bence oyuna yalnış isim vermişler cod birin ek paketlerinden biri olmalı Cod1 in gerçekliğii şu an bile bir çok oyunu ezer .Sonuçta ikinci dünya savaşı oyununda farklı bir harita dışında birşey beklemek anlamsız(fantastik öykülere girmediği sürece).CoD 1 diye birşey olmamalı sadce CoD olmalı ek paket olarak ta çıkarsalar insanlar yine alacak....
quote:
Orjinalden alıntı: snbaks
2. oyunu bende hiç beğenmedim. Infinity Ward bir an önce CoD serisinin yapımına son verip yeni oyunlar çıkarsın (bence)
katılmıyorum bence cod üzerinde devam edilmeli cod 3 de çıkcak çünki oyun acayip bi yerde bitti bunu devam ettirmeleri lazım piyasada düzgün bi 2.dünya savaşı oyunu yok çünki
Süperdi cod2 12 saatte bitti bugün gene başladım en zorunda valla tadı ağzımda kaldı kötü diyenlere katılmıyorum herşeyi çok güzeldi.
quote:
Orjinalden alıntı: fatalflex
quote:
Orjinalden alıntı: snbaks
2. oyunu bende hiç beğenmedim. Infinity Ward bir an önce CoD serisinin yapımına son verip yeni oyunlar çıkarsın (bence)
katılmıyorum bence cod üzerinde devam edilmeli cod 3 de çıkcak çünki oyun acayip bi yerde bitti bunu devam ettirmeleri lazım piyasada düzgün bi 2.dünya savaşı oyunu yok çünki
Bilmiyorum bunu söyleme amacım Infinity Ward'ın iyi bir firma olduğundan artık 2. Dünya savaşı konulu FPS'leri bırakması gerektiğini yoksa zarar etme ihtimallerinin olduğunu düşünüyorum. Şöyle bir şey var; CoD3 yapılırsa ve daha iyi grafikler ve Havok fizik motoruyla geri dönerse işte o zaman müthiş olur. Yalnız CoD2 şu haliyle iyi grafikli bir ek paket gibi. Yani sana karşı çıkma amaçlı söylemiyorum sadece kendi söylediğime açıklık getirdim
bende bir başlayabilsem soluksuz somuna kadar giderim ayrıca bu adamlar bu türde ne yaparsa oynarım
valla bende nasıl bittiğini anlamadım gerçi açık alanlar bence çok büyüktü ve iyi bir değişiklik olmuş tek düze ilerle-adam öldür-ilerle'den kurtulmuş oyun ama 6 cd'lik oyunun da bu kadar kısa sürede bitmesi adamın canını sıkıyor biraz.
HARBİ NASIL Bİ OYUN COK CABUK BİTTİ SON 6CD OFFF boşa gitti
Cod2 de tabi değişiklik olmıycak. Hikaye aynı 2. dünya savaşı
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. grafik ayarlarını dx9 modunda kullandığınızda zaman zaman kısa donmalar yaşayan varmı acaba. bana olup duruyor sürekli ve sinir oldum dx7 olarak kulanıyorum şu anda. bu arada ekran kartı 6600gt. hayır bir çözümü varsa öle iyi olurki...
saygılar
yoktur bu sorunu çoğunluk yaşıyor kullanma sende o gıcık dx7 yi tek sen yaşamıyosun yaniii
bence oyun süperdi
fear da 7 cd ama 11 bölüm cod 2 heralde 30 bölüme yakın
cod seriside her zaman güzel olmustur..kotu diyenlere katılmıyorum..eger cod serisi kötü ise hangi oyun iyidir onu da anlamadım pehhhh