Şimdi Ara

Burak gitti dertler bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ASLANTAŞ KORKMA BUGÜN FENERİ YENECEKSİNİZ
  • 2019 a kadar her sene 5 milyon eurodan kurtulduk Miss

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce baktım gol sayılarına Selçuk İnan 11 gol atmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

2019 a kadar her sene 5 milyon eurodan kurtulduk Miss

birde +4 milyon var onuda unutma. kaba hesapla 19 milyona rahatlıkla 2 adet forvet transferi yapılır.
  • Burak gitti dertler bitti

Bu nedir allasen !

Az geliştirin kendinizi. Ne bileyim kitap okuyun, sosyal faaliyetlere katılın. Bozuk plak gibi boşa dönüp, arada aynı şarkının aynı bölümünü çalıp durmayın. Kullanın şu beyninizi korkmayın yanmaz. Bu şekilde yansa da pek bir kayıp sayılmaz ya neyse ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

Bu nedir allasen !

Az geliştirin kendinizi. Ne bileyim kitap okuyun, sosyal faaliyetlere katılın. Bozuk plak gibi boşa dönüp, arada aynı şarkının aynı bölümünü çalıp durmayın. Kullanın şu beyninizi korkmayın yanmaz. Bu şekilde yansa da pek bir kayıp sayılmaz ya neyse ...

İroni yapmış Yılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MERT HOCA İLE GİDEN VAR MI ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Bu nedir allasen !

İroni yapmış Yılmaz.

Onu anladıkta amaç ne ?
    Boşa ironi yaptı diye alkışlayalım mı ?
  • çin kulübüne gelmesinde emeği olan hocadan menajere hepsini kovmuşlar
    3 ayda 2 maç, çin malı qral
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Bu nedir allasen !

İroni yapmış Yılmaz.

Onu anladıkta amaç ne ?
    Boşa ironi yaptı diye alkışlayalım mı ?

Sana göre boş bana göre anlamlı, bunu anlayamıyorsan sıkıntı sende o zaman.

• Haklısınız o kadar derinsiniz ki sizleri anlamak için boğulurum diye korkuyorum.
    Bir eylem yapıyorsan, bir amacı olur. Neyin ne olduğunun herkes farkında. Dönüp dolaşıp, bunu mu tartışalım ?
    Bu boş mevzu (benim için) üzerinden atışmayı daha fazla uzatıp, can sıkmaya, kalp kırmaya gerek yok.
    Sizin için anlamlı ve önemli bu konu hakkında görüşlerinizi paylaşmaya devam edin o zaman ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

çin kulübüne gelmesinde emeği olan hocadan menajere hepsini kovmuşlar

• Bunları tartışmasak yine aynı şeyler başımıza gelir. Sezon ortasında transfer dönemi kapalıyken as forvetini satıp Umut Bulut'la devam ediyorsan ve bunu taraftarın yuhalamasından sonra yapıyorsan kusura bakma bugünleri de yaşarsın. Demek ki sen yönetici olarak anlık kararlar verme lüksüne sahip değilsin, taraftar duygularıyla anlık tepkiler verir, kulaklarını tıkayıp o an ki şartlarda sana en faydalısını uygulamak zorundasın.

Bak yine tekrarladık halen daha anlayamayan olursa yine tekrarlarız, bu yönetim bu konularda artık tecrübelenmiş olması gerekiyor ki bir daha aynı hataları yapmasınlar. Hatalarımızdan ders çıkartarak daha iyi olmaya doğru gideriz demi.
  • Şaka maka iyi iteledik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinliler Burak transferinde emeği geçen herkesi kovmuş diyorlar

• Kabus gibiydi iyi kitledik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

çin kulübüne gelmesinde emeği olan hocadan menajere hepsini kovmuşlar

Hiç şaşırmadım. Birazda orayı karıştırsın Qral.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacma ironi. Kimse burak gidince dertler bitecek demedi. Maasi cok fazla ve elden cikarmasi cok cok zor olan bir oyuncuydu ustelik 3 sene daha sozlesmesi vardi. Performansi da zayifti bu adamdan kurtuldugumuza sevinmemiz o gidince dertlerin biticegine inandigimiz anlamina gelmez.

• Siz ironi yapmayın ironide aksi bir durum olması lazım ama bu durumda öyle bir şey söz konusu değil.Bu sene beni en sevindiren haber bu adamı çine itelemek oldu burak gitti dertler bitti aynen öyle
  • Sinan ve Podolski, Burak'dan 10 kat yetenekli. Sen de futbol konuşuyorsun ya şu platform sayesinde, kıymetini bil buranın. Başka hiçbir yerde ciddiye alıp da dinlemezler seni.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.