Şimdi Ara

Dr. Manhattan VS Superman & Flash

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle linç etmemenizi rica edeceğim. Yıllar yıllar önce watchman izlediğimde çok sempati kurmuştum dr.manhattan'a. Daha sonra fark ettim ki dc evrenine bağlanmış hatta zamanı 10 yıl geriye falan almış. Sanırım featleri pek yok ama söylenen/yazılan güçleri mevcut. Elimizde olan veriler ile bir karşılaştırma yapsak ve bu verilerin gidebileceği son noktalar ile tahmin götürsek kim veya kimler kazanır karşılaşmayı?

Super kahraman değilse neden değil? Bu konulara ve terimlere hakim değilim. Sadece çok giriş seviye çr okumuşluğum olmakla beraber sinema ve dizi severim.

Aydınlatırsanız memnun olurum :)

• Dr. manhattan flash'ın bacaklarını koparır süpermanin kolları ile yer değiştirir ciddi olursak dr.manhattan baya bir rahat alır süperman ve flash dokunamaz bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 12 Eylül 2018; 0:6:54 >
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Hocam kimisi rorschach ile olan featinde bile bir saat düşünüyor. Zaten yaptığı en fazla adam parçalamak superman gibi bir gücün atomlarına söz geçirmeyi bırak burnunu bile kanatamaz falan diyor.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 12 Eylül 2018; 0:9:20 >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Hocamhttp://dc.wikia.com/wiki/Jonathan_Osterman_(Watchmen) bu sitede süperman'i nasıl kebab yapacağını gösteren güçler yazıyor okumanızı tavsiye ederim

Not: tüm jl gelse dr.manhattan tek atar
    Yok o kadar kolay değil. Bi kere manhattan çok yavaş bir karakter. Onun dışında Superman'in biyolojik yapısı insanlarla kıyaslanamaz.

Superman'i alır ama dediğin şekilde değil. Adam maddeyi değiştirebiliyor. Kripton veya Güneş sayesinde alır.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/dr-manhattan-vs-superman--133214336 bu konuyu başka bir hesabımda açmıştım hocam siz bile süperman kim la dr.manhattan ile kapışacak demişsiniz ?
    Hemen inceleyeceğim. Peki şöyle bir durum olsa, normalde dr.manhattan kendi geleceğini ve geçmişini görebiliyor. Yani 4 boyutta bir gücü var. Fakat parazit olduğu zaman geleceği okuyamıyor. Örneğin batman ya da bildiğimiz üzeri çok zeki olan superman hazırlanma döneminde bir parazit yaratsa bu durumda geleceği göremeyeceği için süper hızda gelecek olan etkilere tepki veremyecektir. Bu durum sonucu direkt olarak etkilemez mi?

Asıl kafamı karıştıran şu manhattan oldu ki kaybetti. Fakat adam kendini yeniden yaratabilme gücüne sahip. Bu durumda ne olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nabu vs marvel's skyfathers
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    O sıralar Superman fanlarının acayip sapıttığı bir dönemdi o yüzden o şekilde yazdım

Zaten Manhattan Superman'i yener hala aynı şeyi söylüyorum. Ama senin dediğin şekilde o kadar kolayca olmaz.
    comisci de şöyle yazmıştı Manhattan saniyeler içinde atomlarına , atomlarını geç atomaltı parçacıklarına ayırır .. Bu saçmasapan konunun durup durup hortlaması can sıkıyor .. Maziye gomemedik su konuyu illa yanit gelecek.

şimdi nasıl çözelim bu olayı
    anlık bir vs de geleceği görmek pek işe yaramaz ama hazırlık süresi olan bir dövüşte 1 tane avantajı eksilir o kadar. Kaybedip kendini yaratırsa yine dövüşürler
    Biz bu konuyu taa 2015'te tartıştık onu bi inceleyin :D

https://forum.donanimhaber.com/dr-manhattan-vs-superman--103504081

Kolaymı öyle kara deliklerden sağ çıkan adamı atomlarına ayırmak ?
    O halde dengi bir varlık yok mudur?
    franklin richards gibi karakterler var
    https://forum.donanimhaber.com/en-guclu-superkahraman-dr-manhattan-dir--108131827-4#-1 bu konunun sonunu okuyun hocam comisci şöyle demişti. Manhattan Rebirth hikâyesindeki Multiverse'yi yaratan adam .. En büyük feati bu. Ayrıca 5d Imp olan Mr Mxy falan da kendisinden çok daha güçlü olduğunu söyleyip korkuyordu vs.
  • Buradaki @TheAlucard nickli üyenin mesajlarını temel alırsak en büyük kozmik karakterler hariç karşılaştırma yapmanın hiçbir anlamı yok gibi gözüküyor. Çünkü odim, thor, superman gibi tüm süper kahramanları dahi dahil etsek karşılaşmaya manhattan bir kez öldükten sonra kendini tekrardan yaratıp anında hepsini atom seviyesinde parçalarına ayırır.
    Benim bildigim Manhattan'ın böyle featleri yok.. Bi atarsanız onları bakalım. Günceli pek bilmiyorum dc'de eğer öyleyse zaten karşılaştırmaya gerek yok..
    franklin richards da süper kahraman. franklin işe karışırsa dr.manhattan yenilir :D
    anladığım kadarı ile sadece yoktan var ettiğini gösteren kaynak atmışlar onunda görseli şu

Dr. Manhattan VS Superman & Flash
    Burdaki konuşmalara göre o anlamı çıkaramadım ben sayfanın linki varmı ss'i attığın :D
    https://forum.donanimhaber.com/en-guclu-superkahraman-dr-manhattan-dir--108131827-4#-1 Bu konunun son sayfasının en altında, g.t olmak böyle bir şey yazan linke basınca bu resim geliyor hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.