Şimdi Ara

DPY&PYBS ♦ • Burs Bekleme Konusu • ♦ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.974
Cevap
31
Favori
324.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan(http://obydb.meb.gov.tr/haberler.html ) resmi açıklamayı takip edebilirsiniz.
  • beyler konuyla alakasız ama bu yıl dpy sınavına girdim 10.sınıfım 9 10 ve 11 ler aynı sınava girdi konular özellikle matematik 9 agırlıklıydı yani neye göre ayırıp sıralama yapacaklar 9 lar 10 lar ayrı ayrı olur di mi bir de 100 sorudan yaklasık 75 80 arası net bekliyorum tabi 9 konularından sorarlarsa böyle olur ne var 10 11 ler için de ayrı kitapcık hazırlasalar sizce kazanırmıyım 75 80 netle
  • ne zmn yatacak ki ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemalist81

beyler konuyla alakasız ama bu yıl dpy sınavına girdim 10.sınıfım 9 10 ve 11 ler aynı sınava girdi konular özellikle matematik 9 agırlıklıydı yani neye göre ayırıp sıralama yapacaklar 9 lar 10 lar ayrı ayrı olur di mi bir de 100 sorudan yaklasık 75 80 arası net bekliyorum tabi 9 konularından sorarlarsa böyle olur ne var 10 11 ler için de ayrı kitapcık hazırlasalar sizce kazanırmıyım 75 80 netle

? YARDIM

• quote:

Orjinalden alıntı: Kemalist81

beyler konuyla alakasız ama bu yıl dpy sınavına girdim 10.sınıfım 9 10 ve 11 ler aynı sınava girdi konular özellikle matematik 9 agırlıklıydı yani neye göre ayırıp sıralama yapacaklar 9 lar 10 lar ayrı ayrı olur di mi bir de 100 sorudan yaklasık 75 80 arası net bekliyorum tabi 9 konularından sorarlarsa böyle olur ne var 10 11 ler için de ayrı kitapcık hazırlasalar sizce kazanırmıyım 75 80 netle

Sıralamaya bakacakları için bişey diyemeyiz.

• bakan var mı
  • Baktım, yok..
  • Beyler şimdiden hayırlı olsun resmi açıklama geldi.Bu hafta resmi iş günü içinde ulaşır elinize. 224,72 Lira

http://obydb.meb.gov.tr/haberler.html en üstte
  • mezunlar son kez alıcak dimi
  • Bakarım okula giderim bu hafta içi. İnşallah gelmiştir.
  • Sonun da yolladılar
  • yatmışmı burslar kaç para?
  • bakan olmadımı?
  • Hafta sonu bankalar kapalı olduğu için daha paralar yatmamıstır.Haftanın ilk iş gününde yani pazartesi yatar büyük ihtimalle.Sonuçta valiliklere gönderileli bugun dahil 3 gün olmuş.
  • Yarın yatarsa harika olur :))
  • bu sene okulu bitenler son kez alacak dimi arkadaşlar
  • bakan biri yazsa foruma çok iyi olacak ya
  • okulu bitirenler son kez alacak diye biliyorum ben de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lapras

bakan biri yazsa foruma çok iyi olacak ya

Bence saat 17:00 den önce yatırmazlar kolay kolay.Bizim okulun burslar 16:45'ten önce yatmadı daha hiç.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.