ben nete bi agdan baglanıyorum baglantıda bi sorun olmustu yaptım baglanabiliyorumsu anda ama ekonoi gibi bişey yapıyor baglantı bi sayfa acarken assagıdaki baglantı resminin ısıgı yanıyor sayfa tam acılınca sonuyor anlamadım ilk defa oluyor acaba yanlıslıkla bi ayaraa mı dokundum bundan dolayıda download yaparken bi linke tıklamadıgım için downlad olmuyor kesiliyor
cıldıracam
valla ben tam olarak ne demek istediğini anlamadım diyebilrim anladığım kadarı ile şunu söyliym bilgisayarına virüs ve türevleri girmiş gibi gözüküyor bunun haricinde şunu da sorayım hangi download yönetici programını kullanıyorsun
fifefront diye bi site var belki biliyorsundur orda senin ek bir rogram kullanmana izin verilmiyor sıra bekliyorsun srverlarda sıran gelince auto olarak indirmeye başlıyor...
peki ie den bu sitweye girdiğin de sana linki vermiyor mu verdiği zaman sağ klik diyip artık hangi programı kullanıyorsan sana diyor ki seçenekler de download use işte atıyorum flash get ya da download accelarator falan gibi birşey oluşmuor mu ya da bilgisayarında bunlardan biri kurulu ise zatn atayacaktır bu programlara
Filefront Flashget'e izin veriyor.Bir süre bekledikten sonra "Click this link to start" yazısı çıkar orda Download with Flashget'i seç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme