Şimdi Ara

DOWNPİPE+KROM DÜZ BORU+ORTA SUSTURUCU İPTAL+KUMANDALI WAREX(POPCORN YAZILIM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu bahsettiğim egzoz sistemininden yaptırmayı düşünüyorum sizce aracımın performansı artar mı artarsa kaç beygir artar
    Not:Araç FORD FOCUS MK3 1.6 SCTİ 182HP ECOBOOST TİTANİUM MANUEL

• Yapay Zekanın Yanıtı

DOWNPİPE+KROM DÜZ BORU+ORTA SUSTURUCU İPTAL+KUMANDALI WAREX(POPCORN YAZILIM)

Arabanızın performansını artırmak ve egzoz sisteminizden daha agresif bir ses çıkarmak istiyorsanız, downpipe, krom düz boru, orta susturucu iptali ve kumandalı Warex (Popcorn Yazılım) gibi değişiklikler düşünebilirsiniz.

Downpipe Nedir ve Kaç HP Verir?

Downpipe, turboşarjlı motorlarda bulunan egzoz manifoldu ile katalitik konvertör arasındaki borudur. Standart downpipe'lardan daha büyük çaplı ve daha serbest akan bir downpipe takmak, egzoz gazlarının daha az dirençle akmasına izin vererek motor gücünü ve torkunu artırabilir. Downpipe'ın tam olarak ne kadar güç artışı sağlayacağı, aracın modeline ve diğer modifiye unsurlarına bağlı olarak değişir.

Popcorn Yazılım Nedir?

Popcorn Yazılım, egzoz sistemindeki valfleri kontrol eden bir kumanda modülüdür. Bu valfler, egzoz gazlarının aracın egzoz sistemi üzerinden veya daha gürültülü bir ses üreten bir bypass borusu üzerinden akmasına izin vermek için açılıp kapatılabilir. Popcorn Yazılım, kullanıcıların egzoz sistemlerinin ses seviyesini istedikleri zaman kontrol etmelerine olanak tanır.

Downpipe Düz Boru Modifikasyonu

Krom düz borulu bir downpipe, daha da serbest akan bir egzoz sistemi oluşturmak için kullanılabilir. Düz boru tasarımı, egzoz gazlarının daha az dirençle akmasına izin verir ve bu da daha fazla güç ve tork artışına yol açabilir.

Orta Susturucu İptali

Orta susturucuyu iptal etmek, egzoz sisteminin daha gürültülü olmasına neden olur. Bu değişiklik, egzoz notunuzu daha belirgin hale getirmek istiyorsanız düşünülebilir. Ancak, orta susturucuyu iptal etmenin bazı yasal sonuçları olabileceğini unutmamak gerekir.

Kurulum ve Yasal Hususlar

Bu değişikliklerin kurulumu, uzman bir tamirci tarafından yapılmalıdır. Ayrıca, bu değişikliklerin aracınızın emisyon özelliklerini etkileyebileceğini ve bazı bölgelerde yasalara aykırı olabileceğini unutmamak önemlidir. Değişiklik yapmadan önce yasal düzenlemeleri kontrol ettiğinizden emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Otomatik keko beygir artış paketi bu
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Benim amacım performans artışı ve güzel bir ses almak ayrıca ben keko felan da değilim
  • Cezalardan haberin yok galiba. Çevre ve şehircilik bakanlığından gelen gürültü cezalarını da bilmiyorsun sanırım
  • SERI KÖZ + KISA PAÇA + KİRLİ SAKAL + KRAL & KARŞİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayatakav

Benim amacım performans artışı ve güzel bir ses almak ayrıca ben keko felan da değilim
    Warex’le performans mı artıyor? Kim diyor bunlar size
  • Warex yaptırarak performans alacağını sanan çılgın Türk

Kardeşim senin yaptıracağın şeyler keko paketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 30 Eylül 2020; 19:49:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Araştırma yapmanı tavsiye ederim
  • Pop corn arabanın canını çıkarıyor yerinde olsam yapmam onun haricinde performans artırmak için Egzos sistemi yapılabilir ama sadece Egzos ile iş bitmiyor soğutma ve yazılım ile desteklersen ortalama stage 2 seviyesinde +50 yada 60 HP güç artışı alırsın sağlıklı bir şekilde .

Bunların hepsinden önce fren sistemini güçlendirmeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 30 Eylül 2020; 19:51:36 >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Peki sen söyle ne yapayım sakın marka egzoz yap deme onlar hem pahalı hemde benim aracıma özel egzoz sistemi yok
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Stage 1 düşünüyorum stage 2 benim için biraz yüksek maliyetli olur
  • quote:

Peki sen söyle ne yapayım sakın marka egzoz yap deme onlar hem pahalı hemde benim aracıma özel egzoz sistemi yok
    Milltek egzoz yaptır + stage 1 yazılım (yazılımı kendini ispat etmiş güzel yerde yaptırın)

Tahmini +40hp alabilirsin bu şekilde

Önerim budur... Sakın susturucu iptali vs düşünmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 30 Eylül 2020; 19:53:26 >
  • Son susturucuya warex yerine spor katlı bir susturucu koyarsanız ses de çıkmaz, performans da iyi olur
  • quote:

Stage 1 düşünüyorum stage 2 benim için biraz yüksek maliyetli olur
    Egzos ve dp yapacaksan zaten stage 2 için bi intercooler kalıyor onuda yap yapmışken ama frenleri es geçme onun haricinde k&n filtre falan söylemeye gerek yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 30 Eylül 2020; 19:55:9 >
    Benim araca uygun miltek egzoz yok
    İntercooler ne kadar büyümenin zararı var mıdır
  • quote:

Benim araca uygun miltek egzoz yok
    İskender egzoz ile görüşün istanbul maslakta yerleri var işlerinde bayağı iyiler. Warex yaptırmayın hem kendi sağlığınız hemde çevrenizdeki insanların sağlığı açısından

Popcorn yaptırmayın yada olacaksa soft birşey olabilir ara sıra tatlı tatli egzoz kendi patlatsın.
  • quote:

İntercooler ne kadar büyümenin zararı var mıdır
    Niye zararı olsun ilerde turbo upgrade yaparsan kafan rahat olur
    Ben izmirde yaşıyorum İstanbul da yaşasaydım %100 iskender ustaya yaptırırdım orası kesin yani
    Zarardan kastettiğim turbo lagı olur mu yani onu demek istedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.