beyler konuyla alakasız ama bu yıl dpy sınavına girdim 10.sınıfım 9 10 ve 11 ler aynı sınava girdi konular özellikle matematik 9 agırlıklıydı yani neye göre ayırıp sıralama yapacaklar 9 lar 10 lar ayrı ayrı olur di mi bir de 100 sorudan yaklasık 75 80 arası net bekliyorum tabi 9 konularından sorarlarsa böyle olur ne var 10 11 ler için de ayrı kitapcık hazırlasalar sizce kazanırmıyım 75 80 netle
ne zmn yatacak ki ya
quote:
Orjinalden alıntı: Kemalist81
beyler konuyla alakasız ama bu yıl dpy sınavına girdim 10.sınıfım 9 10 ve 11 ler aynı sınava girdi konular özellikle matematik 9 agırlıklıydı yani neye göre ayırıp sıralama yapacaklar 9 lar 10 lar ayrı ayrı olur di mi bir de 100 sorudan yaklasık 75 80 arası net bekliyorum tabi 9 konularından sorarlarsa böyle olur ne var 10 11 ler için de ayrı kitapcık hazırlasalar sizce kazanırmıyım 75 80 netle
? YARDIM
quote:
Orjinalden alıntı: Kemalist81
Sıralamaya bakacakları için bişey diyemeyiz.
bakan var mı
Baktım, yok..
Beyler şimdiden hayırlı olsun resmi açıklama geldi.Bu hafta resmi iş günü içinde ulaşır elinize. 224,72 Lira
Bakarım okula giderim bu hafta içi. İnşallah gelmiştir.
Sonun da yolladılar
yatmışmı burslar kaç para?
bakan olmadımı?
Hafta sonu bankalar kapalı olduğu için daha paralar yatmamıstır.Haftanın ilk iş gününde yani pazartesi yatar büyük ihtimalle.Sonuçta valiliklere gönderileli bugun dahil 3 gün olmuş.
Yarın yatarsa harika olur :))
bu sene okulu bitenler son kez alacak dimi arkadaşlar
bakan biri yazsa foruma çok iyi olacak ya
okulu bitirenler son kez alacak diye biliyorum ben de.
quote:
Orjinalden alıntı: lapras
bakan biri yazsa foruma çok iyi olacak ya
Bence saat 17:00 den önce yatırmazlar kolay kolay.Bizim okulun burslar 16:45'ten önce yatmadı daha hiç.