bugün yatacağına eminmisin parayı alıp yazsa keşke birisi foruma bizim banka çok uzakta
Ben 2 senedir burs alıyorum.Banka hesabına yatırtmak için ne yapmam gerekiyor ?
bankadan kendine hesap açtırcan
Köydeyim bakamıyorum da yatan var mı ?
dün baktım yoktu. akbank zaten bizim paraları kullanıyor 1 hafta falan sonra yatırıyor. okulun muhasebecisi öyle demişti. ben geldiği gibi yatırıyorum demişti.
akbank
beyler mezunlar alacak mıııııııııııııııııııııı?
aq bu parayı geciktiren her kimse tüm Türkiye girsin
mezun arkadaslar bu son bursu alamıcaz galiba dün akşam burs sorgulama sitesinden kardesimin ve benim burs bilgilerime baktım kardesim lise2 ye gidio.bense mezun oldum bu yıl.onun bilgileri var ama ben kimlik numaramı girdiğimde kayıt bulunamamıştır dedi.mezun arkadaslar bide siz bakarmısınız
banka yakın olan varsa bakan var mı yatmıs mı diye simdi bankaya bosuna gitmeyelim bilgiler için şimdiden teşekkürler
beklemekten imanın gevredi ,parayı gecıktırınce sankı bı yerınız kalkıo,internet sıfresı olan warsa baksaya netten
AKBANK
beyler evi bankaya yakın olan biri baksada bu merak son bulsa?
benim hesabım ziraat bankasında bankalar şehilere göre değişiyor mu?
Yok yok yok yok yok yok hala yok yakında 3 ayı tamamlayıp bir posta bursun üstüne yatacaklar.
BEYLER ARANIZDA 10.SINIFKEN SINAVA GİRİP BURS KAZANAN VAR MI LÜTFEN VARSA CEVAP VERSİN.
Arkadaşlar bugun bakan oldumu?
Ben 10. sınıfa gierdeken kazandım.Bide ben akbank'tan değil iş bankasından olıyorum.AMA HALALA YATMADI AQ.9'U OLDU GİTAR ALCAZ HERHALDE XD.Bİ de bi şey daha sorcam ronaldinhoho sen hangi siteden baktın haydıının bulunup bulunmadığına tam linki vereirirmisin?
2 Temmuz'da valiliklere gönderilen para tam 7 gün oldu elimize ulaşmadı nasıl iş bu ?Elbet bişe var bunun içinde ama...