Şimdi Ara

Dragomon Online Açık beta başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Kasım 2015; 3:30:08 >

• Aeriagames Uyuz oluyom bu şirkete
  • Marwo kullanıcısına yanıt
    Bende ama oyun güzele benziyor mecburen oynayacağız.
  • şu tip karakterlere hiç ısınamadım.
  • fena durmuyor ama 2016 dan önce gelmez 2016 da daha sağlam oyunlar gelebilir zaten pay to win olur %90

• 500v500 savaşlar olcakmış herhalde güzel olacak gibi
  • Bu tür oyunların sonu artık belli ilk 1 2 ay dolu dolu geçer etkinlikler , dungeonlar , kalabalık vs sonra kimseleri bulamazsınız oyunda. Tecrübeyle defalarca sabittir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nightful kullanıcısına yanıt
    Aeria böyle oyunlar çıkarıyor ve oynanıyor hala.Sen nerde neyi tecrübe ettin ?
  • Eden Eternal , Asda 2 , Cloud Nine , Dragon Nest , Dragonica ( Dragonsaga ) , Florensia , Luna ve adını unuttuğum daha niceleri ... Bunların hepsi kısa sürede üstün başarı sağlamış ancak güncelliğini kaybetmiş oyunlar.
  • Nightful kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi olsa kapatırlardı bu oyunları.Demekki hala para kazanıyorlar.
  • Digimon, pokemon tarzı yaratıklar oldugu için tutacak gibime geliyor. Zaten duyruldugundan beri baya takipçisi var. Bakalım neler olacak. 2016 dan önce gelecek bu oyun bu arada
  • Para kazanmak güncel demek değil ki. Ben oyunlara kalitesiz demiyorum oyuncuları kendilerinde tutamıyorlar diyorum. Mesela Allodsa bakıyoruz hala çok fazla paralar kazandırıyor ama oynanabilirlikten eser kalmadı.
  • Çok hoş bir oyuna benziyor fakat Aeriagames'in elinde çöp olur,unutulur gider.
  • Medyum Kennedy kullanıcısına yanıt
    Bence oynanır başlangıçta p2w olmaz belki ileride olabilir ama başlangıçta yapmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Bence oynanır başlangıçta p2w olmaz belki ileride olabilir ama başlangıçta yapmazlar.

Zaten her oyunun kapalı betası muhteşem olur, çünkü para kazanmadan evvel oyuncu çekmeleri lazım.Ama sonradan çok bozuyorlar, neyse sıkılana kadar kapalı beta sürer umarım.
  • o kadar oyuncu bulursa güzel olur birde o kadar oyuncunun o savaşı kaldırcak pc donanımı olması lazım 20vs20lerde bile kasmalar başlıyor orta seviye pclerde :D 500v500 nedir işsizlik tamamen :D
  • Master_Yoda_ M kullanıcısına yanıt
    1000 kişiyi bir yere koymazlar herhalde gw2 de var işte ona benzer kalabalık pvp.
  • Çarşamba günü OBT si başlıyor. KAYNAK
  • Obt'nin çabuk gelmesi iyi olmuş.Cb bittikten sonra gelen wipe sinir ediyordu.Pet tabanlı oyunlar her zaman eğlenceli olmuştur.Anime tarzı grafik sevmeseniz bile denemenizde yarar var.
  • Bi deneyelim bakalım aeriagames den pek bişey beklenmez ama
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.