Şimdi Ara

Download yaparken restart problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • download yaparken kaydet'e bastıım anda yada download un ortasında bilgisayar restart atıyor bunun nedeni ne olabilir lütfen yardım edin. Anakartım asus doğru driver ları sitesinden indirdim ve yükledim. sorun ethernette olabilirmi bilgisayar açılırken şöyle bir ekran geliyor
    Bilgisayara FORMAt attıktan sonra bu sorun başladı daha önce yoktu işlemci veya ekran kartı sıcaklığını kontrol ettim bir problem yok virüs taraması yaptım virüs bulunmadı. Ekran kartımın fanı değişti fan güç kaynağını zorlarmı ama bu yüzdense neden sadece download yaparken oluyor ?
    Yardımnlarınız için baştan teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LyCaN_430 -- 4 Mart 2008; 17:00:02 >

• BU EKRANDA bir sorun yok.biosa girip default ayarlara sıfırlar isen birdaha çıkmayacaktır.
    Sorununa gelince,virüs ya da ram kaynaklı bir sorundan yapabilir.virüs konusunda nod32yi kullan.
    ram ile ilgili olarak da,mümkünse bilgisayarında başka bir ram kullanarak download yapmayı dene
  • format attıktan ve windows u kurdukdan sonra
    ethernet driveri ni windows kendisi mi tanıdı
    sen mi tanıttın
    eğer windows kendisi tanımıssa cd sinden sen tanıtmayı dene
    büyük ihtimal problem düzelir
  • etherneti kendim tanıttım, farklı ram leri farklı slotlarda denedim yine düzelmedi internete usb den bağlanmayı denicem
  • Arkadaşlar yardımlarınız için tşkkürler. Sorun ethernetten kaynaklanıyormuş(sanırım), usb den bağlandım sorun ortadan kalktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.