Şimdi Ara

Dragomon Online Açık beta başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SnPDoGG

Aegis serverında oynuyoruz pm Pozitive veya DawnMist guildimiz de var oynayanları bekleriz :)

Başladım 11 lwlim daha :)
  • Beyler şimdi türkler aegis tarafındamı öyleyse orada başlayacağım.

Birde classlar hakkında sorum var

Hammer ve cestus
    Dual sword ve gunner

Hangi sınıfla oynasam hammer ve cestus kullanan sınıf heal odaklımı hasarı düşükmüdür ben priest olarak oynamak istemiyorum hasar odaklı oynamak istiyorum hammer ve cestus silahları hoşuma gidiyor ama heal odaklılarsa yardımcı karakterlerse dual sword ile devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Kasım 2015; 18:24:40 >
  • türkler sanırım aegis tarafında daha çok,ben paradoxtayım

Cleric pek te support bi rol değil offtank daha çok.Hasar istiyosan war dancer veya gunner açman lazım.Gunner hakkında soruların varsa cevaplayabilirim kendi classım gunner.

Bu arada artık içerik patchleri gelmeye başlıyo.Yarın ilki geliyo ne geleceği belli değil 3 ihtimal üzerinde duruluyo.Yeni dungeonlar,300vs300,samurai classı.Samurai classının şuan gelmesi küçük bi ihtimal ama 2016dan önce geleceği açıklandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 15 Kasım 2015; 18:36:12 >
  • Voidian kullanıcısına yanıt
    Paradox ta başladım ama aegis geçerim türkler oradaysa

Oyunda çok fazla baltacı görüyorum belki bana denk gelmiştir.Ben oynanışa baktığım için hammer , cestus ve dual blade hoşuma gitti.20 levele kadar gelsem cestus açılacak 20 olduğumda direk açılıyormu kaç skill açılıyor denemek için 20 olmak istiyorum.Gunner pek benim tarzım değil yakın dövüş ve etkili vuruşları seviyorum dual blade en iyi tercih gibi gözüküyor ama cestus seçip daha az hasar daha yüksek defans olacaksa kabulümdür yani en yüksek atak olsun değil tatmin edici etkili atağı olsun yeterli.

Samurai sınıfının videosu traileri var mı nasıl bir şey olacak
  • 20de tüm skilleri açılır.Sonraki seçimde(30 lvldaydı sanırım) skiller upgrade olur.Offtank olsun ama hasar da tatmin etsin istiyosan mercenary daha uygun.Ben burst damage istiyorum diyosan war dancer daha uygun.

Trailer yok ama taiwan serverından değerlendirme videosu var.
  • Voidian kullanıcısına yanıt
    K'da görülen 6 skillden başka yok dimi sonuncusu 28 de açılıyor dual blade sınıfında.Ben 3 ünüde deneyip oynanışı skilleri hoşuma gidenle devam edecem.Birde statları nasıl vermek gerekiyor.Dual blade da rastgele atak kritik dağıtıyorum full kritik versem nasıl olur.Hammer oynarsam veya cestus full atak versem nasıl olur?

30 dan sonra masterlar açılıyor.

Samurai sınıfıda dual blade gibi çift silah kullanıyor oda güzelmiş
  • 2 tane daha skill var ama o class skili değil glyph skilli.Crit oyundaki en kötü build(cbtde 50 lvl charla denendi.) onun dışındaki statlar arasında nasıl oynamak istiyosan ve item buildin nasılsa ona göre seçersin ama 3 stata puan verme 2 stata ver item buildden diğer statı da istiyosan halledersin.Stat aslında çok kafaya takılacak bişey değil 2. stat yeri var oraya hiç dokunma şimdi 50 lvl olunca 1. kötü olmuş diyip orayı iyi yaparsın.Ayrıca stat reset 100k gold(50 lvlda çok ciddi bi para değil)

Bunda sonraki gelecek classın da subclasslarından biri kalkan mızrak biri kılıç kalkan kullanacak.
  • Aegiste oynamaktayız guildimiz var bi 10 kişi varız belki daha fazla DawnMist,Pozitive,Cagze,MissOlimpia bu kişilere pm atarsanız yardımcı olacaktırlar.Ben DawnMist Guild basvurusu ıcın de guıld ismi GalaxyTR dir buyrun gelin arkadaşlar :)
  • Hortttttt Var mı hala oynayan ?
  • Aeriagames adını duyduysanız uzak durun direk
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.