Şimdi Ara

Dr Strange in the Multiverse of Madness Türkçe Ses Dosyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok soruyorum bu konuda da. Türkçe ses sitelerine üye olan veya linki olan varsa ses dosyası için şimdiden teşekkür ederim. Çoğu üyeliği paralı veya üye olma kapalı garip bir şey. Sanki geçmişe gitmemiz lazım bunun için :P Yardımlarınızı bekliyorum. Veya nerden bulabilirim yön gösterirseniz sevinirim.

Örnek:

shareses.com: türkçe ses dosyası paylaşım imparatorluğu
    Disney+ - Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) 256Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR Disney+ Audio SHS
    https://shareses.com/threads/doctor-strange-in-the-multiverse-of-madness-2022-256kbps-23fps-dd-6ch-tr-disney-audio-shs.13755/

türkçe ses dosyası indir - türkiye'nin en geniş ses arşivi
    Disney+ - Doctor Strange in the Multiverse of Madness 2022 256Kbps 23Fps 6Ch E-AC3 Disney+ TR Audio TSI
    https://www.turkcesesindir.com/threads/doctor-strange-in-the-multiverse-of-madness-2022-256kbps-23fps-6ch-e-ac3-disney-tr-audio-tsi.7416/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordSithh -- 29 Haziran 2022; 1:9:21 >

• Allah cezvelerini vere. isteyen buyurabilir

google docs
    Doctor.Strange.in.the.Multiverse.of.Madness.2022.256Kbps.23.976Fps.48Khz.5.1Ch.Disney+.DD+.E-AC3.Turkish.Audio.TAC.rar
    https://drive.google.com/file/d/1SLBo7Y2ZOghdhm8BvI5F3JbVM0wC_Wnd/view?usp=sharing
  • MordSithh kullanıcısına yanıt

sen var ya adamsın adam. Heykelin yapılsa bazı yerlerine beton yetmez. Sağ ol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktug458 -- 4 Temmuz 2022; 21:31:56 >
  • haktug458 H kullanıcısına yanıt

Estafirullah hocam. Ben de çok sinir oluyorum böyle olaylara. Paylaşmayı çok severim herkes faydalansın senin pcnde dursa ne yazcak allah aşkına. 1-2 kere izlersin hayatın boyunca. ver izlesin millet işte :) Hatta içimden 4K IMAX versiyonuna gömdüm. Onu upload etsem mi dedim ama malum Uploadlarımız 5mbps/10mbps XD

• Çok güzel fimdir iyi seyirler . Haftaya sinemalara Thor filmide geliyor imkanınız varsa sinemada izleyin .
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Ben zaten ön bilet ile IMAX almıştım ve izlediydim. 63TL ydi. Yuh demiştik ama yılda birkaç kere gidildiği için olur o kadar napalım. Güzeldi ama işte saçma sapan bir senaryoyla mahvetmişler filmi bence. Thor'u da mahvettiler bakalım nasıl olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MordSithh

Ben zaten ön bilet ile IMAX almıştım ve izlediydim. 63TL ydi. Yuh demiştik ama yılda birkaç kere gidildiği için olur o kadar napalım. Güzeldi ama işte saçma sapan bir senaryoyla mahvetmişler filmi bence. Thor'u da mahvettiler bakalım nasıl olacak.

Ön gösterime gidenler Thor filmi çok begenmisler. Ayrıca Thor filmini bir önceki Thor filmi olan ragnarok'un yönetmeni yönetiyor yine. Ragnarok'u sevdiysen bu filmide seversin .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alone in the Dark Türkçe Yama
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Ben pek öyle bakmam. Bana efekt aksiyon versin yeter :) Güzeldi yani kötüsü, efektler, aksiyon, Ortam falan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.