Bildirim
Masterchef veya Gordon Ramsay in programları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
(yanlış) FX de çıkıyordu eskiden masterchef hep izlerdim.Şuan varmı yokmu bilmiyorum ama yoktur heralde. Türkçe altyazılıydı.
Gordonun kendi evinde yemek yaptığı programda Digitürkteki home and entertainment kanalında çıkıyor hala.
Edit : pardon kardeşim yanlış yazmışım.
Ben fx de hell's kitchen izliyordum eskiden. Masterchefde Digitürkteki dediğim kanalda yayınlanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 9 Kasım 2016; 19:21:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yukarı. -
Foxlife da yayınlanıyor hala masterchef fakat bana eski sezonları lazım bakalım bulabilecem mi -
quote:
Orijinalden alıntı: Themono
Foxlife da yayınlanıyor hala masterchef fakat bana eski sezonları lazım bakalım bulabilecem mi
https://www.youtube.com/watch?v=oxk3-iLuTtc
hepsini bulamazsın galiba çünkü kanal telif atmış youtubetaki bütün videolara
MasterChef USA -..." Bu videoyla ilişkili YouTube hesabı, üçüncü tarafların telif hakkı ihlaliyle ilgili çok sayıda bildirimde bulunması nedeniyle feshedildi.
YOutube da bulduğun kadar izleyebilirsin ancak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07
quote:
Orijinalden alıntı: Themono
Foxlife da yayınlanıyor hala masterchef fakat bana eski sezonları lazım bakalım bulabilecem mi
https://www.youtube.com/watch?v=oxk3-iLuTtc
hepsini bulamazsın galiba çünkü kanal telif atmış youtubetaki bütün videolara
MasterChef USA -..." Bu videoyla ilişkili YouTube hesabı, üçüncü tarafların telif hakkı ihlaliyle ilgili çok sayıda bildirimde bulunması nedeniyle feshedildi.
YOutube da bulduğun kadar izleyebilirsin ancak.
torrentten bölümleri indirip ingilizce altyazılı izlemiştim fakat yeterli olmuyor yani çok bilmediğim terim var bakalım olmadı yine ingilizce altyazıyla izleyecem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X