Şimdi Ara

download yapamıyorum yardım edin acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben nete bi agdan baglanıyorum baglantıda bi sorun olmustu yaptım baglanabiliyorumsu anda ama ekonoi gibi bişey yapıyor baglantı bi sayfa acarken assagıdaki baglantı resminin ısıgı yanıyor sayfa tam acılınca sonuyor anlamadım ilk defa oluyor acaba yanlıslıkla bi ayaraa mı dokundum bundan dolayıda download yaparken bi linke tıklamadıgım için downlad olmuyor kesiliyor

cıldıracam

• valla ben tam olarak ne demek istediğini anlamadım diyebilrim anladığım kadarı ile şunu söyliym bilgisayarına virüs ve türevleri girmiş gibi gözüküyor bunun haricinde şunu da sorayım hangi download yönetici programını kullanıyorsun
  • fifefront diye bi site var belki biliyorsundur orda senin ek bir rogram kullanmana izin verilmiyor sıra bekliyorsun srverlarda sıran gelince auto olarak indirmeye başlıyor...
  • peki ie den bu sitweye girdiğin de sana linki vermiyor mu verdiği zaman sağ klik diyip artık hangi programı kullanıyorsan sana diyor ki seçenekler de download use işte atıyorum flash get ya da download accelarator falan gibi birşey oluşmuor mu ya da bilgisayarında bunlardan biri kurulu ise zatn atayacaktır bu programlara
  • Filefront Flashget'e izin veriyor.Bir süre bekledikten sonra "Click this link to start" yazısı çıkar orda Download with Flashget'i seç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.