Şimdi Ara

Dragomon Online Açık beta başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Face de yorumlara baktımda herşeye sınır katmış bu yav...... Kaç tane yaratık keseceğinin bile sınırı var. Görev ve zindanlarda da varmış. Bilen biri açıklasın ne ayaktır bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

Face de yorumlara baktımda herşeye sınır katmış bu yav...... Kaç tane yaratık keseceğinin bile sınırı var. Görev ve zindanlarda da varmış. Bilen biri açıklasın ne ayaktır bu?

nasıl kısıtlamalımı oyun saat kaçta açılcak birde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 28 Ekim 2015; 1:57:03 >
  • Serveler açıldı. Aegis serverinde başladım!
  • quote:

Serveler açıldı. Aegis serverinde başladım!

Görüşlerini paylaşır mısın hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Serveler açıldı. Aegis serverinde başladım!

Görüşlerini paylaşır mısın hocam ?

Paradox'ta başladım oyun bana çok fazla aura kingdom u anımsattı.
  • Öncelikle oyunu oynamak için ingilizce bilmenize gerek yok. Otomatik yönlendirme var, göreve tıklıyorsunuz karakteriniz kendiliğinden gidiyor. Oynanışı akıcı, skiller güzel sayılır. 1-20 arası bana çok kolay geldi, parti görevlerine yada grup bosslarını hiç denemedim. Oyunda cash shop var ve shopta ki upgrade kısmı moralinizi bozabilir. Birde oynadıkça loyalty point veriyor onlada cash shoptan item çekebilirsiniz. İndirip deneyin beğenmezseniz silin gitsin Ben işten vakit buldukça girer oynarım.
  • Marwo kullanıcısına yanıt
    Ben beğenmedim.Grafikler arayüz aura kingdom un aynısı olmuş.Oynanışta pek hoşuma gitmedi.Sana tavsiyem birde aura kingdom u indir.Derler ya pişirip pişirip önümüze koyuyorlar.Yinede oynanabilecek denenmesi gereken bir oyun.Dublaj sesleri iğrenç ingilizce dublaj yakında gelir umarım :)

Birde paradoxta başlayın ben başlarken en kalabalığı orası diye başladım toplaşın orada :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 31 Ekim 2015; 2:42:33 >
  • Ben ilk serverda oynuyorum, oynayan varsa iletişime geçelim nick Cagze
  • _Beramus_ kullanıcısına yanıt
    Aura kingdom ile bu oyun arasında kaldım ikiside aynı oyun ama aura kingdom uzun zamandır mevcut sınıf çeşitliliği fazla istersen birde ona bak.
  • Zamanında oynamıştım onu sonra bir nedenden ötürü bıraktım, tekrar döndüğüm oyunlara bir türlü ısınamıyorum malesef
  • _Beramus_ kullanıcısına yanıt
    2 oyunda şuan yüklü bende ikiside birbirinin aynısı oynanış grafikler arayüz çok benziyor.Ama aura kingdomda çok fazla class var bu hoşuma gitti 10-12 civarı class var.Sen bilirsin ben sadece tavsiye vereyim dedim.Bende 2 oyun mevcut sanırım aura kingdom oynayacağım.
  • Kombat sistemi ve yenilikçilik olarak dragomon auradan daha önde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voidian kullanıcısına yanıt
    Kombat sistemi dragomonda daha kötü.Yürürken skill vuramıyorsun sağa sola takla atma skili koymuşlar ne alaka sanki oyun non target.Sonuç olarak uzun zamandır açık olan kendini kanıtlamış içerik olarak daha zengin aura kingdom varken dragomon oynamak hatadır.Dragomon oynarsan ne için oynarsın belki atmosferi daha hoşuna gider belki 500v500 savaşı vardı diye hatırlıyorum o hoşuna gider oynarsın ama 4 tane class hantal oynanış bence olmamış aura kingdomdan sonra çıkıp ondan daha iyisini ortaya koymalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Kombat sistemi dragomonda daha kötü.Yürürken skill vuramıyorsun sağa sola takla atma skili koymuşlar ne alaka sanki oyun non target.Sonuç olarak uzun zamandır açık olan kendini kanıtlamış içerik olarak daha zengin aura kingdom varken dragomon oynamak hatadır.Dragomon oynarsan ne için oynarsın belki atmosferi daha hoşuna gider belki 500v500 savaşı vardı diye hatırlıyorum o hoşuna gider oynarsın ama 4 tane class hantal oynanış bence olmamış aura kingdomdan sonra çıkıp ondan daha iyisini ortaya koymalıydı.

1- Oyun half-non target zaten sürekli bossların skillerinden kaçmak gerekiyo roll de o yüzden var.Ama bu temel şeyleri bile bilmiyosanız 15 levelda oyunu bıraktınız heralde bu da ya da 20dklık oynayış demek yani oyun hakkında yorum yapabilecek kadar oynamadınız.
    2- Evet aura kingdomda şuanda dragomon hunterdan çok daha fazla içerik var ama kısa bi zaman aralığında gelecek bir sürü içerik var.Şuan asyadaki halinden çok daha az içerik var bunlar kısa bi sürede eklenecek.
    3- 4 class var ama daha çok class gelecek,mesela bir kaç ay içinde samurai classının gelmesi bekleniyo.

Pvp seviyosanız,aktif bi guild de bulursanız bu oyunu seversiniz.

1-Bossların skillerinden kaçma olayı aura kingdomda da var.Ama aura kingdomda skill vururken hareket edebildiğimiz için r ile takla atma koymamışlar.Dragomonda skill vururken yere çivi gibi çakıldığından r ile takla atma koymaları mantıklı olmuş.Oyunu 2 saat kadar oynadım.Zaten eleştirdiğim kısımlar oynanışla alakalı oynanışı öğrenmek içinde saatlerce oynamaya gerek yok.Oyun non target sanıyordum değilmiş sadece skillsiz basit atak denilen vuruşları hedefsiz vurabiliyor skilleri vurmak için bir yaratığı odaklanman lazım.
    2-Kısa zaman aralığında bir sürü içerik gelsede aura kingdomu yakalayamaz.Bu oyunun gelişmesini beklemektense hazırda gelişmiş oyunu oynamak daha mantıklı.
    3- 4 class sayısı çok az.Aura kingdomda 12 class var.

İki oyununda yayıncısı aeriagames iki oyunda grafik arayüz olarak birbirinin kopyası iken bu kadar eksiğine rağmen niye dragomon oynayalımki hem daha betada olan bir oyun.

Aura kingdom steamde 3850 incelemede 10 üzerinden 9 almış kendini kanıtlamış.Dragomon oynamak isteyenler mutlaka aura kingdom denemeli öyle karar vermeli.Ben iki oyunda da 2-3 saat vakit geçirdim ve aura kingdomu seçtim.Kararsız kalan iki oyunu indirsin veya videolarını izlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Kasım 2015; 18:41:11 >

• Aura kingdomu yaklaşık 1 hafta oynamıştım.Bu oyunu da cbtden beri oynuyorum.

1-Sadece düz vuruşlar non-target değil(ki zaten aslında oyunda düz vuruş diye bişey yok) skillerin çoğu non target.Skilleri atarken yürüyemiyoruz ama buna rağmen oldukça hareketli bi combat sistemi var(+30 dan sonrasını bahsediyorum) ama dediğiniz gibi skilleri yürürken de atabilsek daha güzel olurdu.
    2-Oyun bi çok açıdan aura kingdoma benzese de(grafikler direk aynı zaten) aslında çok farklı sistemleri olan oyunlar.
    3-Class sayısının kısa sürede artacağını belirtmiştim ama oyunda 4 değil 8 class var. 25 levelda açılan subclasslar birbirinden tamamen farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 4 Kasım 2015; 18:56:47 >
    Dragomonun grafik yapısı biraz daha farklı.Daha canlı renkler , aura kingdoma göre daha çocuksu karakterler sanki daha pastelimsi grafik yapısı var.Ben ikisinide oynuyorum dragomonda 16 levelim.Skill vurmak için durması alışamadığım en önemli zorluk oldu benim için.Aura kingdomda şöyle bir özellik daha var diye biliyorum.1 karakterde 2 class kullanabiliyorsun duelist + gunner gibi kombinasyonlar yapılabiliyor.

Önceki yorumumda da dediğim gibi bu tür anime mmorpg sevenler 2 oyunuda denesin.İlk bakışta çok benzer gibi dursada atmosfer farkı kendini hissettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Kasım 2015; 3:23:37 >
  • Anime grafikli bir oyunu nasıl akıcı yapmazlar ben anlamıyorum abi.
  • Neath kullanıcısına yanıt
    Bir oyna oyunu oyun güzel kaç tane bu kadar oyuncusu olan anime mmorpg varki piyasada? Oyun kalabalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Kasım 2015; 23:27:59 >
  • Aegis serverında oynuyoruz pm Pozitive veya DawnMist guildimiz de var oynayanları bekleriz :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.