruz) demek ki modemden.

Arkadasim oncelikle cevap yazdigin icin tesekkurler, soylediklerinden sonra daha eminlikle diyebilirim ki modemden kaynaklaniyor... Cunku iphone-dan download etmek istedigimde yine rapid takiliyor.. ayni modem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadasim oncelikle cevap yazdigin icin tesekkurler, soylediklerinden sonra daha eminlikle diyebilirim ki modemden kaynaklaniyor... Cunku iphone-dan download etmek istedigimde yine rapid takiliyor.. ayni modem.

Şimdilik şöyle idare et;

Bir indirme yöneticisi kullan ve takılan indirmeleri durdurup tekrar aktif ettiğinde tamamlanmış olurlar. Gece pc yi download a bırakamazsın işin kötü yanı.

• Hangi indirme yoneticisi kulanirsam kullanayim 99% da takildiysa devam etmiyor. 99%-a kadar arada takilirsa (ki cok nadir takilir) devam ediyor. rapid premium uyeligim var, yani devam etmeli,ama 99%dan devam etmiyor. Ayni dosyayi bastan indiriyorum ayni yerde (99%) yine duruyor.
    Bu sorunu yasayan arkadaslar nasil cozuldugunu soylerse cok sevinirim.
    s0ft sende hala devam ediyor mu sorun, nasil halletmeyi dusunuyorsun?
  • quote:

Hangi indirme yoneticisi kulanirsam kullanayim 99% da takildiysa devam etmiyor. 99%-a kadar arada takilirsa (ki cok nadir takilir) devam ediyor. rapid premium uyeligim var, yani devam etmeli,ama 99%dan devam etmiyor. Ayni dosyayi bastan indiriyorum ayni yerde (99%) yine duruyor.
    Bu sorunu yasayan arkadaslar nasil cozuldugunu soylerse cok sevinirim.
    s0ft sende hala devam ediyor mu sorun, nasil halletmeyi dusunuyorsun?
    Aynı sorunu 3G Modem ile yaşamıştım. Türkcell 3G modem.
    defalarca test ettim cahil bir kullanıcı değilim biraz durumu irdeleyecek bilgim var.

Tespitime göre 3G de tüm kanalı kullanıcıya ayırmamak için her start edilen connection belli bir süre sonra öldürülüyor.
    Bu da belli boyuttan büyük dosyaları hiçbir zaman indirememe me neden oldu.
    Tekrar baştan başlıyor ama yine belli bir yerde takılıp bağlantı ölüyor. Download hızı 0KB a düşüyor.

Ben anladım ki belli süre sonra connecitonlar ölüyor.

Daha da 3G den download yapmadım.

siz de 3G kullanıyor ve benzer bir sorun yaşıyor olmayasınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: wikican

Aynı sorunu 3G Modem ile yaşamıştım. Türkcell 3G modem.
    defalarca test ettim cahil bir kullanıcı değilim biraz durumu irdeleyecek bilgim var.

Tespitime göre 3G de tüm kanalı kullanıcıya ayırmamak için her start edilen connection belli bir süre sonra öldürülüyor.
    Bu da belli boyuttan büyük dosyaları hiçbir zaman indirememe me neden oldu.
    Tekrar baştan başlıyor ama yine belli bir yerde takılıp bağlantı ölüyor. Download hızı 0KB a düşüyor.

Ben anladım ki belli süre sonra connecitonlar ölüyor.

Daha da 3G den download yapmadım.

siz de 3G kullanıyor ve benzer bir sorun yaşıyor olmayasınız ?

Alıntıları Göster
    yok 3g kullanmiyorum.
    direk linkleri indirebiliyorum (250mb falan)... ama rapidden inmiyor 99%da takiliyor... download manager kullanmadigim zaman, browser-de 99%bile goremiyorum download ortasinda takiliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.