Bildirim
Downloading Mode Acil :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu arada kapatma tuşuna basılı tuttum fakat olmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: _sinestezi_
Bu arada kapatma tuşuna basılı tuttum fakat olmadı
Basma basılı tut telefon kapanacaktır. O mod yazılımı bilgisayardan yüklemek için vard. Herhangi bir şey yüklenmediğinde sorun olmaz. Telefonun açma kapama tuşuna üç dört saniye basılı tutman yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Enola
quote:
Orijinalden alıntı: _sinestezi_
Bu arada kapatma tuşuna basılı tuttum fakat olmadı
Basma basılı tut telefon kapanacaktır. O mod yazılımı bilgisayardan yüklemek için vard. Herhangi bir şey yüklenmediğinde sorun olmaz. Telefonun açma kapama tuşuna üç dört saniye basılı tutman yeterli
Hocam 1 dakika basılı tuttum ama değişen birşey yok. Batarya olmadığı için bataryanın bitmesini beklemem lazım heralde. Ekran sürekli açık zaten -
eski bir konu ama aynı sorun yaşanmaya devam ediyor. bende yaşadım ve az önce çözdüm
sorunun çözümü :
aynı anda ses kısma+ home (ev, menü)+ power(açma-kapama) tuşlarının üçüne basıyoruz ve birkaç saniye bekliyoruz
e 1 hayır duanızı alırım artık ;) -
Biraz geç yazıyorum ama teşekürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X