Şimdi Ara

DQ6, E6600 O.C. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki sistemi kullanıyorum. Yapmak istediğim şey işlemciyi günlük 3.2 veya 3.4'de kullanmak. Bios'tan yapmam gerekenler nedir (F9 bios) voltaj ayarları ne olmalı ? Bir de biostan ram gecikme ayarlarının elle ayarlandığı kısmı bulamadım, bunun hangi menü altından nasıl yapılabileceğini bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Aslında dq6 kullananlar da bir topic altında bir araya gelse ve bu anakart hakkında bildiklerini paylaşsa iyi olur diye düşünüyorum, forumda diğer modelleri kullananlar hep kendi anakartları hakkında topic açmış. Şimdiden teşekkürler...

• voltajları ellemeden FSB yi 380 yap.F9 bios kendi ayalar voltajları.
  • sistemin çok iyi

bios a girdikten sonra ctrl + f1 tuşlarına bas
    sonra MIT den

fsb yi 360 yap
    pci ex i 100 mhz e sabitle !
    Ram oranını 2.5 yap yani 900 mhz de çalışacak

ram oranlarını 4 4 4 12 de dene

hiçbirşeye voltaj verme

düzgün stabil olmassa ram ler +0.1 verrsiniz

deneyerek bulursun bu civardaki ayarlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brabus -- 12 Şubat 2007; 10:53:29 >
  • birde ben direk f10 bios la kullandım, en iyi bios buymuş
    ds3 var tabi bende
    dq6 içinde f10 varsa daha emnun kalırısn
  • Yanıtlar için teşekkürler, en kısa zamanda yazdıklarınızı deneyeceğim, yanlız biostan manuel olarak ram timing'lerini ayarlayabileceğim yeri tam olarak bulamadım, bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyperborian

Yanıtlar için teşekkürler, en kısa zamanda yazdıklarınızı deneyeceğim, yanlız biostan manuel olarak ram timing'lerini ayarlayabileceğim yeri tam olarak bulamadım, bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim...

bunu bende bulamadım.Bendede ds4 var.Sdece ram oranını 2 seçiyorum ve voltaj falan vermiyorum.5-5-5-17 olarak çalışıyor.Zamanların düşmesi için voltaj mı vermem gerekiyor??Cpu ya 1.32 volt verdim ram ve diğer hiçbirşeye voltaj falan vermedim.En son 3350 mhzde çalıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Yanıtlar için teşekkürler, en kısa zamanda yazdıklarınızı deneyeceğim, yanlız biostan manuel olarak ram timing'lerini ayarlayabileceğim yeri tam olarak bulamadım, bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim...

bunu bende bulamadım.Bendede ds4 var.Sdece ram oranını 2 seçiyorum ve voltaj falan vermiyorum.5-5-5-17 olarak çalışıyor.Zamanların düşmesi için voltaj mı vermem gerekiyor??Cpu ya 1.32 volt verdim ram ve diğer hiçbirşeye voltaj falan vermedim.En son 3350 mhzde çalıştı.

quote:

ilk mesajımda söylemiştim
    bios a girdiğiniz de

ctrl + f1 e basın
    o zaman mi,t altında ram timing leri çıkacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 vs e8400
    8 yıl önce açıldı
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.